Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 23:16

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 125 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2007. 02:10 

Ej ljudi,prvo da vam zahvalim na super svirci i super atmosferi.Naravno,tek vam je prva svirka uzivo u vezi tribute i ne moze sve biti perfekcija.Zaista je lijepo zvucalo,u par momenata ste ispadali,ali apsolutno vam to ne zamjeram,jer je ono jako jebeno odsvirati za skoro svaki instrument.Iskreno sam uzivao u svakoj pjesmi,bas gotiva,ali me je fakat interesovala jedna jedina dionica,na spirit crusheru,kad ide samo bas i bubanj,i ona jebena dionica na bubnju,nisam je cuo,mada mislim da osim one zivotinje iz death-a tesko ko moze ono odsvirati,a kamoli smisliti.U svakom slucaju,bez obzira na sve volio bih da nam opet zasvirate,nije meni problem cenera dat za vas,zasluzili ste,svaka vam cast,samo naprijed momci,usput,za moju dusu ako budete skidali,moment of clarity,hehe,pozdrav

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2007. 02:16 

Ej,taman da je deset puta zajebaniji spirit crusher od painkillera,ipak se zna ko je tu tata...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2007. 06:25 
Administrator

fakat iznad mojih ocekivanja,bilo je FENOMENALNO..uzivao sam u svakoj pjesmi i mogao sam jos cijelu noc,da ste sve jedno te isti repertoar ponavljali,ne bi dojadilo nikad..komotno ste mogli do ujutro przit,stvarno svaka cast..
Moja preporuka vam je da idete u Srbiju ili Hrvatsku odma,proci cete tamo ko hljeb,najozbiljnije,ljudi ce se sjebat svi redom.Ganjajte to odmah,necete tamo nista izgubit sa ovakvim sviranjem..
Svaka cast ne znam vec po koji put :)

PS- i sljedeci put bi moglo nesta i sa Spirituala ili Humana :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2007. 11:18 

Evo ovdje ima kraj flesha video http://tributetodeath.blogger.ba/

Neznam gdje si stajao pa nisi cuo onaj jebeni dio iz crushera, al on je odsviran i to dva puta posto smo crushera ponavaljali, jedino dupla nije bila ozvucena pa se nije bas najbolje cula.
Hvala jos jednom i na pohvalama i na kritikama i na podrsci. Playlistu svakako treba prosirit!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2007. 15:49 

zZlaja,svaka cast,Cenga-NAJJACI SI,Lana-neam rijeci:D a NArcis i Faruk,slusam ih haman svaki dan pa mi dojadili :D ma svirka je bila beton,mislim da cak iznad ocekivanja sviju;) Alex

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 125 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

All times are UTC + 1 hour [ DST ]