stari serator wrote:
~°~ wrote:
@Libija: 'Ajd, pripazice te raja, onako fino, k'o biva specijalno, bar mjesec dana, a imace se i sta trunit, k'o biva novo

Tacno, Äar je u postavljanju kratkorocnih nekih tamo trenutaka za sitna zadovoljstva, lakse prodje to do, a nakon toga nesto dalje. I ja serem bespotrebno...
Znam, bicu svima ekstra interesantan jedno 30 dana. Onda cemo se pocet svadjat. Onda ce me svi redom ladno odjebat jer sam crnjak. Onda cu nac neke sesnestogodisnje besposlicare s kojim cu da se bas adolescentski lesim po zelenim povrsinama jer je moja raja postala ozbiljna a i dokurcit cu im sa svojim egzistencijalno-apsurdistickim sjebovima

I onda ce starci da se vrnu, a ja cu da se objesim.
Kako sam ja to sve melodramaticno isplaniro, stob reko Vanja,
Antigona je malo djete za tu tragediju.Al et, bas nesto danas kontam, cekajuci platu, s koliko cu finansija morati da prozivim slijedece dvije sedmice...sa pedeset il sedamdeset i pet dolara...kad ne lezi vraze, tacno trista! Vratili mi jebeno Socijalno i Medicare. Jebem li im majku. Samo da sad sve ne spicim za noc, bice dobro...
Joj kako ce da bude jeben dan drzavnosti u petak...joj!
Hahaha, Vanjna je zlata vrijedna, hahaha, ismijah se... Al' mene uvijek pogodi u sridu ona druga njegova (jel' bas njegova, nebitno) - kad nemas kome, a ti dodji sebi

K'o semafor na crvenom, ponekad, kad se zadam odje, hahaha
Pa, cekaj, svadje su (ne svadje, rasprave) bas odlicne, jebi ih, meni pasu, nekako najvise naucim o bilo cemu, a pase mi nakaradnom temperamentu. Dalje, crnjaka zescih od tebe, bar po mom kontu, na pasja preskakala, al' valjda i crnjak bjezi od crnjaka, 'oce to, valjda imas pravo... No, bilo kako bilo, kontam da ces ti tu svoju raju malo ozivit, mislim, ne znam detaljno, al' nesto tako kontam. Sto se egzistencijalno-apsurdistickih spika tice, bar tu imas dobrih pacijenata za ukrstit koplja jeb'o ga ti... Za starce necu ni jednu da pisnem, ako znam bit igdje empaticna i suosjecajna, e, onda je to tu, fakat... I, da, skontah neko vece, fakat, da zene imaju bolju moc zaboravljanja, cak i kad je novac u pitanju u smislu kad ga namjerno, k'o biva, zagube. Nadjoh tako cijelih 500 kermi iznebuha, ima odokativno dvije godine stoje. Jes' da sam ih zastekala ubijena k'o majka sa jasnim ciljem da sta kupim dragim mi ljudima za rodjendane u nadolazecoj godini. Jao srece, jao radosti...