Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 07. 2025. 01:16

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 362 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Next
Author Message
 Post subject: Re: ofiraže
PostPosted: 02. 10. 2008. 16:29 
VELID SPAHO sinoc kad je vodio pregled Lige prvaka.
utakmica Sahtar : Barca

"Sahtar je u nacionalnom prvenstvu nakon 8 kola u sredini tabele.
Zanimljivo je da na svom stadionu nemaju niti jednu pobjedu.Igrali su 4 puta i imaju 3 remija a jedan susret je zavresn nerijeseno."

nije se ni ispravio jebo majku. :lol: :lol:

PostPosted: 06. 10. 2008. 19:54 
Danas asistentica na fakultetu cita imena profesora i dodje do imena profesora turskog jezika koji je inace cisti turcin.
i ona ne zna kako se izgovara njegovo prezime i pita ovog "kako se izgovara kad imaju ove dvije tackice iznad slova" :roll: :roll:

preko cega ona dodje od asistentice...

PostPosted: 07. 10. 2008. 03:40 

prekokurca moj sodome.

Profile  

PostPosted: 16. 10. 2008. 19:26 
Moderator

uh, sjetih se prelose jedne: naime, ljetos sam imo curu, i jedne noci navrati ona do mene da se zezamo, pusimo drogu i jebemo se, no, diler me izradi pa ne bi nista od toga od vutre ( ili cega drugog, for that matter ), i sad pricamo mi kako je bezze sto nema, al hajd nije vazno...kasnije, hrvemo se mi po krevetu kad ona opet jes bezze sto nema nista - jebes mu mater, sta sad, ima alkohola al nece gospodjica alkohola...kad u po frke kaze ona aj nije vazno, fuck speed fuck ex, all we need is sex

bilo me sramota u njeno ime majkem :oops: :oops: :oops:

dakako, odusto sam od trpanja, i bio impotentan sedmicu dana

Profile  

PostPosted: 17. 10. 2008. 00:20 

najveća je ofiraža to što si odusto od trpanja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kad smo već kod tih, uzmem od jarana telefon, kad mu kao pozadina stoji slika nekok čobana i natpis: Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is shljivovitza!!! Al on je true seljak i inače, al eto...

Profile  

PostPosted: 17. 10. 2008. 00:30 

drzi dekan predavanje danas...i on tako voli sve na primjerima da objasnjava
sjedi pet cura u prvom redu ... i pocnije on..."evo recimo vas pet djevojaka pruzate neke vrste usluga.." nasta muk u kafani...nakon sto oplakasmo kolektivno...da bi se ispravio nakon sto je skonto sta rece...

Profile  

PostPosted: 17. 10. 2008. 08:20 
_MisericorD_ wrote:
drzi dekan predavanje danas...i on tako voli sve na primjerima da objasnjava
sjedi pet cura u prvom redu ... i pocnije on..."evo recimo vas pet djevojaka pruzate neke vrste usluga.." nasta muk u kafani...nakon sto oplakasmo kolektivno...da bi se ispravio nakon sto je skonto sta rece...

:lol: :lol:
i kod nas bi slicno.

kaze profesor "Nije ga dovoljno samo stavit"

e a vi ste se makar kolektivno isplakali,ja sam se sam odvalio smijat i ispo veci kreten od profe :roll:

PostPosted: 17. 10. 2008. 17:06 

prošli tjedan u ksetu... napio se ko budala, svirala neka teška pederana... prvo sam skoro ubio nekakvu malu metalku bacivši se na nju a poslije sam se skinuo u boxerice, popeo se na pozornicu i nagurao boxerice u supak da je izgledalo ko tange i pogazivao bendu dupe sve dok me neko nije odgurnuo dolje... tad mi je to bilo smiješno, drugi dan baš i nije.

Profile  

PostPosted: 17. 10. 2008. 18:16 

Joj Blacky, koji si ti bolesnik :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 17. 10. 2008. 18:24 
Shiteater black wrote:
prošli tjedan u ksetu... napio se ko budala, svirala neka teška pederana... prvo sam skoro ubio nekakvu malu metalku bacivši se na nju a poslije sam se skinuo u boxerice, popeo se na pozornicu i nagurao boxerice u supak da je izgledalo ko tange i pogazivao bendu dupe sve dok me neko nije odgurnuo dolje... tad mi je to bilo smiješno, drugi dan baš i nije.

koji si ti kralj,ee :mrgreen: :mrgreen:

boli te ba kurac,nema tu nikakve sramote...nek si :twisted: :twisted:

PostPosted: 18. 10. 2008. 13:09 

ma kakva sramota, već sam naviknut :mrgreen: al uvijek ostaje onaj "a u kurac" osjećaj drugi dan :D
ninica mala, nisam ja bolesnik, ja sam normalna mlada osoba :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 19. 10. 2008. 09:47 

sinoć bila promocija slovenskog sk8 filma mad world, i nakav šašonja hoće da se napravi crazy, lafo se izuo u čarape, glumi nešto. I tako on nešto se peči tuda bez tena, i onda je stavio noge na stolicu, kad ono čarape odozdo crne ko da je pečeno kestenje sa njima jeo. Mi se počeli smijat, on se pravi lud, i poslije ga ja vidim, pogledo i vidio da je zaboravio čarape promijenit dvaes dana, pa je obuko tene.

Profile  

PostPosted: 19. 10. 2008. 18:28 

Shiteater black wrote:

meni je još uvijek smiješno, kad se samo sjetim ahaha :lol:
+ derali smo se između pjesama riječi poput ČETNIK, MAJMUN, LAŽEŠ i slično

Profile  

PostPosted: 21. 10. 2008. 02:58 

sad sam se sjetio, al nije baš ofiraža, kad je bio Libijac zadnji put, u boku neki švedski pederi svirali nešto, a on bano u nekoj jakničici mrtav pijan tu, i iskao neke sand-core-crust-metal-punk hitove i bendove, ali sve što je dobio bijahu nake surferske pjesmice i indijanca na mikrofonu, ali to njega nije omelo da razbaci neki ultra smiješni ples i da se dernja ko blesav. Bio je pravi veseli pjano kojem je samo bitno da ide muzika i da je veselje!

Profile  

PostPosted: 21. 10. 2008. 19:22 
Moderator

shitpifter wrote:
najveća je ofiraža to što si odusto od trpanja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

yea well...recimo da dijelim problem sa Jerryjem Seinfeldom :razz:

Profile  

PostPosted: 21. 10. 2008. 20:05 

shitpifter wrote:
sad sam se sjetio, al nije baš ofiraža, kad je bio Libijac zadnji put, u boku neki švedski pederi svirali nešto, a on bano u nekoj jakničici mrtav pijan tu, i iskao neke sand-core-crust-metal-punk hitove i bendove, ali sve što je dobio bijahu nake surferske pjesmice i indijanca na mikrofonu, ali to njega nije omelo da razbaci neki ultra smiješni ples i da se dernja ko blesav. Bio je pravi veseli pjano kojem je samo bitno da ide muzika i da je veselje!

zaboravio si da sam im rastjero cure, da sam im reko da se mjenjaju za drzavljanstvo sa mnom kad im je toliko stalo do balkanskog ciganluka...

Profile  

PostPosted: 22. 10. 2008. 12:45 

a ne sjećam se baš svega!!! al bilo je šega!

Profile  

PostPosted: 29. 10. 2008. 19:00 

u nedjelju. strgao se dan prije uobičajeno subotnje, došao doma negde prije podne i zaspao da bi me probudio frend da idemo na pivo. reko ajd, popio pivo, i idem osad do frendice malo, pita ovaj jel ima rakje, ima višnjevac pa reko daj, nije ni to za bacit. pa opet pive. pa votke. pa u dućan po pive i na tekmu. prvo sam tamo radio budalu od sebe bez razloga vičući faul. poslije u birtiju gdje sam liku pokušavao dokazati da ga mogu potegnuti nogom u glavu dok on stoji. uspio sam mu doć do glave ali sam se prosuo na pola birtije i svi u smijeh. mene boli kurac, pijan. poslije smo nas dvojica opet nešto izvodili da bi srušio neke boce i išao kupit staklo i prerezao si prst i zakrvario pod. al svijetla strana je da se sažalila neka dobra ženska pa mi je zamatala prst. pa sam krenuo kući ali nisam stigao tak oskoro. dosta bi bilo.

Profile  

PostPosted: 29. 10. 2008. 19:14 

E jebiga, nista od mog helouvina i gledanja wataina u disiju...

izgleda da cemo imati gosta na poslu u subotu pa moramo biti u namjenskom izdanju...ima da srcem sokic noc ranije...

Profile  

PostPosted: 29. 10. 2008. 19:18 

stari serator wrote:

izgleda da cemo imati gosta na poslu u subotu pa moramo biti u namjenskom izdanju...ima da srcem sokic noc ranije...

zašto, mene nikad nije pretjerano ometalo opijanje dan prije. posao uvijek obavio kako treba, samo mi je malo teže bilo. ili se ne bi pojavio :mrgreen:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 362 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]