Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 07. 2025. 16:46

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: sport
PostPosted: 22. 08. 2008. 18:28 

Ma sta ima citati, nije mi jasno kako mu se da prosipati ovako javno.. to je i jedini razlog sto mu odgovaram uopce.. al za razliku od njega, argumentativno..

Profile  

PostPosted: 22. 08. 2008. 19:25 

Burnt iN Effigy wrote:
Hahahhah, pa ima li veceg licemjera koji je kontradiktoran u jednoj istoj recenici, ti bolan sebe branis :lol: Ti imas kompleks, ali kao da to nismo znali, i da molim te lijepo ako vec zivis u BiH i ako si rodjen ovdje imaj malo postovanja prema doticnoj, pun je kurac takvih kao sto si ti, ako vam ne valja drzava selite se, sto vise to bolje :D. Ne smije se meni nitko, ja se tebi smijem jer ti u jednoj recenici iznosis svoje misljenje, napadas tudje i branis sebe, haahahha, s kim se tek JA svadjam :lol: Nit si iznio argumente, a kamoli se potrudio da ih na pristojan nacin predstavis, shvatam stalni porazi na kraju svake godine jako bole 8) Hrvati , posebno u BiH, su jedini narod koji je pun nekog ponosa, u svim aspektima zivota, prave od mrava medvjeda, a sto je najgore negiraju tudje uspjehe. Tradicija ne ide u vasu korist, cinjenica je bolan da niste nikad u povijesti imalu JAKU reprezentaciju, osim u zadnjih 10 godina, TO SU CINJENICE decko. Moram se malo uhvatiti za povijest rukometa na ovim prostorima, cisto da se takvima kao sto si ti malo smijem. Pogledaj udio BiH reprezentativaca u Jugoslovenskoj reprezentaciji a pogledaj udio hrvatskih, opet decko CINJENICE.

Bola sta god si iznio kao 'argument', ti ne stoji.. ostajes na 'misljenjima'.. uhvatio se udjela nekog.. pa sta..? jel to falilo nekih od tih naroda u tim repkama..? nije.. jesu li ti ostali samostalno nesto napravilo veliko kao Hrvatska..? nisu.. prema tome, gotova prica sto se toga tice..
I onda se uhvatis kad je kao hrvatski klub osvojio tu iluzornu jugoslavensku ligu, kao da nikad rukometa igrali nismo, a najvise trofeja u tom tvom valjda jedinom segmentu kvalitete upravo ima hrvatski klub.. :roll:
Pa daj bola..

I tko si ti da mi pricas o BiH..? zivim u njoj kao i ti, moja je koliko i tvoja.. imam je pravo dozivljavati kako god zelim kad smo vec kod toga.. moja je.. seli se ti brate, glupa vam prica maksimalno.. odmah se pocne sa ''ako vam se ne svidja selite''.. znam ja da bi vi rado, ali nece moci tako.. isto tako, ljubav prema vlastitom narodu i povijesnu povezanost nista izbrisati ne moze.. pa sad, kome smeta, nek smeta brate..
Ja je nikad nisam nepostivao ni omalozavao na nacin na koji bi ti to htio predstaviti ovdje.. unatoc drskim i neustavnim preglasavanjima i brojnim zanemarivanjima cijelog jednog konstitutivnog, dakle navodno ravnopravnog, naroda iste, nemam tolike neke potrebe.. ja sam zadovoljan sa tim sta jesam, gdje jesam, placam porez, zivim, primarno sam lokalpatriot, uvijek postujem i cijenim tudje, ali ne dam na svoje.. tako sam naucen, i tako ce i moje dijete biti nauceno.. it's as simple as that..
Jesmo, inatljivi smo kao nacija, ponosni i jako prkosni.. istina.. jesi se mozda ikad zapitao da li smo bas zato uspjesni u toliko mnogo stvari, ukljucujuci taj sport..?
Ako ti to mozes postovati u istoj mjeri kao i ja, onda nemamo nikakvih problema.. ja bar s tobom nemam..
A to sto je to meni u sportskom aspektu doticna samo drzavna reprezentacija, a ne nacionalna, je sasvim normalno i realno, jer tako i jest..

Quote:
A cinjenice najvise bole, cinjenice da nemate vise uspjeha, niti igraca koji su vise doprinijeli razvitku rukometa na ovim prostorima, broj 10 je vasa bolna cinjenica 8) Al' dobro shvatam vas kompleks vise vrijednosti, traumaticnu danasnjicu, i tzv Balic sindrom, uvijek se hvatate za jedinku, a dobro vidjeli smo na ovom prvenstvu kako stvari stoje. Balic je sjajan igrac, ali daleko od toga da je trenutno najbolji na svijetu, pogledaj krila Francuske, Spanije, samo krila su daleko eksplozivnija od jednog Balica, njegov pregled igre je pao, njegove namjere svaka iole jaca odbrana u startu stopira, ukratko za par godina Balic ce biti beskorisan igrac, iako je vec sada. Dvije godine ste vec bez svog cilja, shvatam tugu i prije svega isfrustriranost, jer jebiga necete nikad sebi priznati poraz. Ovo je vas jedini zlatni period, zahvalite se na dobrom, sredjenom savezu, za razliku od naseg, koji mlade talente koristi kao export proizvod.

Yah, krila i playmakeri su inace jedna te ista kategorija i mogu se usporedjivati.. :roll:
Da beskoristan igrac, o boze moj..
Dvije godine bez cilja..? momak moj, 2008a je godina, Hrvatska ima srebro sa Eura, i smijesi joj se bronca na jednoj Olimpijadi.. ako to tebi nije rezultat ogromnih razmjera, e onda nisi realan sekunde..
A HRS nemas sta komentirati jer nisi bas upucen u isti.. ;P

Quote:
Kada si se vec dotakao BiH reprezentacija, ja nakon utakmice s Madjarskom ne zelim vise da pratim rukomet, jer svi znamo sta se zapravo desilo i koje su posljedice toga. Nazalost 'veliko ime' u sportu je ispred korektnog sudjenja i rezultata. BiH rukometnoj reprezentaciji treba cvrst savez, volja odredjenih ljudi da ne koriste mlade talente, kojih je bome puna Bosna, kao otpadke, i u startu vrse demoralisanje. Ekonomska nestabilnost i situacija u drzavi je samo mjerilo sporta, nazalost situacija je neizbjezna. Uostalom kadetska i juniorska reprezentacija BiH biljezi daleko bolje rezultate nego li Hrvatska, u to sam se uvjerio dok sam jos trenirao rukomet 8) Sve cinjenice govore protiv tebe, osim novog milenijuma, ali posto si ti ocito osoba koja voli lijeciti komplekse gdje god stigne, ne zeli da prizna niti uvazi tudji uspjeh. Ali, dobro, takvi su nevazni, BiH ide dalje i bez mene i bez tebe, ali pitam se dokle . . .

lol.. cuj ne zeli da prizna ni uvazi tudji uspjeh.. cestitah iste sekunde Francuzima na zasluzenom prolazu kao sto bi bilo kome drugom ako je zasluzeno.. ne znam ja tko lijeci komplekse kad dodje ovdje i odmah kaze ''boli mene za BiH, meni je samo bitno da ste VI izgubili''.. I tko je tu iskompleksiran i tko kao ne postuje tu drzavu..? :roll:
Vi dodjite na neko natjecanje veliko uopce, ja cu se razveseliti naravno, i cestitati iste sekunde.. ne znam samo o kojem uspjehu brate pricas.. kadeti, juniori, brate svaka cast, ali evo i Hrvatska U-18 reprezentacija u kosarci je vlasnik broncane europske medalje odnedavno, primjerice, pa nitko nista, a mogao bi se pohvaliti i time da tu ima i nasih mladica, i da recimo Å iroki ima na okupu skoro cijelu mladu i B reprezentaciju Hrvatske.. zasto..? zato sto to valja dokazati u seniorskom segmentu, stoga, pusti mi to svega ti, jer ja s tim sigurno problema nemam..
Prije bi rekao da ti imas problema reci - dobro, stvarno ste jaki, nema sta, i sa Jugoslavijom medalje, i samostalno medalje, za razliku od svih ostalih ex-yu drzava.. ali ne.. ti to prebacujes na mene.. logika u svemu tome mi nekako, hmm, izmice..

Quote:
Koliko god bili arogantni i lijecili svoje neuspjehe na drugim mjestima, vase vrijeme polako prolazi, tonete sve dublje i dublje. Samo ne shvatam, kako reprezentacija koja je po tvom vidjenju 'leglo' najboljih svjetskih igraca vec tri godine ne moze da dodje do zavrsnice, nemoguce da jedan 'dream team' ne moze da preskoci posljednju prepreku :mrgreen:. E jadi moji, dokle je god takvih kao sto si ti, meni je zao sto disem isti zrak sa morem takvih, ali jebiga sta da se radi, balkanski mentalitet u tebi ne dozvoljava realno gledanje odredjenih stvari, ponos ipak na prvom mjestu, ups ne, izvinjavam se, ovaj put cak ni na trecem :mrgreen:

Jebga, valjda se zato kaze kako ljudi cesto predbacuju drugima ono sto sami rade..
A ja ne znam tko je dosao na temu niotkud provocirati i nasladjivati se porazu.. ;) da ne citiram sad.. uglavnom, zalim brate, ali ti je tekst konfuzan, i ne odgovara realnoj slici..
Ponos iznad svega, naravno, ali bar sam realan i cestitam boljem protivniku, dok ti dodjes nesto tipa 'a jesu su vas razvalili, auuu, puuuno bolja momcad, ma drago mi e'..
E TO, dragi moj, ti je balkanski mentalitet, i to je ono od cega ni sam pobjeci ne mozes, kao ni ja..
E i da se zna, ja sam ponosni Balkanac.. :p

Profile  

PostPosted: 23. 08. 2008. 00:47 
ajd ako vam je tolko dosadno pa pišete ovolike postove,mogli ste doc pomoc da iscjepam drva,ee

PostPosted: 23. 08. 2008. 01:39 

Ma prestali smo mi, nema vise.. :P
Drag je meni burnt.. :)

Profile  

PostPosted: 23. 08. 2008. 14:00 

Ejh vidis kako mogu biti realan pa da kazem kako je Balic najbolji rukometas na svijetu.Mozda zadnju godinu nije.Mozda je to sada Karabatic ili Narcis...ali zadnjih 5-6 godina to je Balic.Cijenim Valcica jer se ne puse previse i super je igrac.

burnt-odlicno!bolan kad cete shvatiti koliko vase puhanje ide nama ostalim na kurac.mislim na vas bosanske katolike...koji bolan vise kurac.imao sam priliku upoznati skoro 2 zagrepcana.ma znas sta bolan?NASI LJUDIi!!!
Tako normalni,spontani i obicni!pa ja ove nase pola ne razumijem sta pricaju...kaj kurac vise?i to puhanje...jebem ti herceg-bosnu!pogledas utakmicu hrvatske...zastave citluk,siroki brijeg,ljubuski...pa najmanje je zagrebcana na utakmicama!
a ti archangel...sto branis herceg-bosnu,sram te bilo!ne znam kako ostali ne vide...eto koliko je to retardirano...ti jedes ovaj hljeb,zivis pod ovim nebom i kriva vam je ova napacena zemlja!al neka izdrzace ona...izdrzala je bobane,tudjmane i ostale majmune.
govna nezahvalna!

Profile  

PostPosted: 23. 08. 2008. 14:36 

Bogomilian to je to
prije par dana na moru, domacini iz makarske, pa ljudi ko da se znamo 1oo godina, ko da zivimo u istom gradu od rodjenja, ne mozes primjetit sekundu nekog nacionalizma, izasli smo iz objekta na njihovu incijativu jer je u po frke pustena neka pjesma od thompsona..dok su hercegovci padali u trans, ovi ogorceni na objekat...

arch je nacionalista i to je to...
covjek je za ustase ko i citava listica i ostale vukojebine..
ljudi iz takvih sredina mogu imat 10doktorata al ostaju papci, seljaci, nacionaliste..
nema sta on drugo radit u toj vukojebini nego razmisljat o nacionalizmu, kako ga bog nije pogledo, ogoroceno na sve, razocarano..i onda se vadi na ono - imam ponos, tradiciju -
:lol: :lol: to mu jedino i preostaje, mada je i to lazno i prenapuhano...

al ako im se ukaze prilika za promjenu sredine, bjeze iz tih vukojebina dok si reko keks, dace guzice samo da zive medju ljudima, da ih prihvate, i sav ponos pada u vodu, onda su manji od makova zrna...
jos kad spoznaju da ih bas ne vole ni u HR ni u vecem dijelu BiH..pa valja se prilagodit svima, glumit da te makar nekad krenu postovat...
al ima i izuzetaka, i njima kapa do poda, ipak se neko rodi da bude covjek, kucni odgoj i sve ostalo...

i sad da se malo vratim na sport :mrgreen:
cuo sam nekidan da u sirokom nikad nije zaigro nijedan bosanac muslimanske i pravoslavne vjeroispovijesti...
kolko je to arch tacno...il je samo neka suplja..ako jest, daj navedi ga..

balic je odlican igrac, samo i njegovo prolazi..
francuska je jos tvrd orah za francuze..

Profile  

PostPosted: 23. 08. 2008. 14:41 

e jesi se vratio na sport, svaka ti cast.

btw, eno brazilke igraju....odo parit oci :D

Profile  

PostPosted: 23. 08. 2008. 14:44 
bloodflood wrote:
e jesi se vratio na sport, svaka ti cast.

btw, eno brazilke igraju....odo parit oci :D

al kubanke imaju najbolje supcine :mrgreen: :mrgreen:

PostPosted: 23. 08. 2008. 14:45 

jebiga, nisam njih upratio :(, al' ne sumnjam... ovo dosad sto sam vidio, brazilke oderase... :D

Profile  

PostPosted: 23. 08. 2008. 17:31 
al sto jest jest Blanka je nezasluzeno na 2-om mjestu...mislim,odvratna mi je maximalno al ako uzememo u obzir da je na zadnjih 30 i kusur mitinga i sl kurceva bila prva i da je do 2.05 sve isprve preskocila,a ona stuha rusila na 3 visine barem po jednom,onda ono nije fer...al et i to je sport

PostPosted: 23. 08. 2008. 17:49 
Moderator

SODOM wrote:
al sto jest jest Blanka je nezasluzeno na 2-om mjestu...mislim,odvratna mi je maximalno al ako uzememo u obzir da je na zadnjih 30 i kusur mitinga i sl kurceva bila prva i da je do 2.05 sve isprve preskocila,a ona stuha rusila na 3 visine barem po jednom,onda ono nije fer...al et i to je sport

Zašto ti je odvratna???

Profile  

PostPosted: 23. 08. 2008. 19:12 

LOL, haha, vas dvoje, hot i bogomillian, meni nesto pricate o nekom nacionalizmu i sl..? :D pa u prvih par recenica uvrijedite cijeli jedan narod, osporite ga, ''prekrstite'' po vlastitoj volji, meni iskazete nepostovanje, i onda nastavite dalje pricati lol..
Ja nisam nacionalist, ja sam lokalpatriot primarno, i volim svoj narod.. sve i da sam nacionalist, to nista lose samo po sebi nema NIGDJE u svijetu osim u BiH jer je narod ovca i glup i ne shvaca neke stvari i nije u stanju razlucivati neke stvari, pa tako ni vas dvoje.. u biti vas dvojica ste veci nacionalisti od mene, jer cijelo stanovnistvo BiH ''krstite'' u jednu globalnu zamisljenu ''bosansku naciju'' muslimana, pravoslavaca i katolika.. hint: to se pokusalo i u Jugoslaviji pa znamo kako je zavrsilo..
E, i majke ti, dolazeci iz Visokog, a nazivati Å iroki i sl. vukojebinama, u najmanju ruku smijesno..
Vas dvoje bola imate problema sa samom BiH, tj. samim njenim ustrojom.. ja brate nemam, ja je priznajem kao takvu i postujem jer sam tako odgojen, iako sam primarno lokalpatriot s obzirom da nemam nista da me veze za Bosnu, primjerice, ni rodbina, ni bilo sta osim zajednicke granice.. vi uopce ne priznajete njene narode i njen Ustav samim time, konstitutivne narode ne priznajete i omalozavate svojim tekstovima i 'misljenjima' ponasajuci se kao Srbi u Jugoslaviji i onda ocekujete da se ''bosanski katolici'' lijepo pokoravaju necijim misljenjima i zamislima sta bi trebali biti i kako..? ama nikad bola.. BiH je drzava TRI konstitutivna naroda, tri nacije, a ne jedne opce zamisljene.. tako je BiH i zamisljena, i jedino tako moze postojati i ici naprijed.. to je danas tako i ne moze se dirati u vec davno formirane nacije i provoditi samovolju danas.. to je fasizam, ljudi moji, a ne ove vase ''ustase'' kao.. kad to shvatite i kad ona bude zadovoljavala potrebe sve te tri nacije, kad ne bude ovakvih preglasavanja po federalnom parlamentu, debilnih razmisljanja i manjka uvazavanja i medjusobnog postovanja, onda ce to na nesto liciti, a vasim misljenjem vam ja garantiram da nikad nece zazivjeti to na pravi nacin.. ovaj se svezao neke Herceg-Bosne tsk tsk.. kakve veze ona ima s bilo cim.. sta je ima tko braniti ili ne braniti.. nije kriva zemlja, krivi su ljudi u njoj i njihov manjak tolerancije.. tebi ako smetaju hrvatske zastave u gradovima sa vecinskom hrvatskom vecinom, to je tvoj problem, no to je obicna identifikacija naroda sa necim van necega sto nisu uopce ni birali nego im cisto eto dato.. ti jednostavno ne shvacas sta ja tebi hocu da kazem.. ti ne shvacas gdje je problem u tvom razmisljanju, a ides po logici mora biti kako vecina misli, dakle Bosnjaci, jer, zaboga, oni su jedini praavi patrioti Bosne i Hercegovini, svi ovi ostali je kao samo rasturali (yah...), a vas tko sta pita, ionako ste Bosanci.. mislim, wtf.. to je sva tvoja logika, i ti stvarno mislis da tisucljetne nacije i narodi se na to pobuniti nece i izraziti svoje misljenje, ne dati na svoje..?! kakva bola Herceg-Bosna, kakvi Zagrepcani, ljudi iz Makarske, ovo, ono, tko vas za sta pita tu, kakve oni veze imaju s bilo cim, kakve vi veze imate s tim.. jadni vam primjeri.. kao da ja sad uzmem slavlja diljem 'jedne i jedine' kad su Turci dobili, a mladi bosaneci padali u nesvijest kak bi to hot srocio.. cuj pusti thompsona, hercegovci u transu, ''pravi Hrvati'' ogorceni.. daj bola ne seri majke ti mile eee.. kako seres i generaliziras, pa to nije normalno..
Ljudi ovdje, i bilo gdje drugdje u BiH zive, placaju joj porez (a znas i sam tko dobrano puni taj proracun, a kakva je raspodjela novca kasnije.. ustvari ne znas, nije to tvoja struka), imaju pravo samim time sta god hoce, ali naravno da nikad nece smetnuti ono sto jesu, i naravno da ce cisto logikom biti malo ''ekstremniji'' nego ti ''obicni''.. E sad ti ovo kljucnog dijela - zasto? e pa, te ''obicne'' nitko ne preglasava i jebaje u vlastitoj drzavi.. te ''obicne'' nitko ne zove pogrdnim i posprdnim imenima.. nitko ih ne osporava kao naciju i kulturalnu zajednicu vec stoljecima.. ukratko, nisu u ''mogucnosti'' da iskuse takvo nesto, i samim time uzimaju zdravo za gotovo sve sto ih odredjuje, a drugi se za isto boriti moraju isto kao i bilo tko gdje je manjina, a stalo mu je do svog identiteta i povijesti.. to djeco moja isto nije, da nije jaci stav ovih koji su ovdje, da nisu glasniji, oni uopce ne bi bili ono sto jesu vec bi davno izgubili svoj identitet i asimilirali se u neku opcu ovdasnju naciju (primjer recimo brojnih Srba ovdje, Bosnjaka po Mostaru, Stocu, Hrvata po Bosni, i sl.), sto i jest cilj brojnih tu.. e tu je problem ljudi moji.. ako se ti neces boriti da to zastitis, nece ovi drugi za tebe sigurno.. pa sad, to sto vama ispada 'ekstremnije' u takvim slucajevima sve to, boze moj.. otidji kakvom gastarbajteru u njemacku i sl., pa vidi koliko on drzi do svoje kulture i tradicije, ili se vec uklopio sa lokalcima.. ista stvar, samo dramaticno duzi period i nesredjenija situacija..
Ne znam gdje je problem i sta je tu neshvatljivo kad je bosanski narod isti takav (sto vi sami dokazujete ovdje) kad netko dirne u njegove svetinje, povijest, kulturu, tradiciju..
Ali ne, vi to ne kontate, niti mozete kontati, niti zelite kontati, niti moze bilo tko izvana kontati.. ali, to je tako, i to ce biti tako, jer nitko, ali bas nitko izbrisati tim ljudima ono sto jesu ne moze, izbrisati nesto sto je vec tisuc' ljeta prisutno, pa vi se popnite na glavu i dubite sto godina ako vam bas toliko smeta i ako je bas toliki kompleks, ali sanse vam za to nema, preponosan je i preinatljiv hrvatski narod u BiH za takvo sto.. i ne, ne zanima me smeta li to nekome ili ne, nitko ih nista ne pita, to njihov, ni vas, problem ni pitanje nije.. hvala, dovidjenja, dosta vas o tome, komentirate nesto u sto upuceni niste, i to opet iz kompleksa..

Blanka svaka cast.. fenomenalan uspjeh.. nek nije zlato, ali nema sta biti razocarana nakon takvog uspjeha..

Profile  

PostPosted: 23. 08. 2008. 19:42 
Moderator

Čudno je kako je jedan broj bosanskih katolika u vječnoj patnji za Hrvatskom, hrvatskim narodom i dostignućima hrvatskih pojedinaca dok ih u Zagrebu i ostalim gradovima uvijek gledaju kao pridošlice, seljake, skorojeviće, ismijavaju akcenat i porijeklo.

Ja sam ponosan što sam Hrvat, ali moj narod se ne ponosi mnome..hm. :?

Ovdje istu situaciju imamo sa Sandžaklijama, Albancima, Romima koji dođoše od svuda da bi živjeli sa "svojim narodom" a taj narod im često ne priznaje nikakvu jednakost i pljuje po njihovom porijeklu.

Nacionalni ponos je jednostrana ljubav, jer suštinski narod boli k jesi li njihov ili nisi.
Narod samo traži razliku i razlog da bi pljuvao / podjebavao/ mrzio.

Profile  

PostPosted: 23. 08. 2008. 19:59 

Arinoe wrote:
Čudno je kako je jedan broj bosanskih katolika u vječnoj patnji za Hrvatskom, hrvatskim narodom i dostignućima hrvatskih pojedinaca dok ih u Zagrebu i ostalim gradovima uvijek gledaju kao pridošlice, seljake, skorojeviće, ismijavaju akcenat i porijeklo.

Pod jedan, moras razlikovati bosanskog katolika od Hrvata.. prvih je manje, uvijek bilo kroz povijest, i naravno nalaze se mahom u Bosni, no ne cine vecinu ni nekad ni danas, a u Hercegovini su njihovi brojke smijesne.. dalje, katolik u BiH nije automatski Hrvat, niti je Hrvat automatski katolik, iako je to dominirajuca religija istih..
Po tvojoj logici sam ja ''bosanski katolik'' iako sam u Hercegovini i potomak stare plemicke hrvatske obitelji..? zanimljivo..
Nadalje, Zagreb nema sta kome reci, i jesu grad pridoslica, cinjenica, samo 30 000 stanovnika tog grada su autohtoni purgeri, a i ja bi bio pissed off da mi netko drzi sve sto valja u gradu, no, nitko im kriv nije, uostalom najbolji gradonacelnik duzi niz godina im je Hercegovac, pa ga sami biraju..
Uostalom, evo ti jos jedan statisticki podatak - svaki cetvrti (a ubrzo i svaki treci) stanovnik RH je porijeklom iz BiH..

Quote:
Ja sam ponosan što sam Hrvat, ali moj narod se ne ponosi mnome..hm. :?

Generalizacija.. otkud bi ti znala sta tko misli..? vecina ipak ima pozitivno misljenje o tome, jer vecina nije iskompleksirana tko je odakle i sta je, srecom, a bio sam svugdje..
Uostalom, apsolutno nebitno, netko ima osjecaj pripadnosti i ponosa, netko ne..
To i jest onaj segment koji objasnjavah.. nekome dolazi pod normalno, a netko se za isto boriti mora na svakojake nacine..
U svakom slucaju, nema se sta tko ni ponositi ni stiditi, poanta je da im takvi, ni bilo tko drugi, ono sto jesu, ono sto oduvijek jesu, oduzeti ne mogu.. valjda shvacas poantu..

Quote:
Ovdje istu situaciju imamo sa Sandžaklijama, Albancima, Romima koji dođoše od svuda da bi živjeli sa "svojim narodom" a taj narod im često ne priznaje nikakvu jednakost i pljuje po njihovom porijeklu.

To ista situacija nije jer se tu primarno mahom i ne radi o istim narodima, istim nacijama, istim kulturama, istom tradicijom, obicajima, jezikom, istom povijesti, istim nedacama koje su ih zadesile, istim nacinom razmisljanja kao sto je slucaj ovdje..
Hrvati su dio BH povijesti otkad ista postoji.. uostalom, na teritoriju danasnje Hercegovine su udareni temelji hrvatskog kraljevstva krunjenjem hrv. kralja Tomislava na Duvanjskom Polju, Tomislavgrad.. sumnjam nesto da to bijahu ''bosanski katolici'' kao..

Quote:
Nacionalni ponos je jednostrana ljubav, jer suštinski narod boli k jesi li njihov ili nisi.
Narod samo traži razliku i razlog da bi pljuvao / podjebavao/ mrzio.

Zato balkanski narod i jest takav kakav jest, kao sto se da vidjeti iz hot-ovog, bogomillianovog, tvog, pa i mog primjera..

Profile  

PostPosted: 23. 08. 2008. 20:16 

Archangel wrote:
E, i majke ti, dolazeci iz Visokog, a nazivati Å iroki i sl. vukojebinama, u najmanju ruku smijesno..

Visoko je carsija za listicu, ko i Gorazde...
izjednacavat Visoko i listicu je presmjesno...
tako da cu vas i ubuduce nazivat selendrama, sve te vukojebine koje da nije bilo rata jos ne bi imale asfalta, o zgradama, kinima, muzejima da se i ne prica :mrgreen:
a tek ljudi...

vec ne odgovori mi...jel tacno da samo bosanski katolici i hrvati iz susjedne nam drzave igraju u nk siroki brig :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 23. 08. 2008. 20:27 

lol, je, u pravu si ti, puuno ste veci, sredjeniji, organiziraniji, ekonomski, kulturalno i sta vec sve ne jaci, nema sta, mi uopce ne postojimo.. :) za kulturu, tj. ljude i pravljenje neke razlike me nemoj nasmijavati, doduse.. jeblo te kino i sl., Tuzla se krpala za kino dok ga je Å iroki vec imao, zajedno sa glazbenom i likovnom akademijom.. Mostar ga ni danas nema da valja..
Široki je bio politicko, kulturno i duhovno srediste Hrvata Hercegovine (min. 20 000 vjernika na Uočnici na Brijegu ove godine) na jos dok Tito nije bio ni sjaj u bravarovom oku dok je pohotno promatrao majku mu, kad si vec kod toga.. mozda nije narocito 'urbano' sto bi to sion rekla, no, to nije poanta.. snalazljivost, inat i upornost cuda radi..
Uostalom, i ja se glup 'svadjam', gluposti pricas, a nisi upucen u povijest i znacenje istog za siru regiju, stoga te molim da se za svoje dobro ne prosipas i spominjes asfalt, kulturu, rat, i slicno..

Za NK Å iroki Brijeg nastupaju primarno Hrvati, da.. plus stranci..

Profile  

PostPosted: 23. 08. 2008. 21:07 

da da, imate ebenu historiju 150godina, mozda ni tolko
Visoko - 1189 ;-)

znaci istina je sto ljudi govore za nk siroki brig...

danas pobjeda u zgepcetu...asli ce sudnji dan ubrzo..
velez tone sve vise i vise..i zeljo za njima..nazalost..

Profile  

PostPosted: 24. 08. 2008. 02:53 

Oh cao srednjevjekovni gradovi, tsk tsk.. :p
Suti, i ovako smo prejaki za ovu ligu.. :p
Neka Zeljeznicara, Velez nek tone, tu im i jest mjesto kad su nesposobni i nema kom. partije.. :p

Profile  

PostPosted: 24. 08. 2008. 11:22 

pobogu kako vam se vise da? :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 24. 08. 2008. 11:30 
Arinoe wrote:
SODOM wrote:

Zašto ti je odvratna???

ma odvratna mi je ko pojava...ono njeno ponasanje pa kad zaplese,faca,sve ba...

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]