Uriel wrote:
Dr.Larsen wrote:
Uriel wrote:
jarane ja neznam ko je blesav ovdje... osim sodoma sve je yawn i to zesci. Vidi se fino da su si kapitalisticku kartu izvukli...sve sami proljev bendovi na koje se klinci trenutno loze samo tako

koooonacno je neko progovorio..... na ovom metal campu je toliko smeca da ce zasmrdit cijela jugoslavija. kako kazes, radi sodoma vrijedi otici, ali samo radi kultnog statusa. zadnji dobar metal camp je bio 2005 i sorry, adios.
sljedeci wacken ce biti nula a kamoli camp. krivo mi je sto ove godine nisam bio na wackenu, jer sljedeci godine nemam razloga da idem.
neki idu u jedan extrem a ti u drugi.

prosli MC jer bio fantastican, bice sigurno pokoji dobar bend i na ovom, ali dobar po meni, covjeku koji se nagledo inasluso svega...no ocito je da MC organizatori ne porave ovaj fest za sladokusce vishe, nego prvo se bookiraju sigurni bendopvi koji ce donijeti lovu (plus pola litre pive 5 maraka - TOCENE ) i eto ti. Fino se da zaraditi na metalcicima.
pa sta si ti mislio kako to funka? to bosnu jos mozda nije zahvatilo, ali ovdje se samo radi o profitu. djeca hoce machine head? donesite im machine head, jebes monstrosity ili destruction. tako ovdje razmisljaju organizatori i to je eto zahvatilo i sloveniju. ti mozes jos u bosni organizovati koncerte, jer ce raja dolaziti zato sto nema sta drugo gledati (nemoj ovo kao uvredu gledati, jer se o tome uopce ne radi), ali ovdje bi te sjebali. ne da se ti ne razumijes u taj poso. ja sam cvrsto ubijedjen da ti imas dovoljno dobro znanje o tome, ali ovdje kad bi bio idealist, ovdje bi propo radi ove masovne bolesti.
budi idealist i nemoj se prodavati. stvar je jednostavno takva i metal je otiso u kurac. s tim se moramo pomiriti. nek ja idem u ekstreme. to nije nista spram drugih esktrema koji se desavaju.
"Vidi se fino da su si kapitalisticku kartu izvukli..."

e moj jarane, vidit ces ti jos mnogo toga