as_the_sun_sets wrote:
Under A Funeral Moon wrote:
Ti si totalno fulio/fulila poantu
Procitaj prvo moj post u cjelini, a ne samo zadnju recenicu koja je trebala biti krajnje ironicna (stavljanje takvih bendova u takvo okruzenje kao sto je KUK), zatim procitaj sve postove na ovoj temi, pa probaj naci tu prijasnju temu koja je misteriozno zakljucana iz nekog dijabolicnog razloga, pa onda dobro promisli kakav ces komentar ostaviti.
Lekcija iz zivota... ne valja biti povrsan

Uh, taman posla da ganjam pobrisane teme i neko skoncentrisano citanje tema za najavu dogadjaja, kazem, ako nemas konkretan prijedlog/kritiku, ne moras zezati ljude. A na forumu se stavi te onaj, te ovaj smajli, hajd' sada znaj ko je s' kim u kakvim odnosima u stvarnom zivotu, kada je cinican ton, kada je ironican, kada je ozbiljan, kada je komican.
Uz svo duzno postovanje, ali ako nemas interesa za ovu temu, zasto onda uopste ostavljas komentare? Ni mene ne interesuje forum Rock, pa ne ostavljam komentare tamo. Ili da zelim ostaviti, barem bi se malo informisao o cemu se radi.
Ako si iz Sarajeva onda znas kakvu je proslost imao KUK (pogotovo krajem devedesetih godina 20.vijeka), a kako izgleda sada.
Ako nisi iz SA, pa ne znas kako izgleda KUK...onda cu ti reci da se radi o pokusaju stvaranja lounge bar-a u kojem dominira bijela boja. Sve je usminkerisano, zategnuto, sljasti i definitivno ne lici na prostor u kome se moze organizovati metal party. A kamoli na prostor u kome se neko ko slusa bilo koju vrstu metala moze osjecati "kao svoj na svome", te se u istom i opustiti. Zamisli samo situaciju da sjedis na bijelom trosjedu sa niskim stolom ispred, gledas u sank zivopisnih boja, a u pozadini pici Darkthrone. E jebi ga, ali ne ide jedno s drugim nikako.
I tu je moja kritika....
Ako ti treba jos koje pojasnjenje, tu sam...