Quote:
kakav vas identitet, da nije rata ne bi ni do danas vidjeli asfalta
listica, ljubuski, gabela, kresevo, kiseljak, busovaca, vitez - selendre, vukojebine
i sta ocekivat od tih vukojebina, od tih ljudi, zadojeno u PM
isto sinoc oni koji su u SA, ZE, slavili iz slicnih su vukojebina, samo se u ratu sleglo, ni malo mozga, istijebit i njih i vas, samo je velika razlika izmedju tvojih i ovih mojih
moji postuju BiH kao drzavu, a tvoji ne postuju...
vi ste bosanskohercegovacki katolici
Pod broj jedan, govoreci o identitetu, tu nemas sta reci..
Smijesno.. eto ti znas tko sta radi, kakav je, i sta ja znam sta sve ne.. koje glupe generalizacije..
Problem je manjak postovanja i uvazavanja, opcenito, samo to ti ne kontas jer si zaludjen tim vlastitim teorijama..
Ocekujes postovanje za drzavu gdje narod osporava nacije koje su tu vec stoljecima naustrb necije zamisljene opce, i to od rata.. bola skontaj se malo, promisli sta pises.. cijela drzava nastala na stranoj volji, svi simboli joj takvi, i ti ocekujes da netko preko noci postane nesto sto nikad bio nije..

tko ti ne postuje kao drzavu.. evo ja prvi jesam, i ne bi mijenjao gdje jesam za stotinu hrvatski i slicnih.. al kad te moraju razni moroni jebavati u vlastitoj drzavi svojim manjkom uvazavanja i naturanjima na silu misljenja i odredjenja, e sta onda ti ocekujes nego revolt protiv takvog ponasanja..
Sjeti se malo Jugoslavije i 'mi Jugoslaveni' te kako je to zavrsilo.. istu stvar rade Bosnjaci u BiH..
Cuj 'bosansko-hercegovacki katolici'.. otkad je to nacija, kakvo je to odredjenje..

ti su uvijek bili u manjini.. al da nazivas Hrvate koji su od stoljeca sedmog dio ovih prostora, tako i BiH, naravno, iskljucivo 'bh katolici', a ocekujes da ti priznaju i postuju drzavu koja uopce njih ne priznaje nit uvazava, nit bilo sta pita, ma to je zivi jad i drskost najvise klase..
Quote:
..opcoj zamisljenoj bosanskoj naciji jer bi eto tako 'trebalo biti' s obzirom da se drzava tako zove
Quote:
rece 1189 jedan ciko i osta zapisano do danas "Ja, ban bosanski Kulin..."
izmisljana nacije, naravno, reko tata tudjman

[/quote]
Rece i 900 i neke pri krunjenju na Duvanjskom Polju, Tomislavgrad, ja sam Tomislav, kralj svih Hrvata.. pa sta..
Valjda iscezli kroz stoljeca sta li, nikad ni bili tu..
Uostalom, banska cast je eminentna i svojstvena samo Hrvatima, bosanski ban je bio prvi velmoz na hrvatskom dvoru.. samo sto je tad bitnije bilo posjed imati, i polagati racune ka sto manje ljudi..