Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 16:27

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 108 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: BRUTAL DEATH METAL ! ! ! !
PostPosted: 27. 08. 2007. 12:41 

listam po forumu i naidjem na death metal podforum i na veliki broj dobrih death/brutal death metal bendova i vidim da konstantno 5-6 usera ostavljaju komentare... ne bih ovo ni pisao da doticna Abigail nije spomenula brutal death metal u negativnom kontekstu..... uredu shavatam da su ukusi drugaciji,ali koliko samo treba biti glupa osoba i reci da su bendovi tipa deeds of flesh,immolation,suffocation,spawn of possesion,disavowed itd. smece ???? shvatam,mozda neko ne voli nabrojane bendove ,ali reci da je "smece" hahahha,bar sam se posteno nasmijao......kako neko ko uopste ne zna "bit" brutal death metala,neko ko nije poslusao Effigy Of The Forgotten,Close To A World Below,Path Of The Weakening itd..... moze reci da je to smece???? nikad necu moci shvatiti takve ljude....... peace ! ! ! !

Profile  

Post subject: Re: BRUTAL DEATH METAL ! ! ! !
PostPosted: 27. 08. 2007. 13:00 

Ma jebo vas brutal death metal, pun mi je kurac toga, mislim slušam ga i ja, al ljudi se ograničili na 5 tih bendova i sam se o tome priča, gdje su toliki ostali bandovi drugih žanrova, melodic, doom, black, trash, heavy, power...

Mrzim to razmišljanje da sve što nije death metal, nije metal, ma pušite ga 8)

Profile  

PostPosted: 27. 08. 2007. 13:09 

Hedon wrote:
Ma jebo vas brutal death metal, pun mi je kurac toga, mislim slušam ga i ja, al ljudi se ograničili na 5 tih bendova i sam se o tome priča, gdje su toliki ostali bandovi drugih žanrova, melodic, doom, black, trash, heavy, power...

Mrzim to razmišljanje da sve što nije death metal, nije metal, ma pušite ga 8)

ocigledno nisi shvatio poentu.....a poenta je da nema smisla da se pljuje po necemu sto ne volis, i gdje su ostali toliko bendovi drugih žanrova??? heh,pa isti je stvar kao i na death podforumu... sve se vrti oko istih bendova, ne vrijedi uopste postavaljati nove bendove,kad ce samo 5-6 usera ostaviti komentar....

Profile  

PostPosted: 27. 08. 2007. 13:34 

+Abigail+ wrote:
Holy Vengeance wrote:
listam po forumu i naidjem na death metal podforum i na veliki broj dobrih death/brutal death metal bendova i vidim da konstantno 5-6 usera ostavljaju komentare... ne bih ovo ni pisao da doticna Abigail nije spomenula brutal death metal u negativnom kontekstu..... uredu shavatam da su ukusi drugaciji,ali koliko samo treba biti glupa osoba i reci da su bendovi tipa deeds of flesh,immolation,suffocation,spawn of possesion,disavowed itd. smece ???? shvatam,mozda neko ne voli nabrojane bendove ,ali reci da je "smece" hahahha,bar sam se posteno nasmijao......kako neko ko uopste ne zna "bit" brutal death metala,neko ko nije poslusao Effigy Of The Forgotten,Close To A World Below,Path Of The Weakening itd..... moze reci da je to smece???? nikad necu moci shvatiti takve ljude....... peace ! ! ! !

lol...ko je spomenuo immo, suffo i nabrojane kao smece? s obzirom da si se tek prije koji dan regovao bolje drzi jezik za zubima kad pricas o muzickom ukusu osoba koje ne poznajes;) koliko znam, spomentui bendovi nisu jedini koje addi slusa i sigurno ne oni na koje je 'doticna abigail' mislila. take a chill pill

znam ja dobro sta adi slusa,a znam i tebe toliko da znam koju pjesmu sad slusas...... al ipak si rekla da je bdm "smece"

Profile  

PostPosted: 27. 08. 2007. 13:54 

Holy Vengeance wrote:
ocigledno nisi shvatio poentu.....a poenta je da nema smisla da se pljuje po necemu sto ne volis

To reci toj 5-orici likova, ne pardon, dotičnim personama koji pljuju po svemu što nije BDM ;)

Profile  

PostPosted: 28. 08. 2007. 12:56 

Bit je u tome sto vecina ljudi tezi ka iskljucivosti, a da ni ne pokusa upoznati i saznati nesto novo. To je najtragicnije. Eh sad... ni meni licno se ne svidja doticni zanr, dobivala sam brdo tih stvari, preslusala puno toga i formirala misljenje. To ne znaci da cu reci kako je nesto sranje ako se meni ne dopada. Vise volim "slojevitiji" metal i muziku opcenito, vjerovatno u svemu tome trazim mozda neku svoju bit, a svako je u metalu iz drugog razloga. Enivej, uzivajte u svom, postujte tudje!

P.S. Al sto jest jest, Korn objektivno nije cemu... :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 28. 08. 2007. 13:28 

Brutal death metal je smece! :D

Profile  

PostPosted: 28. 08. 2007. 15:43 

SapunKemal wrote:
Brutal death metal je smece! :D

Lol cuj ovog punxa :D

BDM nije smece nit ce kad biti,smece su sva ova nu sranja koja imaju tenziju iskorijenja svih onih old school pravaca,death,thrash,black,power hevi itd sta ja znam.
JA se licno nisam ogranicio samo na BDM,recimo slusam i cijenim prog,volim sve sto je komplexno,ali takodjer i neke hevijanere i tresere normalno.
Tako da ne bi bilo da sam sad zatucan i da samo BDM grind gore slusam kao sto @Hedon vjerovatno misli,jer imam osjecaj da pripadam onoj 5-ici koju je pomenuo.

Profile  

PostPosted: 28. 08. 2007. 16:32 

Inphect0r wrote:
Tako da ne bi bilo da sam sad zatucan i da samo BDM grind gore slusam kao sto @Hedon vjerovatno misli,jer imam osjecaj da pripadam onoj 5-ici koju je pomenuo.

Ne bože sačuvaj, nisam ni rekao niti mislim da si zatucan ni ti ni ta 5-orica ali ne isključujem da takvih ima

Kao što jednom reče Hata ako imate šta pametno za reći recite o onome što voliš, ako nešto ne voliš drži to mišljenje za sebe, to sam htio da kažem

Ja lično slušam skoro sve pravce u metalu, generalno slušam ono što mi se sviđa i to držim za sebe, ako neko voli svoje omiljene pravce neka ih veliča koliko želi samo me nervira to bespotrebno pljuvanje i priča ovo je kurac a ovo je zakon...bla bla sve je to stvar subjektiviteta

Profile  

PostPosted: 28. 08. 2007. 17:46 

Mozel ovdje o Nightwishu il ide negdje drugo tema? :lol:

Profile  

PostPosted: 28. 08. 2007. 18:25 

L0Lcina!!!

Profile  

PostPosted: 28. 08. 2007. 18:41 

Ma k**cina :)

Profile  

PostPosted: 28. 08. 2007. 18:49 

Hajmo se ubit!

BRUTAL DEATH METAL!

Profile  

PostPosted: 28. 08. 2007. 21:37 

oj zivote....

Profile  

PostPosted: 28. 08. 2007. 22:52 
Moderator

velikaaa LOLchinaaa :lol:

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2007. 03:36 

pa ne mogu vjerovat.... neznam sto boli kurac nekog ko sta slusa.... i mrzim kad neko drugi kritikuje sta ja slusam... evo moje misljenje: slusam samo dm, i thrash al onaj brutalni, svaki vid melodike mi je gej, power mi je gej, 98% hevija mi je gej, 89% bleka mi je gej, 50% grindcore-a mi je gej, svaki doom osim funeral/death-a mi je gej, gotika mi je gej i eto, sta sad? mislim nemojte shvatit bukvalno ovo sto sam predhodno napisao, al fakat ste zatucani... znaci, ja recimo slusam te navedene bendove koji su sami vrh metal scene i slusam jos bendova za koje niko od ovih sto se javljaju nije cuo (da ne pricam o slusanju jer 90% ih ne slusa ni to sto tvrde da slusaju nego radi m.arhiva 24/7) pa onda kontaju da je smece, i onda se jave ovdje i kazu meni da slusam smece? ti isti koji "slusaju" metal godinu dvije u vrh glave. fakat mrzim nekom srat, al kad vuku za jezik... nek slusa ko sta hoce, tako bi trebalo svi da misle, al razumijem ja da je ovdje previse komplexasa koji moraju da lijece taj svoj komplex "muzike"...

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2007. 03:50 

ja nikog ne potcjenjujem, respect svakome, nek slusa ko sta hoce i koliko hoce, ne gledam na ljude kroz to, nisam debil, al nemoj da svako sere bez razloga. mislim da ne skonta ko da potcjenjujem ove mladje generacije, normalno je da oni manje to slusaju od ovih malo starijih. eto to je to. over & out :lol:

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2007. 10:21 

Addi wrote:
evo moje misljenje: slusam samo dm, i thrash al onaj brutalni, svaki vid melodike mi je gej, power mi je gej, 98% hevija mi je gej, 89% bleka mi je gej, 50% grindcore-a mi je gej, svaki doom osim funeral/death-a mi je gej, gotika mi je gej i eto, sta sad?

Hahahahhaha :D :D :D :D :D
the world is gay!

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2007. 11:46 

idite slushajte Hladno Pivo :D

Profile  

PostPosted: 29. 08. 2007. 13:35 

Addi wrote:
ja nikog ne potcjenjujem, respect svakome, nek slusa ko sta hoce i koliko hoce, ne gledam na ljude kroz to, nisam debil, al nemoj da svako sere bez razloga. mislim da ne skonta ko da potcjenjujem ove mladje generacije, normalno je da oni manje to slusaju od ovih malo starijih. eto to je to. over & out :lol:

ma potcijenjujem sviju....boli me kurac, niko nije zasluzio bolje... :lol:

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 108 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]