Za clubsku svirku SAVRSENO (ekipa na ozvucenju, kao i obicno, odlicno radi svoj posao). Naravno, tu je i odlicna Slavina oprema... Neko rece: bolji zvuk nego u Slogi! Hah, pa naravno, tesko se takmiciti u kolicini debiliteta sa ONIM toncem.
Slavi hvala svakako, sto na sve vecem broju organizovanih desavanja, sto na trudu da nam dovede nesto svjeze, nesto sto nismo culi dosad (u ovom slucaju HANG). Nadam se da ce raja poceti postovati Slavin trud (al' ne samo njegov), pa ce poceti dolaziti na svirke u vecem broju i UREDNO PLATITI SVOJU KARTU (ma, sta ja serem, ovaj put je ni ja nisam platila, al' mi je to, iskreno, samo izazvalo gorak ukus u ustima- ak' cemo posteno).
Sto se tice svirke... Uuuuuuuuuuuuuuh, AGONIZE odra, kao i obicno. U poredjenju sa prethodnom Slogom (with Sinister&Sacramental) zvuk mnogo bolji. Sta rec' nego predobro! Solo gitara i Hatin glas Uuuuuuuuuuhhh
FLATLINE- njihovu muziku uvijek fenomenalno osjetim, uvijek me nose, odnose, vracaju, pa ponovo... Slavine pjesme mi, aranzerski, leze opasno. Bubnjar k'o i obicno odlican, a Mux... zna Mux pravo, samo kad razmislja. Ako ko zna i moze, zna i moze Mux...
HANG- interesantno, definitivno, samo mi aranzmani nisu jasni. Nesto me zajebase sa onim svojim stankama, prelazima, prelazima bubnjem, prelazima radi prelaza... Ne znah kad su krenuli, a kad zavrsise pjesmu. Ipak, njihova muzika vapi da se osjeti, i ko je god raspolozen za to ubosce i bice mu dobro.
U svakom slucaju ODLICNA CLUBSKA SVIRKA
Hvala Slavi, Agonize-u i The Aebyss crew-u
HAIL