SapunKemal wrote:
Govoris u svoje ime sarane! Ali bas u svoje ime! Sado Mazo i kostime i koreografiju pravi koliko ja znam! A nebi rekao ni da momci ne vjezbaju! Muzicki su podkovani momci manje vise tj. solidno sviraju! I pape i gitarice su na mjestu! Tako to nema veze sa njima i sa vecinom tvoje scene!

Eh sad takvi kakvi jesu samo jos treba malo da sjednu mozda pet minuta pa skontaju kakvu zajebanciju ponavljam zajebanciju pa sviraju! I bice to ok! A ne uzeti od rambo amadeusa jednu pjesmu i napraviti od nje neku grind obradu! I vrtiti je citav koncert!
Da zabavi i opusti covjeka...

aha! Et recimo da je tako mesijo naš kakve veze ima sado mazo sa tim?
Ko se uvrijedio, ispo supak!
Ja tebe, brate, nikako ne razumijem, jer nisam uopÅ¡te spomenuo Sado Mazo u ovom tekstu. A ti i tvoja raja (Äast vama, a blato meni ako vas ne znam) ste se juÄer na svirci ponaÅ¡ali kao pravi pravcati Duracell punkeri. Znate jednu pjesmu i Å¡utate se. Ali jebo ostale, nije važno ako piÄi mosh pit futa futa, ofirno je to vama, ne znate vi tu pjesmu, pa sjedite...jadi moji pregolemi. Lijepo ti pokazujeÅ¡ srednji prst - mislim da si ti onaj u DK majici. Samo me interesuje Å¡ta će se desiti kad ti neko (ne aludiram na sebe, nego recimo, na kakvog Å¡anera) slomi taj prstić (zajedno sa ostalih 9) i ugura u bulju - hoćeÅ¡ li i tad biti buntovni punker?
Mesija je opet progovorio. Ne da mi se viÅ¡e troÅ¡iti tastaturu na ovakve rasprave. Case closed, Å¡to se mene tiÄe.