Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 20:54

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 77 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2007. 20:50 

svijet je otiso u kurac nismo samo mi :lol:

@arch pa jebo ga ti daj opredjeli se vec jednom sta si :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 02. 2007. 20:58 

ej brate,mi jesmo kurac vako globalno gledano
glupi smo ko kucine... ovdje nije nimalo dobro al gdje nadje da je u madjarskoj bolje jebote....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 02. 2007. 01:05 

hot_blood wrote:
svijet je otiso u kurac nismo samo mi :lol:

@arch pa jebo ga ti daj opredjeli se vec jednom sta si :lol: :lol: :lol:

U vezi cega to..? :)
Opredijeljen ja odavno.. marginalno nezainteresiran za necije utopije koje su vec prije 15ak godina propale, nerealne fantazije i licemjerno-isprazna prozivanja..
Live, let live, caos..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 02. 2007. 14:19 

Ej, Vanja, naravno da je kurac, a i tome smo mi krivi,jbg., ko god bi mogao nesto odraditi i ko ima slifa za to nece da se mijesa ... Nevazano koja drzava, sjebes se kad odes ... Kad bacis lagano pogled sa Eifelovog tornja dodje ti da skocis za svojim pogledom, pa ti zao sto postoje one security mreze ... Zato cu l'jepo da se isparim i zdravo. Ne mogu sama sebe vise jebavat u zdrav mozak ... A, oni koji nece nek ih Kogod guzi ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 02. 2007. 17:02 

@cocainum.mood: za komentar/analizu/stil napisanog iznad, od mene imas samo jedno - JADNO!!!

A sad privatno zapazanje... Moram priznati da ti sinteza i generalizacija, u smislu misaonih procesa, nisu bliske. Nastupas isuvise konkretno (citaj licno), bar za moj ukus. Btw., ko'lko ja vidim ono sto sam kvotala uopste nisu tvoje rijeci (citat), ispravi me ako grijesim... Ako jesu, moje referiranje shvati kao nesto upuceno, prosto, vazduhu... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 02. 2007. 19:58 

Fine by me! Hahaha, samo ti uzivaj...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 02. 2007. 20:16 
Moderator

Znam, gdje god sam otišao, bolje je nego u Bosni. Ali valjda ja nisam još toliko sazrio da kažem ''nabijem Bosnu na kurac.'' Volim ovu zemlju, i jebiga...

Ljudi, svi ste mladi i većinom sposobni, ako mislite da možete uspjeti vani, slobodno idite, niko vas ne drži.

Ja Bosnu nisam napustio zbog BENDA i ISK. Nekima glupi razlozi, meni savršeno prihvatljivi da zamjene plaćeni college u americi od strane američke vlade. Jer, ko sam u zemlji bez identiteta? Ni ovdje ga nema puno, ali ne želim nigdje da se utopim, i zato, bolje ostati među svojima (bez naci priče oko ovog ''svojima'', jer svi ljudi koji se osjećaju kao bosanci i hercegovci su moji), nego ići u Pidžama+Radno odijelo zemlju.

Vanja, vidimo se u Bocku!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 02. 2007. 01:00 

koliko nisko idemo
moze li opste nize????

do sutra se moze polemisati o tome jesmo li kurac ili nismo i uvijek ce biti razlicitih misljenja...neko ce traziti jednu jedinu pozitivnu stvar (ako je ima) i navesti je kao argument da nismo kurchine, a neko ce pesimisticno pobiti sve to... svakom svoje..
kako god bilo, ne mozemo nista promijeniti..
sta ces?? jebiga... NE MERE BOLJE....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 02. 2007. 01:06 

Marginalac wrote:
Znam, gdje god sam otišao, bolje je nego u Bosni. Ali valjda ja nisam još toliko sazrio da kažem ''nabijem Bosnu na kurac.'' Volim ovu zemlju, i jebiga...

Ljudi, svi ste mladi i većinom sposobni, ako mislite da možete uspjeti vani, slobodno idite, niko vas ne drži.

Ja Bosnu nisam napustio zbog BENDA i ISK. Nekima glupi razlozi, meni savršeno prihvatljivi da zamjene plaćeni college u americi od strane američke vlade. Jer, ko sam u zemlji bez identiteta? Ni ovdje ga nema puno, ali ne želim nigdje da se utopim, i zato, bolje ostati među svojima (bez naci priče oko ovog ''svojima'', jer svi ljudi koji se osjećaju kao bosanci i hercegovci su moji), nego ići u Pidžama+Radno odijelo zemlju.

Vanja, vidimo se u Bocku!!!

sharane slazem se u potpunosti s tobom.. 100 % si upravu..
i to za americu takodje.. jebo te zemlja kojoj je glavni adut Oprah.. ako ista mrzim na svijetu (mislim na nacije) to su Italija i Amerika.. fukk..

sharane svaka cast...
hails

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 02. 2007. 01:28 
Moderator

Ako ovdje uspiješ,sigurno ćeš svugdje..ko se ovdje izdigne iz mase,sutra može u New York,jer zna preživjeti..

Imam par prijatelja Engleza koji kažu da je Bosna tj.Sarajevo grad s ogromnim duhom,posebno uzevši u obzir to da je isti gorio 4 godine,kao i ostatak zemlje uostalom.
U filmu "Sasvim lično" N.Begovića,autor kaže da je Sarajevo poznato u svijetu po četiri činjenice:atentatu na F.Ferdinanda,Olimpijadi,četverogodišnjoj opsadi kao najdužoj u historiji ratova te kao jedini grad na svijetu u kojem su se frontalno sudarila dva tramvaja. :D Mnogi su čuli i vidjeli Bosnu,smijali se i plakali nad humorom Bosanaca i ratnim statistikama i sad se ja toga trebam stidjeti i smatrati se ovcom?Najzad,poznato je da govna odlaze niz vodu, a ljudi ostaju.

P.S.
Bila sam u Budapestu,grad je divan, tj. arhitektura , ogromni Dunav,muzeji,sve divno i krasno,no Mađari me se nisu osobito dojmili.Ljudi k'o ljudi,samo im je hrana pomalo bljutava. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 02. 2007. 01:36 
Moderator

Što se tiče Oprah Almighty,mislim da iza njenih dobročinstava leži bolesno iskorištavanje prilika i ljudi,nesreća i poroka ljudskih.Naravno vješto prikriveno dijeljenjem sitne love i nagradica "unesrećenima" i javnom mnijenju.I hate Oprah Ruke Od Svega Show!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 02. 2007. 02:06 
ak je rijec o ljudima iam srecu da preskacem taj nivo maslowljeve piramide pripadnosti i prihvacenosti s tim da sam ja prvi a oni drugi.. ak je rijec o ekonomsko-politickoj situaciji sto se na mene reflektira cisto u finansijskom nedostatku.. bice bolje, a kulturoloski.. kopat rupe :wink: :)

Post subject:
PostPosted: 07. 02. 2007. 15:13 

suplja vam diskusija, svakome je dobro gdje je sretan i/ili se snadje u odredjenom trenutku.
Bosna je sada nazalost zemlja u kojoj su se nakon stravicnih progona i unistavanja snasli ljudi koji su isprazni i koji u normalno reguliranom drustvu ne bi bili ni na mapi drustvenog uredjenja, nego bi bili ili sitni kriminalci ili otpad okoline.

Bosna je nazalost prosla kroz skoro nesto najgore u povijesti Europe i sada je ponovo kazem nazalost tako lose ljudima koji zive dole. istina je da nema posla, nema pravde, par ljudi pljackaju drzavu (mirsad purivatra sta mai jarane) ali mozete se ili pomiriti s cinjenicom da je situacoija grozna ili otici trbuhom za kruhom.
oni jaci imaju veeliki posao borbe za boljitak bosne i normalnijih i pravednijih uvjeta zivljenja. sretno ljudi.

i da, vidimo se u bocku jer drugog kluba za metal nema. (osim ako nisi ask sarajevo pa imas monopol nad cda i grbavica jointom) :roll:

PS. no sta nam vrijedi i da imamo dom mladih i cda zajedno kad nema dovboljno metal fanova da se oforme novi demo bendovi, da dodje 400 -500 ljudi na Moonspell koncert... - metal scena je u povojima u drzavi koja je u povojima - enough said.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 02. 2007. 21:04 

Ne znam, meni su Madjari bili ekstra ljubazni na svakom koraku, a klopao sam kao sto odavno nisam.

Cijela prica nije bila u vezi toga gdje je nekom najbolje, hocel ici ili ostati (evo ja sam se vratio iz SAD i tu sam, za sada...)

Ono cime sam ja bio fasciniran je koliko je jedno drustvo, koje je bilo brutalnije kontrolisano nekih 50 godina od naseg toliko napredovalo dok smo mi strasno unazadovali. Naravno, rat je uradio svoje, ali i druge drzave koje su prosle kroz rat i sranja su stale na noge, pogotovo ako su primali pozamasnu medjunarodnu pomoc, kao sto je to slucaj kod nas.

Fazon je i u tome da ovdje vlada nezapamcena apatija. Svi ocekuju da neko (medjunarodna zajednica) nas povuse i pogura, da smjeni politicare kad su bas bezobrazni. da hapsi ratne zlocince i sve ostalo. Ovo svi znate i necu dalje da pricam o tome. Ali da sam ja penzioner koji mora kopat po kanti da bi se najeo, odavno bi stekao muda ili necega i zapalio nekom politicaru Audi ili nesto slicno. Da mene guzi profesor i neda mi da prodjem ispit jer cu mu "bit konkurencija", sacekao bi ga i razbio mu nos i 5-6 zuba. Ali ne, ipak je lakse uletit koju marku, provuc koverticu i eto to je to... the cycle continues,.... tekbir... (odoh daleko...).. odoh se kljukat andolima, drma me temperatura

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 02. 2007. 21:37 

Arinoe wrote:
Mnogi su èuli i vidjeli Bosnu,smijali se i plakali nad humorom Bosanaca i ratnim statistikama i sad se ja toga trebam stidjeti i smatrati se ovcom?

Mnogu su chuli i vidjeli Bosnu, smijali se i plakali nad ljudima koji kopaju kontejner, pishaju krv da bi uspjeli zaradit para za hljeba, koji su ginuli da bi dobili ovakvu Bosnu... i da, ti se trebash stiditi i smatrati se ovcom...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 02. 2007. 21:44 

NAIDA wrote:
Catalyst Group wrote:
METAL jebote!

\m/

:lol:

\m/ \m/

Ako već nemate šta pametnije za reći, onda je bolje i da se ne javljate na teme kojima niste dorasli! :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 02. 2007. 22:32 

ma mi bosanci pravi crnogorci postali ;) nimo ni za sta (govorim u svoje ime)...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 02. 2007. 02:56 
Moderator

Shakhbuurz wrote:
Arinoe wrote:
Mnogi su čuli i vidjeli Bosnu,smijali se i plakali nad humorom Bosanaca i ratnim statistikama i sad se ja toga trebam stidjeti i smatrati se ovcom?

Mnogu su chuli i vidjeli Bosnu, smijali se i plakali nad ljudima koji kopaju kontejner, pishaju krv da bi uspjeli zaradit para za hljeba, koji su ginuli da bi dobili ovakvu Bosnu... i da, ti se trebash stiditi i smatrati se ovcom...

Nemoj tako starijima govoriti..shame on you isto onda.. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 02. 2007. 18:32 

sjecam se kad sam dobio neki fanzin iz madarske na kojem je lik napiso na savrsenom "nasem" jebo zemlju koja bosne nema.

meni ba dobro ovde, ne nalazim se u naslovu teme, za ostale, ne znam . . .

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 02. 2007. 21:41 

Insomnior wrote:
sjecam se kad sam dobio neki fanzin iz madarske na kojem je lik napiso na savrsenom "nasem" jebo zemlju koja bosne nema.

meni ba dobro ovde, ne nalazim se u naslovu teme, za ostale, ne znam . . .

posteno... ima dana kad se i ja tako osjecam...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 77 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]