Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 19:38

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 580  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2007. 02:13 

:lol:

Dobro si ispa'.. :lol:
Logika ti je doduse trebala nalagati da ce biti 'zatamnjeni' akteri, al good try.. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2007. 13:35 

ukrajinci dobise EP :lol: sto ga suknuse i italijanima i madjarima :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2007. 13:49 

i nama su ga suknuli...da je hr dobila kurac ti nebi otiso malo gledat englesku, njemacku, francusku il koga vec, a ovako :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2007. 13:54 

Sta ti smeta potegnuti do Poljske/Ukrajine.. :p bit ce interesantno kako god okrenes..
Svakako je ocekivana odluka.. imao sam i dojam da ce oni s navodno najmanje sansi ovo osvojiti, cim nekoga otpises taj je najopasniji.. a i bolje da su oni dobili nego Italija, ne bi bio red..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2007. 16:05 

'Ispostavilo se tako da stoper iz Bugojna ipak nije toliki autoritet među nogometnim i svakim drugim moćnicima ali i da je proces lobiranja, suprotno najavama kojima nas je presidente bombardirao, obavljen ispod svake razine.'

sad je iz bugojna, sad nikom ne valja, sad se spominje odakle je kad nije uspio, a da je suprotno da su kojim slucajem dobili, da im je neko dao makar glas ne bi se spominjalo odakle..sto ti je hrvat, eto ti arch 'brace' fini ste vi kad dobro donosite hrvatskoj a kad pogrijesite odmah ste iz bosne i bosanci :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2007. 21:04 

Archangel wrote:

Logika ti je doduse trebala nalagati da ce biti 'zatamnjeni' akteri, al good try.. 8)

pazi belaja- dok su prikazivali na hayatu nisu zatamnili; potrefi se da je gledala tetka :lol: nazva staru :D najebo sam... 8) the momenat: zvoni mi mobitel oko pola 1 navecer ja kod zenice zove stari gdje si reko evo me na koncertu letu stuke :P

ah dobro nije problem nikad potegnut do poljske da se vidi matica zemlja :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2007. 23:05 

punkbeg wrote:
Archangel wrote:

pazi belaja- dok su prikazivali na hayatu nisu zatamnili; potrefi se da je gledala tetka :lol: nazva staru :D najebo sam... 8) the momenat: zvoni mi mobitel oko pola 1 navecer ja kod zenice zove stari gdje si reko evo me na koncertu letu stuke :P

ah dobro nije problem nikad potegnut do poljske da se vidi matica zemlja :wink:

Zar nisu.. e to je vec do neprofesionalnosti kompletne televizije i ostatka.. za policiju snimke postoje i trebaju postojati, no za javnost to bas tako ne ide u ovakvim slucajevima, no, dobro, i ne cudi u ovoj zakonski manjkavoj drzavi..

A sad, za to zadnje ce morati i ta zemlja dobro dobro potegnuti.. 16 je mjesta na tom prvenstvu, 2 su vec popunjena..

Quote:
'Ispostavilo se tako da stoper iz Bugojna ipak nije toliki autoritet među nogometnim i svakim drugim moćnicima ali i da je proces lobiranja, suprotno najavama kojima nas je presidente bombardirao, obavljen ispod svake razine.'

sad je iz bugojna, sad nikom ne valja, sad se spominje odakle je kad nije uspio, a da je suprotno da su kojim slucajem dobili, da im je neko dao makar glas ne bi se spominjalo odakle..sto ti je hrvat, eto ti arch 'brace' fini ste vi kad dobro donosite hrvatskoj a kad pogrijesite odmah ste iz bosne i bosanci

Nije Markovic nikada ni uzivao naklonost hrvatske publike, ni u Hrvatskoj ni medju Hrvatima u BiH, ponajvise zbog svojih 'reformi' (mahom navijackih, zbog cega BBB i Torcida organizirano ne navija na utakmicama reprezentacije) i totalnog nemara za domaci nogomet.. vecina stanovnistva je molila Boga da Hrvatska (i Madjarska) ne dobije to Euro, da Markovicu bar malo opane taj ego i da se ne moze izvlaciti na to kako je donio Hrvatskoj EURO.. ovako postoji neka mogucnost da bi doticni mogao istupiti iz nekih moralnih pobuda, premda nema on morala za takvo nesto po mom misljenju..
U svakom slucaju, cijela kandidatura je bila bazirana na 'mi cemo to napraviti', dok su drugi vec to poceli i konkretno ostvarivati..

A sto se tice 'brace' i ostatka.. to je tako uvijek, Hrvati su takav narod, univerzalno gledajuci.. to nije karakteristika samo Hrvata iz Hrvatske vec i unutar BiH otkad su ostali s ove strane granice u novije doba.. ako si imalo bolji, uspjesniji, drugaciji, od ostatka, odmah te se proziva i valjas dok drugom valjas, a zajedno su samo u potrebi, unitarni kad je to svima u interesu..
To Srbi recimo, imaju neovisno o bilo cemu..
No, moze tupiti tko hoce, sta hoce, ja Bosanac primjerice nikako biti ne mogu, a identitet tih ljudi izbrisati ne moze nitko, ma koliko god se trudio, oni imaju isto legitimno-povijesno pravo na naciju koje koriste i Hrvati unutar Hrvatske, odgovaralo im ne odgovaralo, bio netko nekome nerijeseni 'europski teret' ili izvor zavisti.. ;)
Uostalom, tko takve jebe, svakako su manjina, sluzbeni distancirani stavovi uvlakusa u euro guze me blago receno ne zanimaju, it's the people that count, a to zajednistvo nitko ne moze razrusiti..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 04. 2007. 23:43 

mah pravi amaterizan.. hebo te dan mi umorani zedni kad kreten iz hayata nas snima; snimo nas je sat i po nakon tekme. izbacili su dio gdje im mamu spominjemo :lol:

malo je bilo iluzorno ocekivati da ce Cro uopce dobiti zbog dobro poznatih incidenata koje su napravili tzv.placenici(citaj ustase)...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 04. 2007. 00:13 

ma daj koja ti tv kuca prekrije lice navijaca...sad i rtl neprofesionalan, il cnn kad prikaze sutku navijaca s policijom...

e sad to da ne navijaju i zasto ne navijaju zajedno to je vec druga prica, i da je drugi umjesto markovica situacija bi bila ista sigurno..

onda ako ne navijaju, kako da objasnis sukob bbb i torcide protiv eng, il kako to da prije par dana predsjednik torcide izjavljuje protiv hns-a jer HRV nece igrat utakmicu u splitu, ako ne navijaju onda mu je svejedno gdje igra reprezentacija(doduse ne u potpunosti,al nema sta izlazit u javnost s takvim izjavama)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 04. 2007. 00:18 

Kad je sve ostalo amaterski, sto ne bi bile i tv kuce..

Kojih incidenata (vecih od talijanskih primjerice), od strane kojih placenika 'ustasa'..?

Ne, iluzorno je bilo ocekivati da ce drzave (iako su to Platinijevi osobni favoriti, kao i POL i UKR doduse, manje nogometne drzave kojima treba pomoc, koje se obvezao stititi i pomagati) cije se kandidature temelje na papirnatim obecanjima i garancijama uzeti u obzir pored financijske moci, utjecaja i konkretno poduzetih koraka ostalih kandidata, pri cemu primarno mislim na Ukrajinu i njihov politicki utjecaj i moc.. samo Shakhtar sam gradi stadion koji bi bio prakticki pola hrvatskog budzeta koji bi se TEK trebao naci, pa utrositi na gradjenje i kompletnu obnovu svih stadiona na kojima bi se igralo prvenstvo, i u HR i u HUN, bez da se ista u biti pocelo raditi za razliku od ostalih.. e to je iluzorno, a ne razni 'ustaski incidenti'..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 04. 2007. 00:22 

mislim na kukaste po tribinama...il je i to patriotski?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 04. 2007. 00:29 

hot_blood wrote:
ma daj koja ti tv kuca prekrije lice navijaca...sad i rtl neprofesionalan, il cnn kad prikaze sutku navijaca s policijom...

e sad to da ne navijaju i zasto ne navijaju zajedno to je vec druga prica, i da je drugi umjesto markovica situacija bi bila ista sigurno..

onda ako ne navijaju, kako da objasnis sukob bbb i torcide protiv eng, il kako to da prije par dana predsjednik torcide izjavljuje protiv hns-a jer HRV nece igrat utakmicu u splitu, ako ne navijaju onda mu je svejedno gdje igra reprezentacija(doduse ne u potpunosti,al nema sta izlazit u javnost s takvim izjavama)

Na ovim prostorima postoji zakon u vezi toga, naravno, prostori se odnose na prostore oko BiH, ocito.. navijac poslije utakmice, tijekom prijevoza, evakuacije je jedno, a gledatelj, simpatizer, ili nesto trece, je nesto skroz drugo..

Naravno da bi bila ista ako bi se ponasao prema hrv. nogometu na nacin na koji se Markovic ponasa, a ego mu i dalje u oblacima.. ili ti aludiras da bi bilo kojem 'Bosancu' isto bilo..

Ne kazem da ne dodju na stadion (iako vecina pravih i ne zeli zbog Markovica i njegovih zakona, odredbi), ali ne postoji sustavni raspored i plan navijanja kao sto je inace slucaj.. naime, na navijackoj tribini (sluzbeno) protiv Engleske uopce nisu bili ti pripadnici BBB, Torcide, vecinom djeca i vikend navijaci, sto se moglo i zorno vidjeti s obzirom na prikazano, dok su ostali samo pratili taj jad.. par puta, onako, patriotski, i cao.. nula..

Iako, nadam se da ce se to popraviti time sto ce se zaobici kompletno dvije najvece skupine dok je ovakva situacija i da ce organizirano navijanje voditi 'manji'.. ta ideja je ustvari potekla od nas u biti, nasa je inicijativa, vec su kontaktirane vodje dosta manjih grupa, a i Torcide, jer, oni se, za razliku od BBB-a, mogu ubijediti u nesto, pa sad, sta ce biti od toga, preostaje da se vidi..

No, to sve je samo eskaliralo u slijedecem susretu, to, da si gledao samo ovaj zadnji susret u Zagrebu si mogao primijetiti primjerice, a da ne kazem da si uopce bio tu ili da si upoznat u djelovanja vecih hrv. navijackih skupina i njihov stav.. nema to veze s protestima Splita sto nije domacin utakmica hrv. reprezentacije, to je vjeciti protest, nije od jucer, ali to forsiraju drugi, ne Torcida.. stalno im se obecava neka utakmica i ne daje iz razloga sto se reprezentacija 'ugodno osjeca u Zagrebu' i sto je 'prevazna utakmica da se mijenja okolina', a hrv. reprezentacija u Zagrebu ne moze izgubiti prakticki, dok je Split na drugacijem glasu i Splitu se uvaljuju utakmice revijalnog karaktera..
Protest uvijek dodje, neovisno navijali oni na utakmici ili ne, to je stvar grada, Torcida moze imati neki svoj stav o tome, sto je u neku ruku neprofesionalno u ovakvoj, trenutacnoj situaciji, to da, ali to se njih ne tice direktno jer oni su tu da daju podrsku reprezentaciji, a ne gradu u kojem ce igrati..

Last edited by Archangel on 19. 04. 2007. 00:34, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 04. 2007. 00:31 

punkbeg wrote:
mislim na kukaste po tribinama...il je i to patriotski?

A de ti meni reci jel to bila reakcija ili akcija..?

Sastav te skupine je bila 80 posto Armada+Torcida..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 04. 2007. 00:33 

debilizam... pobit ih

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 04. 2007. 00:37 

To nije odgovor na moje pitanje.. ;)

Sta cemo onda sa ovim komunjarama koji kontaju da je bilo narocito interesantno istaknuti jugo zastave, pjevusiti himne i skandirati stanovitim ljudima, a ocekivati da oni koji su patili pod tim sustavom sute..?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 04. 2007. 01:08 

kretenizam... pobit i njih :lol:

nisam ja gledo taj njegov klip, al vjerovatno na tribini ga prikazuje kako psuje, i sad su mu trebali zamaglit lice da se ne vidi koje, pa ko to jos radi koja tv kuca, nije to do profesionalizma, to se redovno desava na tv.u,
englezi,rusi sami stavljaju sutke na net ne skrivaju lica samo se u nas prave sranja oko toga jel zamagljeno lice, a znas kakvi su zakoni u eng..preseravanja su pocela, ovde nema 100 pravih navijaca u BIH al svi su se ufurali da su neki ultrasi, huligani, i da policija na njih motri 24 sata samo sto su na tribini..previse filmova, neta...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 04. 2007. 01:20 

Reakcija ocekivana, inventivna cak.. :p

Nije na tribini.. tribina u redu, policija svakako ima svoje kamere neovisno o televizijama.. no, radi se o dogadjajima poslije susreta koji su iskoristeni u svrhu neke promocije kako takvi osiguravaju navijace, sigurnost stadiona, tu se vec mora neka diskrecija pokazati, izvodjenje navijaca van grada nije javni dogadja ili spektakl.. Rusi, Englezi, i sutke, su jedno, za to postoje propisi drzava, poanta je da ova regija to ima, ali u BH nije definirano.. uostalom, Englezi su krajnje rigorozni sto se tice zakona tako da prakticki i nema ekstremista, lako im je kasnije snimati obitelj kako krece van stadiona..
A malcice ti se ne podudaraju podaci o 'pravim navijacima' u BiH, no dobro.. ovisi, kako gdje, ovisi od momenta.. zacudio bi se ti koliki kretenizam ti zna napraviti policija, ne znas ti bas kako to ide drugdje, gleda on na tebe drugacije cim si tu, sve se to prati, sad, samo ovisi koliko je 'trigger happy', naveo bih primjere i proslog kola, no necu jer nije za javnu raspravu..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 04. 2007. 15:42 

Da ti ilustriram, evo ti punk u biti zasto se ne odrzava Euro u CRO/HUN..

http://newstadium.shakhtar.com/cgi-bin/index.pl

Stadium Shakhtara koji se gradi, bit ce gotov vec dogodine, ultramoderan, sa svim sadrzajima, UEFA ce mu dodijeliti pet zvjezdica, zapocet prije i neovisno o kandidaturi..

http://www2.e2012.org/en/7_1110.html

Sluzbena stranica POL/UKR kandidature.. prelistaj malo pa vidi koliko se stadiona vec gradi, vec pocelo graditi, neovisno o dobivanju EURA..

U Hrvatskoj i Madjarskoj se gradi samo Maksimir.. i to vec 10 godina.. nisu levati u UEFA-i, znaju i oni dobro da ni ovo ne mogu zavrsiti, kamoli sve ono sto imaju samo na papiru, realno gledajuci je cudo da je CRO/HUN kandidatura uopce uspjela izbaciti Rusiju, ili GRE/TUR, a krajnje lako bi se za gore navedene moj punkbeg, na to se ni 10 posto ljudi ne bi obaziralo..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 04. 2007. 22:34 

Neka Eura u Poljskoj, bice vise sanse za zlo. Jebes fudbal, izvan stadiona je pravi dernek. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 04. 2007. 01:43 

addict sutra aBd guzimo zelju malenog oooo :lol: i nakon derbia konacno zaliti titulu...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]