Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 28. 06. 2025. 15:18

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: sport
PostPosted: 13. 06. 2007. 20:15 

a norveska...? a malta? :lol:

Profile  

PostPosted: 13. 06. 2007. 20:30 

a kurdi :lol:

ma nidji veze je ta tabela, al eto haj nek im bude...

nista od anusica

sta je sa Real FF jestel gledali..italiju i tursku pregledo, ostale cekam na free zoni :D

Profile  

PostPosted: 13. 06. 2007. 21:20 

[vanja] wrote:
nerealno dibidus...

Normalno da je nerealno, SAD 16ti, africke momcadi unutar 20..

Jest, po bodovanjima unutar grupe..

Uostalom, dovoljno je navesti sluzbeno ime te rang liste - Coca Cola World Ranking..

Al haj, Hercegovina napreduje po toj listi, nema sta..

Profile  

PostPosted: 14. 06. 2007. 13:42 

@hot blood

http://srpskatribina.net/phpBB/viewtopi ... sc&start=0

Evo ti ovaj topic pa pretrazi, naci ces i Argentinu i Balkan. Samo se nemoj pogresno nafurati, ovaj Danny Dyer je prilican levat, nema on veze sa navijackim pokretom, covjek jednostavno trazi senzacije. Ali ako nista dobro je za pregledati i vidjeti neke stvari koje ne mozes vidjeti na prenosima utakmica, treba posebnu paznju posvetiti Argentini-to je egzotika. 8)

Profile  

PostPosted: 14. 06. 2007. 16:58 

ma znam ja gdje ima :D
al ograniceno mi na 3GB koja dijelim :lol:
ove dvije epizode stavili na free zonu :lol: ostale cekam

heh pogresno nafurat :lol:

znaci ti si onaj adict sa sTribine :lol:

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2007. 17:44 

Interesantna izvlacenja za pretkola lige prvaka i kupa UEFA... Najzanimljivije ce, cini mi se, biti izmedju Zrinjskog i Partizana. Mi pitari idemo na kupanje na Maltu :), Siroki ce odmjerit snage sa Koprom.. a Zeljo ce da ganja Zeca iz bugojna (al neuspjesno)... dok su navijaci, popularni TM, vec jasno dali do znanja upravi i timu da ocekuju titulu ove godine (nisu, doduse, rekli titulu cega...)

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2007. 18:47 

Zec.. :lol: sto mu nisu ponudili placanje u protucevapskoj vrijednosti kad vec eto ne mogu ovako..

Daj, kakva Malta, svi ce biti na plazi, Sarajevo ce ih po tri razlike u obe utakmice razbiti..

Mi smo tu negdje, u biti dobro prosli, ali nisu klubovi iz regije za podcjenjivanje, to je najgore, ali ima se sanse svakako.. cak stavise, ocekujem prolaz..

A u Mostaru ce goriti.. moraju se pojaviti i ovi valjda.. a bit ce bruka BBB i Torcide na utakmici sigurno, kao i ljudi iz regije..
Sad, na terenu nije da nemaju sanse, pogotovo jer je Partizan u problemima, ali svejedno su veliki favoriti..

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2007. 20:07 

zanimljivo u mostaru, al vise zbog navijaca..e sad da li ce se pojavit torcida bbb, mozda torcida zepce :) il bbb kiseljak :) al eto vidjecemoo
puno interesantnije ce bit u BG, da vidimo kolko su ultrasi napredovali i kolko ce ih otic

sarajevo laganog protivnika dobila, cak i u drugom pretkolu idu na genka i tu imaju sansi :) siroki moze proc, dok zrinjski tesko da prodje, stvarno ne vidim nikakvu sansu za zrinjski, mada bi volio da prodju :D

halida sutnuli :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 03. 07. 2007. 01:03 

ma kakvi ultrasi kad im samo alcatraz dodje nece ih biti.. mada njima to nije nikakvo zadovoljstvo grobarima ici u mostar da igraju sa tamo nekim U :D
uh bice ovo jos jedna bordo sezona jaci smo za 25 %nego prosle sezone...

Profile  

PostPosted: 03. 07. 2007. 01:22 

eh da arch hoces sad navijat za RK Bosna S vodit ce Lino Ćervar 8) eto ti prilike da iskažeš patriotska osjecanja :D podrzite ga da se lakse asimilira :lol:

Profile  

PostPosted: 03. 07. 2007. 03:07 

Lino Cervar nece u Bosnu, to je veci supljak nego da netko kaze dolazi Inzaghi u Sarajevo zavrsiti karijeru, primjerice.. jednostavno ga ne moze Bosna priustiti, niti je uopce toliki cimbenik u euro okvirima da koketira sa takvim jednim trenerom kojeg trazi najmanje 10 klubova u svakom datom momente.. premda, mene RK Bosna van euro okvira ne zanima narocito, tako da je u biti i svejedno.. 8)
Asimilacija..? pih.. n.i.k.a.d.. 8) a mozda ni tad.. 8)

Profile  

PostPosted: 04. 07. 2007. 12:50 

Sto se tice Mostara to bi trebao biti lagan posao za Grobare ako nasuprot sebe budu imali samo Ultrase, odnosno ako to bude navijacki sukob a ne kako je to dole obicaj sukob jedne navijacke grupe i "Hrvatina" koje se iskupe da "brane krst". A posto bi ljudi iz njihove splitske sredisnjice /je l' se tako kaze Arhandjele :lol: / trebali biti zaokupljeni druzenjem sa Varvarima ne vjerujem da ce ovaj put doci u pomoc mostarskoj braci.

Profile  

PostPosted: 04. 07. 2007. 17:11 

:lol: vrlo smijesno dolazeci od grupe koja u Mostar dolazi i prelazi na drugu stranu u 'sukob' sa 'Hrvatinama' sa duplo vecim brojem RA nego sto vas ustvari dodje.. 8) mislim, ono, dok je ljubav trajala, sad vam eto i oni ne valjaju pa ste opet 'sami protiv svih'.. 8)
A nesto sumnjam da ce se Grobari narocito zabavljati po Mostaru, tko sve ce im biti nasuprot je diskutabilno, no, ti ljudi, dio 'splitske sredisnjice' sto bi ti rekao jel, lol, su opet medju dvije najbolje grupe ove sezone i ovako, pa ono..

Profile  

PostPosted: 05. 07. 2007. 14:38 

Nevjerovatne si gluposti i neistine napisao. Hajde samo nadji taj ogromni dio Red Army sa nama na nekom gostovanju. Ako neko i dodje, dodju pojedinci, vecinom obicni navijaci Veleza, sto se ne moze porediti sa dolaskom nekih od prvih ljudi splitske Torcide na stranu svoje mostarske podruznice i jos masu navijaca sa obiljezjima Hajduka i Torcide.
I po cemu bi to Ultrasi bili medju 2 najbolje grupe ove sezone? Zato sto ih je otislo par stotina u jako daleku Listicu, ili zato sto su po prvi put skupili muda pa se pojavili u gostima na gradskom derbiju? Ili mozda zato sto su iskazali izvanredne atletske sposobnosti, a kao dosli da se biju, ustvari dosli da glume "football factory navijace" i da se slikaju. A ti im bas dobro drzis stranu, nema sta, vitalni nacionalni interes prije svega jel'ee?

Profile  

PostPosted: 05. 07. 2007. 17:53 

:lol: Nasao se uvrijedjenim.. 8) sta bilo, moze Addict provocirati, ne mogu ja, hmm.. 8)
Kako god ti kazes, fala bogu lupetam za RA za razliku od ovoga 'splitska podruznica' i 'masa navijaca s obiljezjima Hajduka i Torcide'.. :lol:
I da, po odradjenom OVE sezone Ultrasi i jesu medju top dvije-tri grupe, apsolutno.. ha konzultiraj druge malo objektivnije, al ono, upucenije navijace, mani se simpatizera, da ne bude cisto do mojih 'vitalnih nacionalnih interesa'.. :lol: 8) Primijetio bi da ustvari pratis i da nisi narocito subjektivan.. 8) lako je meni za 'vitalne nacionalne interese'..

Profile  

PostPosted: 06. 07. 2007. 00:18 

sereš gluposti :wink: gledam clipove sa you tube-a protiv nas ljudi dizu 'koreografiju' odnosno setalicu dole pri dnu nema je ko drzat pa se savila :D a da si imalo hm pri sebi znao bi da ako igdje nema subjektivnosti nema u bilo kom obliku takmicenja :wink: tebi su recimo vasa 'grupa' najbolja u BiH sto je normalno jer svako hvali svoje.
a stvarno me zacudjuju ti tvoji 'podaci' i informacije o FCS i Hz ne samo tvoje vec i u citavoj listici te nas finanCira haris, te RA ide sa nama na gostovanja... jarane znas vise nego bilo ko od Hz u Sarajevu :) jebo oznu kakve vi imate sluzbe :lol:

Profile  

PostPosted: 06. 07. 2007. 00:39 

Meni? apsolutno ne.. ja rekoh da su Ultrasi ove godine jedna od dvije-tri najbolje, sto je cinjenica, drugo sto vama smetaju..
Takodjer, druga stvar sto vi jednostavno 'morate' biti uvijek naj naj, bez obzira na sve, to je vec neki posve drugi hajmo reci problem.. 8)
A cuj, eto, vi ste 'sami protiv svih' (:lol:), ne bijase clanova RA u Zap. Mostaru (ne rekoh ja za gostovanja ostala, pusti ti meni te price i izvlacenja iz konteksta) sa vama, ali su zato Ultras Mo podruznica Torcide.. 8) :lol: mislim, halo, common sense, anybody..?
No, kako god ti kazes.. ;) mislim, u biti, drzite se vi vaseg tipicno pitarskog subjektivnog misljenja (fala bogu drugacije i nemate.. 8)), to vam stvarno i najbolje ispada uvijek, zato i jeste i dalje naj naj.. 8)

Last edited by Archangel on 06. 07. 2007. 00:57, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 06. 07. 2007. 00:41 

zadivljujes me svojom inteligencijom :shock:

Profile  

PostPosted: 06. 07. 2007. 01:00 

A hoce to s vremena na vrijeme.. 8)

No, evo, ti meni reci.. tko su tebi ovako bili najupecatljiviji ove sezone, po svemu odradjenom.. :)

Profile  

PostPosted: 06. 07. 2007. 14:19 

Glupo se raspravljati sa tobom jer ili ne znas neke stvari ili ih vjesto izbjegavas. Nista ja ne vadim iz konteksta i kad kazem "neka gostovanja" mislim na nasa gostovanja na desnoj obali Neretve, jer o njima je konkretno rijec. Sto se tice naseg subjektivnog pitarskog mentaliteta tu barem sto se mene tice nisi u pravu, ljudi koji me poznaju znaju da sam kriticar svega i svacega sto se tice HZ, ne smatram i ne govorim nigdje da smo mi "naj naj" jer znam da nismo. Zato, ako neko treba konzultacije onda si to ti. Ja inace ne volim internet rasprave i izbjegavam neka dokazivanja i ispravljajna krivih Drina jer je to na netu nemoguce i zbog toga preferiram zivi kontakt, ali evo ako hoces ti meni nadji slike sa tim velikim brojem RA medju nama, a ja cu naci ono o cemu sam govorio. Moze?

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]