punkbeg wrote:
Archangel wrote:
punkbeg wrote:
Archangel wrote:
punkbeg wrote:
joj da hocemo vas dobit u kupu... ili listicu

O ne bi vam to bas islo u prilog momaci, mi samo bolji mozemo biti u nastavku, s jos jacom momcadi, vi, mislim, ono.. pih..

sjeti se samo prosle godine u listici- doduse tad je sarajevo igralo na domacem terenu

vas vjerovatno nije doslo puno jer je bio radni dan

Naravno, naravno, nek ste vi, the HZ sila, demonstrirali sto puta ustvari kolika ste upravo.. 'sila'.. ;P
Ne brinite se vi koliko nas ima, pobogu, sta se vi imate opterecivati nekim tamo selima jao jao, pa mislim, to stalno tupite, sto se morate stalno i demantirati, nije vam potrebno to.. imate vi i vlastitog posla, nek vas radije brine trenutacni vlastiti jad i rasulo, nula od takve jedne sile..
A ja, zaboravih, to je taj cuveni, unikatni HZ mentalitet, niposto ne prati sebe i ne pokusavaj se ni u kom slucaju dignuti i opravdati ugled, bdui net-huligan na sto vise siteova ako je ikako moguce, gledaj sve ostalo, psuj i jebi sve ostalo, budi slijep i arogantan i prosperirat ces..

Mda..
A pauza vam je dosla ko narucena sad, a tesko da ce vam se opet ponavljati taj jedan jedini put kad ste bili u stanju izgledati kao navijacka skupina u gostima Å irokom i odigrati dobro k tome, stoga, ja bi radije prizeljkivao laganiji ulazak u finale i pripremao se dobro tijekom zimske stanke, trebat ce vam itekako.. ;P
naÅ¡e rasulo je opet mocnije od vaseg jedinstva,nismo 100 puta nego milion, sam sam demonstrirao ko su ustvari HZ, poÄevÅ¡i od tuzle pa nadalje; na izlazu iz Å¡irokog lafo kamenjem gaÄ‘aju,izaÄ‘emo-nigdje Å¡kripara,+vise vas bilo al ne pobjegli ste; mi smo net huligani- kad smo isli u modricu poceli da nas gadjaju robijasi koji su igrali u blizini, bilans-2 bar sala, jedna zastava i tako jos milion puta
eto ko su HZ-a ko su skripari
vas za 25 godina nece gledati onoliko ljudi koliko je FCS gledalo kad smo igrali sa Besiktasem il nekad sa HSVili MAN UTD; vi nikad nevete uradit koreo košto smo mi uradili protiv Besiktasa... to su HZ
nikad necete imati najvecu zastavu( tad je bila i najveca na balkanu), nikad necete upalit preko 300 baklji na 3 tribine... mi jesmo
ZATO SMO MI MOCNE HZ, I KAD SMO U NESLOZI OPET NAJJACI!!!!!!!
a vi i dalje furajte se na BBB ili torcidu zavisi... mislim nadam se da ti nemoram postavljat link onog BBB Å kripara...

:lol:
Imas nekim cudom nesto izjaviti, a da NIJE u povijesnom nostalgicarsko-reminiscentnom kontekstu..

Hoces/te iole ispustiti tu slijepu arogantnost i nicime potkrijepljenu tezu o suverenosti HZ u BH u zadnje vrijeme i skontati realnost..
Ne..

Didn't think so.. Krasna povijest, lovely stvoren ugled, jos kad bi ga odrzavali, imali podloge za tu bahatost, e to bi tek cudo bilo, tada bi mozda imali i postovanje drugih..
No, nazalost, sve sto ti navodis ti pada u vodu nakon fijaska iz godine u godinu, samo na mahove pokazujuci ono za sto se izdaju, a primjeri suprotni samo se gomilaju, sve sto navodis danas nemate ni dva posto dok nemalo drugih urade vise nego vi u cijeloj sezoni..
Ali, naravno, to je do toga sto ste vi sve to isfurali kao pa se ostatak na vas ugleda..
No, sto se baviti danasnjosti, ajmo mi o prapovijesti.. ;P
Podavno su i Å kripari svoj stav dokazali diljem BH dok su mnoge vece skupine u BH bile na nuli, nemamo se mi kome vise dokazivati, ali uvijek se iznova treba truditi i dalje, stvarati ime i ugled (koji bas i nije za baciti believe you me) no, naravno, ne i HZ, oni su preveliki za takvo nesto, lakse se prisjecati.. No, naravno, ne bi ti nista o tome znao ni priznao, vidi se tvoj stupanj pracenja, realnosti i aktualnosti.. ;P
Do tada, laganini ce 'sila', primjerice u Modricu sa cetiri navijaca, to vam je realnost, to vam je nesloga, i da, naravno, i tada ste najjaci, jer upravo, vi ste The HZ..
E i, jedna stvar momak, BBB i Å kripar u istom kontekstu ne ide, zalim stvar, samo debil moze biti dovoljno tup pa o tome pricati i kontati da je iole realno.. ponavljati se naravno necu, no da parafraziram 'ulaz u kavez', 'ili Å kripar, ili nitko', ostali su, jednostavno receno, nebitni, periferni staticari sa drugim motivima i ambicijama, Å kripari ne, a nek je i samo 50 ljudi tu, ali tu su radi samo jedne stvari, i nista, ama bas nista vise ni itko vise van toga me ne zanima..