Evo da se i ja javim.
Posjecenost,pod jedan,nije bila prevelika,il je samo do cinjenice da je sad Bock malo "drugaciji" pa je bilo raje kod sanka i na onim secijama do bine:s
Dakle: Tread and the Psychoacoustics,meni sjajni bili mada bi mi vise lezalo da su gitare i bas malo "jace",s masnijom distorzijom,al valjda je bas to-to...
Motherpig-sta reci.Nije sto se radi o mom Aleksu ni o Zvonetu i Sharanu koji su isto haveri...ali fakat razvalise,atmosferu napravili ljudi.Pogotovo na Bite it you Scum od GG Allina,kad je Osa uzeo mikrofon i ja,ostala Sado Mazo ekipa pjevali s njim.Darkthrone odradjen do jaja isto.Njihove pjesme mi legle(vecina,ne svaka).Odlicno odradjen posao,svaka cast!
Zatim na red dolaze Rapa Nui,dobro poznata ekipa svima koji su odusevljavali gotivnim svirkama.U biti je svaka njihova bila super...do ove zadnje...Napili se svi ko stoke i ispadali...Zajebancija bila,sto je fakticki i udure,kad su vec za raju svirali koja ih zna.
Al sama kvaliteta svirke je ovaj put manjkala,sto u ovom slucaju mozda i nije toliki problem koliko cinjenica da je i atmosfera medju rajom nekako bas tad bila na najnizem nivou.
Krv-ne trebam nista govorit!Sjajni ljudi prave sjajnu muziku,atmosfera na vrhuncu te veceri(uz Motherpig,ali je na Krvi bilo najvise ljudi,il se to samo meni tako cinilo)...Bilo beton sve,vrhunac Crni Jebeni Metal,ili ovaj put - Rozi Jebeni Metal
Jos da nije bilo standardne kretenske klape koja je pravila pizdarije i kontala da je to "cool" sve bi bilo bolje,al eto...i vako ne bi lose nimalo i glavno je da se barem nesto novca skupilo za dijete,a to je bila i svrha svirke zar ne?!
Andrej Merkadić - ROZI JEBENI METAAAAAAAAAAAL