Jarane, hajd molim te, sad se sam otpisi s foruma!
Nisi jebeno poslusao pjesmu od ED-a niti jednu!!
Da jesi, znao bi da ED nema clean vokale, da ED nema cookie monster vokale, da ED nema gang shoutove, da ED nema milion kretenskih breakova u pjesmama samo zaradi moshanja niti uobicajene metalcore aranzmane.
ED je zapravo SVE ONO STO SABLONSKI METALCORE NIJE!
Sine, moras ti jos puuuno puuuuno metala da cujes da mognes ocijeniti nesto, a kamoli dati ovakav komentar za ED.
A mislim da se ti ne bavis nicim, osim sto drkas kurac u dijaspori s mamicom i taticom koji ti placaju srednju skolu i izdrzavaju te, a ti frustracije izbacujes na internetu, domace svirke ni benda nikad nisi cuo ni vidio u zivotu, nasu raju ovdje ne poznajes, a sad mislim da ce te prefukat forumska ekipa zbog ovog kretenluka.
Suknuo nama nisi, al si zato zabio sam sebi noz u ledja s ovim komentarom
Ako ti se ne svidja - odjebi. Ko te tjera da postas gluposti i da vrijedjas druge ljude i njihov trud, bolje ti je idi uci svirat. Mozda jednog dana uspijes skinut ED na nekom od instrumenata.
Ako ne, bar nauci svirat Darkthrone ili Mayhem pa osnuj bm bend, mozda te tada i prodje zavist, a zavist je najjebenija

I samo da se zna, ne zelim da ovo zvuci ufurano i nemam nikakvo gigavisoko misljenje o nama da smo Gatesima ni HSB-u iz oka ispali, al sa kretenima treba znat pricat kretenski, zato i ovakav comment.
Hvala!