Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 23:01

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 59 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 04. 08. 2006. 01:36 

Ej under a funeral kurac palac...ajd prosetaj...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 08. 2006. 09:05 

Under A Funeral Moon wrote:
    Under A Funeral Moon (citat):
    Pa ne pada mi napamet kao stari prdonja ici na koncert Napalma i lafo klimati nesto glavom kao sto je danas situacija na koncertima Rolling Stones-a.

pa burazeru sam si rekao i previse,
    nemam sta da ti kazem vise...

Molim te nemoj se ponasati kao lokalni nadri-novinari i vaditi recenice iz konteksta te od toga praviti izjave. I dijete moze shvatiti da se u citavom postu radi o buducem vremenu i SBBKBB.

I isto tako, ponasas se kao egoisticni "babin sincic", koji u vrh glave ima 17 godina i sav je nabrijan na scenu i metal...i recimo da imas priliku ici vani na koncerte kao sto si rekao...ali zvucis kao da te boli kurac sto te iste bendove ne mozes gledati u Sarajevu i sto ih 90% tvoje raje iz Sarajeva, metalaca, ne moze gledati... BRAVO MAJSTORE!

Uostalom, samo sam zelio cuti od nekoga "inormiranijeg" da li ce biti nesto od koncerta. Sharan je u principu dao i najbolji odgovor.

Sto se mene tice, tema se moze i zakljucati, izbrisati, baciti u ponore pakla, obrisati se njome nos...ionako vise i ne vrijedi ;)

a jebote coece ti se u svojim postovima tolko zakopas i preizofiras da te ja izgleda moram pocet vadit i branit od samog sebe

joooooo

nekro

grim

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 08. 2006. 09:59 

E Libijac, kad sam te nafuravao na funeral doom, onda nije bilo kurac palac i haj prosetaj :) :) :) :)

Sta ima u tim Amerikama? Citam onaj putopis dvije djevojke koje su te posjetile...pa dje nadje onu vukojebinu jebote :)

Haj nek si ti meni ziv i zdrav! :)

U jebote koliko smajlica u poruci...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 08. 2006. 10:00 

E Libijac, kad sam te nafuravao na funeral doom, onda nije bilo kurac palac i haj prosetaj :) :) :) :)

Sta ima u tim Amerikama? Citam onaj putopis dvije djevojke koje su te posjetile...pa dje nadje onu vukojebinu jebote :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 08. 2006. 10:03 

Aphazel....

Nemoj majke ti da se prepucavamo i svadjamo po forumu. Hajmo radje na pivu negdje pa da izgladimo sve probleme, ako ih uopste ima. I nemoj me matere ti vaditi i spasavati, jednom me Tito vadio pa me ukopo, drugi put Aljo pa me ukopo, treci put visoki predstavnik pa me ukopo, nemoj me jos samo i ti vaditi...sam cu ja :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 08. 2006. 14:13 
Moderator

Libijac, složio se ti ili ne sa čovjekom, UTFM ima pravo. On kao čovjek čija će para od karte nekom hljeb kupiti zaslužuje da zna hoće li biti koncerta ili ne. Lako se organizatorima busati u novinama koje bi objavile da sam ja uzgojio ananas sa psećim očima, samo da im mail pošaljem. SRF je u Dnevnom Avazu izjavilo da u JULU 2006. Sarajevo ugošćuje Napalm Death, a u septembru 2006. Slayer.

Nije frka ako ne možeš ispuniti uslove i održati koncert, onda isto kao što si se znao hvaliti, izvini se ljudima na širenju dezinformacija. Problem je u tome što nekome u Sarajevu ko nema love da ode na Metal Camp ili nema medijski support kao ja da ode na Exit znači puno bend u Sarajevu. Čak sam i ja iz nekog glupavog protesta propustio fakat par dragih koncerata po Beogradu i Zagrebu, jer sam sebi govorio: ''e, evo vam kurac, ja 'oću to u sarajevu, i dočekat ću.'' Jebiga, neki glupi ponos.

Znam lično najmanje 5 ljudi koji su sebi sjebali godišnje odmore čekajući Napalm Death u JULU 2006. kako ga je pompozno najavila prganizacija Sarajevo Rock Forever. Čak sam ja prisustvovao emisiji ''Dan iz Snova'' na Radiju 202, kad je PR Manager ili glasnogovornica, ne znam koja joj je tačna funkcija, a zove se Lejla, ona je u eter Radija izjavila da je NAPALM DEATH, SLAVNI BRITANSKI METAL BAND, U MJESECU JULU 2006. GODINE 100% u SARAJEVU. Dakle, zajebali ste, izvinite se ljudima (što je i dio posla svakog promotera ako zajebe svojom krivicom), i nemojte više prljati svoj obraz, i praviti sebi loš image.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 08. 2006. 15:08 

Sharane svaka cast na postu!!!!

Niko u ovom gradu ne preuzima ni sekundu odgovornosti kada daje izjave, a zasto i bi kada znaju da ih nece snaci nikakve negativne posljedice. Za ovakve izjave se u nekim ozbiljnijim zemljama mogu komotno podici tuzbe, a time i pare.

Npr. likovi koji nisu otisli na more, jer su planirali prisustvovati koncertu Napalm Death koji je neko u masovnim medijima najavio sa 100% sigurnoscu, mogu komotno isjeci te clanke iz novina, traziti iz arhive Radia 202 emisiju u kojoj je ta djevojka to izjavila i sl. Sa tim materijalima lijepo odu u prvi sud ili kod advokata i podignu tuzbu po raznim tackama...za sirenje dezinformacija, za klevetu, za nanosenje dusevne i materijalne boli uslijed ne odlaska na more i td itd. Isto tako, manager Napalm Deatha moze komotno tuziti tu istu organizaciju koja je "planirala" organizovati koncert jer se protivzakonito koristila njihovim imenom, djelom i logom za ostvarivanje vlastite koristi i vlastitu promociju (jer sada ne mogu ni sebi drugacije objasniti sta bi to drugo moglo biti).

Koliko god ovo nekom smijesno izgledalo, ovo je u normalnim zemljama tako. E jebo onda mene sto samo hocu da zivim u "normalnoj" zemlji.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 08. 2006. 23:04 

E jebiga jaro...kako mislis da te prepoznam ;)

U Amerikama ima vrucine i dosade. a za vukojebinu, to ti je rezultat one stare...daj sto jeftinije. A mozda je i do mene, ja sam osudjen na seljakanje po ambisima...

Doista sam mislio da je u pitanju neki 15-godisnjak, jer Harise jarane, pa nisi u saksiji ras'o...halo ba, pa ti si barem na Ekonomiji, mislim, baci od ofrlje stavke na papir i napravi najoptimisticniji plan pa da vidimo koliki ce ti minusi biti.

Organizator isprve najavljuje Napalm pa odma poslije toga Slayer, mislim, koma...bez nekog manjeg probnog koncerta, bez icega. Bez najavljenog prostora, bez testiranog razglasa i ekipe, bez ikakvih detalja u sklopu KOJE turneje ce ti koncerti biti odrzani...dajte ba, takve provale mogu popusit djeca u Markiju i Teatru...niko drugi.

Sto se tice koncerata van Bosne, ja na njih idem i ici cu. Al u susjedne pizdice, kategoricki necu. Ne iz bilo kakvog nacionalizma ili netrpeljivosti, ili zavisti, vec jednostavno mi se NE DA opet gledat koncert ala Napalm u Mochmari. Gdje shibicari da zarade na struji nece da upale hladjenje pa se trista ljudi kuha a Napalm prerezu koncert za dobrih po sata jer Shane nemoze vise da izdrzi vrucinu, a o razglasu i zvuku koji taj prostor nudi, sto manje rjeci, to bolje. Necu ni da gledam likove iz Pagan Fronta i pjesadiju Srpske Radikalne Stranke, kao ni likove sa majcama Ante Gotovine, jer zahvaljujuci takvim NOTORNIM DEBILIMA ja i ti danas imamo zivot kakav imamo...

Nemogu vjerovat da si TI jarane popusio takvu foru, a kamoli iko drugi, a imam i osjecaj da ZNAM ko stoji iza svega...Jadi moji...al haj...

Sam up'o, sam se ubio.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 08. 2006. 00:18 

Hehehehe, skontao si ko je, dobro je! :)

Ma nije bas da sam popusio fazon...mislim navikne se covjek u Sarajevu da ne prihvati sve zdravo za gotovo pogotovo nakon X razocarenja i koncerata otkazanih u "zadnji tren". Ali kada je bio taj rock fest imao sam prilike pricati sa likom koji je bio u organizaciji i koji je fakat gradska faca, nije neko ko bi se hvalisao okolo da bi povalio koju curicu. I on se zaklinjao u majke, oceve, Tite, ne znam ti ni ja sta da Napalm garant dolazi. Eh onda kako sam u medjuvremenu dobio novi posao, potpuno sam zaboravio na to i skontam nekidan, jebote kraj je jula, a nigdje plakata, nigdje jinglova, nigdje najava, nigdje nista... pa haj reko da pitam na forumu mozda neko nesto zna...

I onda uleti par likova sa nidje veze komentarima, ja ionako nervozan se primim na te komentare i pocnem ispravljati krivu Drinu i razvije se nidje veze rasprava ni iz cega :)

Znam da te to garant pitalo 100 ljudi, ali kad namjeravas u tamni vilajet? Nismo se ni prosle godine imali prilike zapiti...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 08. 2006. 01:03 

Aphazel....

Nemoj majke ti da se prepucavamo i svadjamo po forumu. Hajmo radje na pivu negdje pa da izgladimo sve probleme, ako ih uopste ima.

kaki ba problemi,coece,nidje veze,al bio si naporan

Nego haj ti meni odg na pp

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 08. 2006. 02:36 
Moderator

Ali kada je bio taj rock fest imao sam prilike pricati sa likom koji je bio u organizaciji i koji je fakat gradska faca, nije neko ko bi se hvalisao okolo da bi povalio koju curicu. I on se zaklinjao u majke, oceve, Tite, ne znam ti ni ja sta da Napalm garant dolazi...

Najgore što sam i ja širio dezinformaciju da Napalm dolazi, jer sam, jebiga, i ja prevaren od strane glasnogovornika organizacije. Na kraju, Sharan je šupak lažljivi. Jebiga, normalno je da se nadaš koncertu u svom gradu, a pogotovo tako jako bendu, bilo bi čudno da si oguglao na to, kakva god situacija bila. SRF je primio jedan fin mail od mene kao predstavnika medija, pa će te svi dobiti odgovor.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 08. 2006. 03:18 

ma dosta raje je jebiga pricalo i sirilo tu informaciju... nemozete nikoga krivit...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 08. 2006. 03:19 

naravno osim tih "organizatora"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 08. 2006. 03:31 

...dakle...svrha ove teme ispunjena...nd nece bit u sa...osim ako joj ne damo neko novo ime...tipa...kakvi konzumenti, takvi organizatori...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 08. 2006. 13:40 
Moderator

Truck Driving SOB wrote:
ma dosta raje je jebiga pricalo i sirilo tu informaciju... nemozete nikoga krivit...

Jeste, ali razlika je kad to raja pričaju i kad priča predstavnik medija. Jebiga, veće je povjerenje u moje riječi, a kad se desi ovakav zajeb, onda me sve to sjebe...

Mail sam poslao organizaciji SRF, i sačekat ću na odgovor, koji postavljam ovdje, a tiče se i Napalma i Slayera.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 08. 2006. 16:59 

kontam xsta cu s ovom temom...ma ostavicu je jos malo nek se raja nacitaju..ima ovde pametnih postova ali i bruke hrpu. u svakom slucaju sharane dabogda ti odgovori ko na tvoj mail. ja bi reko da ces odgovor vidjet koliko i slayer u mahali.

sto se tice koncerata...radujte se Tankardu ljudi, jerbo sam u svakodnevnom kontaktu s ljudima i oni jedva cekaju da sprze sve old school manijake sa kol3ekcijom thrash hitova. fakat su nabrijani pred ovu turneju, bas kao sinister. jedina razlika je sto su Tankard mnogo veci bend i vjerujem da ce pruziti bolji show. onaj dio kad Gerre digne majicu i pokaze svoj 20-godisnji pivski mega trbuh...you cant beat the feeling :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 08. 2006. 18:25 
Moderator

Znam, ja jedva čekam Tankard, s tobom bar nema zajebancije, šta obećaš, to i uradiš...

Usput, ne briši temi, sačekat ću još dan dva, a onda ću zvati njihov broj da vidim šta se dešava...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 08. 2006. 20:12 

Ja kad sam nekada davno rekao da od ovih koncerata nece nista ni biti, odma su svi na mene skocili i rekli : jesi li normalan, bice to sigurno, pa vidi ko ce to organizovati....hehehehehehe.....znam, zato i kazem....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 08. 2006. 00:34 

Heheheh Sharane ti se bas zadever'o oko toga...ali bas, dabogda da dobijes kakvog odgovora.

Ljudi, haj sad jedno iskreno pitanje...Pa jebemu sve, zar smo mi takva selendra da ne mozemo ugostiti ofucani (uz sav RESPECT koji imam prema bendu) bend koji postoji 20 godina i koji sviraju za casu mlijeka i kekse da bi mogli prezivjeti jer ne vjerujem da nesto pametnije znaju raditi u zivotu, i cija je karijera vec odavno na zalasku...

Sada stvarno nije napad ni na koga...pogotovo ne na ljude koji organizuju koncerte i koji se trude oko necega...

Ovo je cisto neka moja konstatacija, jer svaki dan samog sebe uvjeravam da nismo bas toliko potonuli, ali cini mi se da smo zaglibili da ne mozemo dublje...ili uvijek postoji "dublje"?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 08. 2006. 03:37 

M ajarane, sve se to moze. Nikad nije bio problem kontaktirati ljude i dogovoriti s njima nastup "u sklopu turneje". Ne kostaju pretjerano puno ali treba staviti cijenu ulaznice oko 20-30 KM za onoliko ljudi koliko bi doslo na koncert, uspjelo bi se sa tolikom cijenom nesto i pokriti. eto. Jeftinije nema sanse da moze, a ima onih koji ce svakako prigovarati na toliku cijenu dok bi se nekih 20-tak ljudi cak uputilo i u ZG da gleda Napalme uz troskove od oko 100 KM po osobi sto kad se sabere na 20-tak ljudi to ispadne 2000 KM sto je vec oko pola troskova pokriveno da ih se dovede u Sarajevo. NIsmo selendra nego ljudi nisu naucili cijeniti kvalitet nastupa i sve bi da dobiju za 10 maraka i jos ako je moguce da cijelu noc cugaju besplatno. To ne mozes vise ni u Bugarskoj.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 59 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]