kad smo vec kod drotova, da i ja ispricam jednu: prije par sedmica ja i dva havera i kurave odemo cugat kraj sane, i nakon sto nas je neki deda otjerao s mjesta na kojem inace budemo jer smo bili preglasni, odemo na drugo mjesto, inace poznato po narko okupljanjima, kad negdje oko pola tri ujutro nalete drotovi
dobro vece dobro vece mozel licna karta bla bla ono legitimisanje obicno, ipak smo u ta doba, u mjesecu ramazanu U SANSKOM MOSTU bili na takvom mjestu - sto da ne? medjutim, decko koji je bio s nama, a ciji je rodjak bio u ratu faca prava, i nakon njega ostao, utjecajan je medju sanskim administrativnim plemenima, ima para i nekretnina po moru i radi u aVstriji, pomalo pijan odluci da im nece dati licnu jer mu je
nemaju pravo traziti, i usro se ko grlica, te ce nazvati rodjaka. medjutim, genijalac nije imao kredita na mobtelu te se desilo sljedece
on meni: sine ja cu nazvat Fahru ( kako se doticni zove ) on ce ovo rijesiti
ja: ma nidje veze, nije ovo nista
on: sine ocu majkemi, nemore ovako
ja: ma boli me kurac e
on drotu: znate li vi mozda Fahrudina?
drot: sta ce ti Fahro?
on suti pa ce: ako imate samo kredita da ga nazovem, on ce vama sve potvrditi
drot: samo ti meni daj licnu
zamisli ideje! traziti od drota mobitel da nazoves lika koji ce te izvaditi iz
sranjauglavnom, sutra smo se trebali svi naci s Fahrom da mu objasnimo sto smo mi tamo radili a ja imo panj u dzepu i bio nasiljen pravo, i on bas mene uhvatio ispitivat sve

i na kraju mi genijalac rece:
sine on zna da se ti drogiras, moro sam mu recjebem tu famAliju!