shitpifter wrote:
zamisli da otkažu!
Nije upitno da će se Å aran potrudit da se to veÄe izda za najvećeg fana na sve moguće naÄine Napalma na svijetu i da će cirkuzat kao nikad.
Zamisli da ti ja jebem mater!

Dakako nije upitno uopÅ¡te da mi srce lupa ko ludo. Apsolutno. Ta priÄa o najvećim fanovima ovog ili onog me uopÅ¡te ne tangira - ako si mislio ispasti smijeÅ¡an i zabavan - žao mi je, konstantno samo ispadaÅ¡ iz fazona.
Nije ni upitno da sam se sasro i da imam tremu. Ni to nije upitno. Ovo je jedan od meni najdražih bendova i svirati sa njima je
Äast, bez obzira sjećali se oni ikad mene ili benda u kojem sviram. Klincima ću imati reći: svirao sam sa Napalm Deathom, Leningrad Cowboysima, a uskoro najvjerovatnije i sa Extreme Noise Terrorom i Agathoclesom. Nije to da sam Äovjek koji idolizira ljude jer mi je vjeruj mi puno draži lik jedan Jan i jedan Slaven od bilo koje rock zvijezde, pa i ti, ali je u pitanju Äinjenica da mi se pružila Å¡ansa biti djelom neÄeg ogromnog, i ja sam je zgrabio!
Å ta ima loÅ¡e u tome? Motherpig je bend koji će svirati sa bilo kojim bendom bilo koje furke ako su nam to prijatelji i ako smatramo da su dobri likovi. Pa i pored toga koliko volio Napalm, upitat ću ga (Shanea) koji mu je kurac trebao Äetnik kakav je Giulio The Bastard na Feto Recordsu.
Stvar je da ja ovo volim, volim taj punk/grind/black zvuk koji imamo i volim svirati i snimati, i gdje god sam davao intervju rekao sam da je cilj benda samo da se dobro zabavljamo. Kad prestane biti zabavno, benda neće biti. A svirka sa Napalm Deathom koje sluÅ¡aÅ¡ otkako si klinjo (sjećam se da mi je Addi u srednjoj dao ''Scum'' i od tad sam navuÄen na njih, iako nisam znao da se to zove grindcore - da mi je joÅ¡ onu majicu dobit od njega

) se meni Äini kao dobra zabava.
I nije ni upitno da ću doći u majici Napalma na koncert Napalma. Vjeruj mi na rijeÄ.
Ali ono Å¡to jeste upitno - toliko se proseravaÅ¡ po temi, pa bi volio da te pitam - da ti to živac ljubomore nije proradio? Radi, momÄe, radi...i ti ćeÅ¡ nekad svirati negdje drugo, a ne samo u AG-u i Bocku