Addi wrote:
ma buraz, eno bruka ovih aktuelnih igraca al niko nije konstantno dobar, osim james-a, lik igra nenormalno... a nije samo on, cijeli tim je dobar. boston je previse slab bez garnett-a, pierce je ofalio u plejofu ovom totalno, i r.allen varira... perkins i davis ih vade najvise... orlando ce vjerovatno ispast sutra (nadam se ovom prenosu, zapad kad prenose previse je kasno... mada svakako svaku utakmicu lige pratim preko sajta u skracenim verzijama, al ovu bi bas volio citavu pogledat) iako je howard stijena... kad bi on bio raspolozen i jos bar turkoglu i lewis mogli bi i oni dobit vrlo lako. volio bi da prodju, boston mi je bezveze bez garnetta. lakersi su realno gledajuci jedina konkurencija cavsima, mada kad se sjetim prve runde ovog plejofa: celtics vs bulls... za ne povjerovat... svasta moze bit... mogu i lakersi ispast sutra...

James igra svoju najbolju sezonu i u naponu je snage, pa je to razumljivo, medjutim stoji i da je opcenito momcad dobra.. obrana im dobro ide, a te momcadi osvajaju u zadnje vrijeme.. nastranu objektivna kvaliteta i u napadu, naravno, medjutim vidjelo se i prosle godine da, iako lakersi imaju vise ofenzivnih rijesenja, boston je igrao zustrije i bolju obranu, isto vrijedi i ove godine, samo za cavse, tako da bi ih stavio za prve favorite ipak, al opet kazem, tako su i lakersi prosle godine, pa onda tek naisli na probleme sa motiviranim celticsima koji su imali teskih utakmica, a lakersi su dotad sve lako prolazili, a to bi se moglo i cavsima desiti.. lakersi, jebga, nekako mi djeluju rezerviranije, jedino se na Bryantu vidi da zeli proci i vuce sve ostale, al ostali mi nekako nisu na razini, pa bezveze mora isforsirati dosta suteva, a i dobru obranu na njemu rade limitirajuci ga na duboke skok-suteve.. uglavnom, sumnjam da ce ispasti, al bit ce ekstra utakmica..
Allen je meni pak kralj, kad si vec kod njega.. je da nije konstantan, al je uz Bryanta najbolji suter danasnjice, neovisno sta bilo koja statistika (sto su ionako samo isprazne brojke) pokazivala u ovom momentu, uvijek bi mu dao kljucne suteve..
E, i eto vam Bayerna njaaa..