Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 07. 03. 2026. 10:48

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 198 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Next
Author Message
 Post subject: Re: Najbolji albumi u 2008
PostPosted: 08. 02. 2009. 04:50 

Eo najzad da i ja udrobim :mrgreen:

10. Lutomysl - De Profundis

Pozitivno iznenadjenje iz Ukrajine, ravna romanija al volim ja to tako a i ovaj bar ima nesto svoje...

09. Toxic Holocaust - An Overdose of Death

Moj film. Malo Venom malo Warfare, tako treba tresh svirat.

08. Leviathan - Massive Conspiracy Against All Life

Kasni ulazak na listu. jes da nije previse nalik na dva prethodna, koji su nesumnjivo laksi za konzumaciju (ovaj vise vuc na tribjut Dedspelu i Blut aus Nordu u rukama Lurker of Chalicea neg na Leviathan), ali iako trza na lose folove mislim da je cjelina puno suvislija nego onih koje zeli kopirat. O da preporuka za slusanje, album slusati u prostoriji do one u kojoj se nalaze zvucnici jer namjerno komplikujuci preskakajuci bubnjevi solidno prikrivaju finalnost riffova koje ima. Ne kao u Dedspela gdje je nema nikako.

07. Morne - Morne i Devil's Blood - Come, Reap!

Moro sam dvoje nagurat kad sam skonto da sam usr'o hehe.

Morne su tu jer su zaista obecavajuci i pare neke mnogo dobre furke tako oldskulerski da se cine jacim od utjecaja haman nedo bog.

A Devil's Blood su sve sto treba da vas podsjeti zasto uopste slusate ove Metalike...i da zaista nije bitno kakvu muziku sviras ako su ti pjesme jebacke 8)

06. Necrovation - Breed Deathness Blood

Koje jebanje majke sotona u Svedskom dedu. Najjaci Stockholm-stajl bend, pa mozda ikad. Jedino da su se pojavili 89-e nebi niko spominjao poprokere kao Unleashed, Dismember, Entombed.

05. Arckanum - Antikosmos

Moglo je bolje, al ruku na srce on je vazda imao saku hitica medju manje vise stvarima. Imaju tu bar tri pjesmice za glavom beton stemat al steta sto je ostalo prilicno dosadna eksperimentacija.

04. Arghoslent - Hornets of the Pogrom

Vako se svira melo-ded. Ovo je melo-ded. Ne oni vasi usrani proizvodjaci sira iz Geteborga. Tematika je uznemirujuca ali je album neodoljiv. Objektivno izdanje godine ali ja sam ga triput presluso. Jer mi zlo bude od tekstova.

03. Trench Hell - Southern Cross Ripper

Bolje nego Toxic. Jebiga retro thrash je retro thrash. Ko kad se igras "scene it"...od koga je posudjen ovaj riff...Nazalost niko ne zapaza Australce koji Thrash drze u zivotu vec deceniju, naravno to je sasvim druga bestija ali takav bi post-milenijski thrash i trebo bit, ne ovi jajarski kolazi.

02. MGLA - Groza

Ovo smo apsolvirali kako/zasto :mrgreen:

01. S.V.E.S.T. - Veritas Diaboli Manet in Aeternum: Le Diable Est Ma Raison

Zato sto oni lose ne umiju. Babe.

jebiga, cak sam uspio des nagurat...eh sad da ne omanem bilo je dobrih albuma al nista za slusat ono..svaku noc u hefti...

Horna
Aosoth
Dismember
Benediction
DarkThrone
Aura Noir
Revenge
Nyktalgia
Ayat
Napalm Death
The Black
Morbosidad
...

Sramota starci, sve neka djeca na mojoj top listi :P

I da sram me bilo sto izostavih novi Extreme Noise Terror koji totalno zasluzuje u top tri. Znaci top dvanes :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 08. 02. 2009. 05:11 

I jos Hail of Bullets i Dead Congregation al to bi bilo previse dedare za moju toplistu :P

Profile  

PostPosted: 09. 02. 2009. 15:26 

SODOM wrote:

1.Metallica - Death Magnetic

Ocekivao sam da ce metallica izbacit jebacki album ali da ce biti ovako jebacki, nisam.
Uradili su tribute sami sebi. oderali su pjesma po formulama iz doba justicea mastera i blacka a usput ubacili malo novih fazona i slozili sjajan album.Malo ko moze napravit (tacnije, ne smije) album od 75 minuta. odlican povratak a cini se i odlazak.
i vise nego dostojno, nema sta.

ti si stvarno veliki navijac metallice??i kad gubis deset-nula(kao sto gubis) nek se cuje huka tvoja!!!

Profile  

PostPosted: 09. 02. 2009. 20:23 
nisam ba nikakav navijac.koji ti je kurac...album je savrsenstvo, i sve zavisi koliko neko koji bend ili pak album razumije...ocekivao jesam dobar album a ispalo je znaci maximalno dobro i daleko iznad mojih ocekivanja...u zadnjih par godina ako sam "navijac" nekog benda kao sto ti to kazes onda sam navijac Destructiona...imal ga dje na listi...dzaba jarane, da death magnetic nije valjo normala je da se ne i pojavio na listi.
ne kontas ti to...ovo je fakat najbolje sto su mogli snimit i duboko u sebi to vecina zna samo nece da prizna....a normala je da si ti ljubomoran jer si fan mejdena. a to ti ga dodje ko ono barsa i real...a pretpostavljam da ti navijas za barsu jer sam ja fanatik reala :mrgreen:

PostPosted: 10. 02. 2009. 04:26 

@ libijceva lista:

Dobra metal lista skroz. Bas me podjesti da skinem Mgla-u i S.V.E.S.T. i kontam sta su ti na prva dva, pogotovo me Groza pere ovih dana. I da, ovi Arghoslent, poslusah ih malo na space-u, jedan od rijetkih bendova koji onako naginju tehnici i melodiji da su mi legli skroz, pa ide preporuka ekipi koja prati to. Za tekstove, jbg, bzvz se zamarat.

Al' zapravo htjedoh ovo komentirat:

Quote:
Nazalost niko ne zapaza Australce koji Thrash drze u zivotu vec deceniju, naravno to je sasvim druga bestija ali takav bi post-milenijski thrash i trebo bit, ne ovi jajarski kolazi.

Ovo primjetih i tu na forumu, a i po netu. Australci men' sviraju bas onakav metal kakav mi odgovara, bez kompromisa, opasno, drsko i rezi. Njihova ta blek/tres scena ima bas dosta jebenih bendova, al' stvarno to rijetko ko jebe dva posto, ne kontam zast'. Al' do'ro men' je rijetko koji klasicni tres zanimljiv, vise mi lezi taj blek/tres i dosta krosover bendova. Al' ipak steta. A mozda i nije, mozda bi omeksali da se to prosiri.

Mozda komentar nema veze s vezom, al' et' radim pauzu, pa oprostite :o .

Profile  

PostPosted: 10. 02. 2009. 04:35 

jebiga ono Australsko nije metal nego METAL...nije to za svakoga...

sramota je da se za ovoliko godina toliko malo paznje obratilo toj sceni ali isti recept je bio u steku i za sve sto je valjalo iz Norveske, Juzne Amerike, Japana i ostalih po tom pitanju (misleci na blackthrash/deaththrash)...Sa mo su Australci bas furali nesto svoje, zesce, jace, prljavije...metalskije...

SATANIC SPEED METAL

Sad je to maksi in furka :P

Profile  

PostPosted: 10. 02. 2009. 04:38 

Izvinjavam se ne preslusah novi Fakd Ap, al me Disfir i Vulfbrigejd nisu raznijeli al nimalo...

Profile  

PostPosted: 10. 02. 2009. 04:47 

stari serator wrote:
Sa mo su Australci bas furali nesto svoje, zesce, jace, prljavije...metalskije...

SATANIC SPEED METAL

Eh, tocno to.

Ni ja ne preslusa novi Fucked Up, cini mi se iz nekih opisa i to da su s ovim albumom jos vise u neku alternativu zasli, treba provjerit ipak. Sta se Disfear-a i Wolfbrigade-a tice, u redu je to, al' nista sta vec nismo culi. Ali neka, Groza je in ovih dana 8) .

Profile  

PostPosted: 10. 02. 2009. 06:15 

bruno dje je tvoja lista...

Profile  

PostPosted: 10. 02. 2009. 07:22 

Ako je men' upuceno:

Nemam volje ni zivaca za to :o . Tko ce se sjetit svega sta sam slus'o ove godine i jos da je iz 2008., a da ne pricam o tome da to poredam jos, bleh, nemoguca misija. Rade ovako komentirat tude liste, pohvalit sta je i men' bilo upecatljivo, preskocit sta ne valja i rugat se Sharanu :mrgreen: .

Ako je Bruni na forumu, nek' ona odgovori :razz: .

Profile  

PostPosted: 10. 02. 2009. 07:26 

pa ti si Bruno?

ono je "placipicka"

Profile  

PostPosted: 10. 02. 2009. 07:37 

Ma ja, al' na forumu sam naviknut da se ljudi "placipicki" tako obracuju. Eno, ima fibru, dramatizirala jucer :mrgreen: .

Profile  

PostPosted: 10. 02. 2009. 07:52 

mogu mislit tragedije, antigona je malo djete :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 10. 02. 2009. 08:01 

Quote:
joooj
ALAS, DEATH, WHERE IS THY STING

Do'ro, dosta offtopica sad, dobit cu batine :mrgreen: .

Profile  

PostPosted: 10. 02. 2009. 10:25 

kriste!

doslovno :mrgreen:

Magla je xaoc...bas danas sluso hehe

Profile  

PostPosted: 10. 02. 2009. 10:45 

i na temu...novi Esoteric zasluzuje u prvih pet definitivno, kako sam to smio zaboravit a prekjucer ga prvi put presluso :P

Profile  

PostPosted: 10. 02. 2009. 17:35 

--

Last edited by Bruno on 10. 02. 2009. 17:46, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 10. 02. 2009. 17:36 

as I lay dying

Profile  

PostPosted: 10. 02. 2009. 19:46 

pederske pičke, samo mi se dođite ikad više žalit na išta.

e ovak. u dveiljade i osmoj jas slabo poslušala novoizdanih, više sam čeprkala po sedamdesetima i osamdesetima. nisam neš inspirirana pa sam kratko:

od ovog novog kajsam čula, počev od razočaranja-

nurse with wound - huffin rag blues je u vožnji autom bijo dobar. al sam izgleda bila prepijana.

ô paradis - pequeñas canciones de amor - ajme majko. ne znam. jednostavno mi je grozan, ni blizu tome kaj paradajzek inače može. ima mi ravno jednu dobru pjesmu, al se ostatak ne isplati baš trpit zbog nje. žena koja stvarno ne zna pjevat i to na obradi bob dylana. ne znam koje od ta dva mi je teže za svarit :|

naevus - relatively close to the sea - ajd, onak, more proć. al svakako bih ga voljela vidjet sa david e. williamsom.

thomas nöla et son orchestre - the rose-tinted monocle - bio bi mi super da nikad nisam čula nikejva.

veselje:

va - retours d'acide - a new beat acid house flashback odlična za razbit se. repetitivno. samo nać nekog ko će okretat ploču dok se vi penjete po stropu.

wermut - together/away - divan 7" kako to samo jura i ankica znaju i ne mogu prežaliti kaj više ne postoje : ((((

njurmännen - terror in the dollhouse i vem är pavul - e njih jako volim jer im jednako dobro ide crno crnilo i prekrasni minimal elektro.

od ovih starih stvari:

parálisis permanente - sve kaj sam našla - post pank koji te tolko razveseli da imaš potrebu pit pivu i veselo smrdit po istoj i skakat po klubovima sa ljepljivim podovima

fröhliche eiszeit - s/t - reizdanje kazeta od '79.- '82. - najčoškastiji minimalni elektro, tolko dobar dab ja rado da mi ga neko u binarnom kodu ubrizgava u bedrenu arteriju.

interaccion - extension de los significados(period od 1980-83) i
ancestrales(1984-85) - zamislite coil na komodorcu--------

i još dva izdanja koja je vrijedilo čekat skoro cijelu jebenu 2008:

nový svět - todas las primeras cosas - rani novy svet. skupljeno sa kazeta i onih uništavanih ploča. PURO RUMORE PURO AMORE GROOAAA
dedicated to you. but you won't listen.

nový svět -todas las últimas cosas - smrč. nemam riječi. elektronika i puno uvreda na svačiji račun. fenomenalno. : )))))

Profile  

PostPosted: 10. 02. 2009. 19:51 

i zaboravila sam medio mutante i guerre froide i i i i ne da mi se više :|

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 198 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]