I can take more than you can imagine boy...
Al ne zelim ici u cirkularne repetitivne diskusije sa nekim ko sam sebi u usta skace, i poziva se na "povjesne cinjenice" koje su u neskladu sa drugim, "povjesnim cinjenicama".
"i tko si ti da mu kazes danas sta je on..

on je ono s cime se identificira, a ne sto mu ti kazes ili drzava u kojoj zivi.. "
pa onda ce
"bosansko-hercegovacka nacija ne postoji"
pa opet
"Ustavno-pravno ne postoji, to je stvar obicne cinjenice, ne vidim sta ti je tu kao uvredljivo, a izvlacis bezveze iz konteksta i uopce ne pratis 'raspravu' dosad.."
i ondar provala godine
"ja cu tebi naci ovdje isto toliko muslimana i pravoslavaca koji ce se ovdje izjasnjavati Hrvatom.. "
Jel to ti vise nisi u Hercegovini il je u tvojoj tintari Hercegovina pripojena Hrvatskoj?

"to je naravno slobodan izbor, a nema se sta brojati danas krvna zrnca, no ovo je stvar povijesnog prava.."
a kad prebrojimo krvna zrnca shvatamo da su i Srbi, i Hrvati, i Bosanci, poprilicno imaginarni termini, jer su isti kurac. Svaka cast Hrvatima sa sjeverozapada, oni su ini, al vi, ste cenat od nas, isti genetski kurac. nazalost. da bogdom nije tako.
i onda lupis megaglupost kao
"ili recimo zamisljenog Bosanca ili Hercegovca, s obzirom da nisu nacionalne kategorije"
a u isto vrijeme totalno invalidiras "Hrvatstvo" ovakvom opaskom
"glupost na kvadrat je smatrati Hrvata samo onim iz Hrvatske, pogotovo uzme li se u obzir da je skoro trecina stanovnistva Hrvatske porijeklom iz BiH"
imam ti samo jedno rec, denial is a bitch. al dobro, oko takvih stvari, glupost je neunistiva...
ocito da je u tebe geografija nebitan pojam

kao ni bliza istorija, jedino sto je bitno je ono sto se desilo prije turaka jelde?
nemamo mi sta diskutovat, ti sebi skaces u usta X puta u dva posta. nemozes me niusta ubjedit.
"Cak stavise, jedino vi imate tu iskljucivost, jer, bosnjak iskljucivo moze biti musliman po ustavu, a sad, koliko je realno da bosnjak, kao termin za stanovnika bosne, moze biti iskljucivo musliman, je blago receno krajnje diskutabilno, i iskljucivo, stoga, s te strane nemas apsolutno sta reci ni prigovoriti, i to i sam znas, tj. bar bi trebao znati.."
bosnjak je cista reaktivna rezultanta, jer jebiga, vidimo kako nas braca vole

a ti jarane budi Hrvat u BeHa do lemi volje, ja cu bit ono sto ocu, lijepo je kad se ljudi tako fino unaprijed izjasne da znas sta da ocekujes kad zagusti