Shakhbuurz wrote:
SODOM wrote:
Arinoe wrote:
Još da je Kenan Hasagić bio na golu, bilo bi 15:2...
Odbrana nam je kriza teÅ¡ka. Džaba oni silni napadaÄi kad je na drugoj strani promaja.
ono sinoc sto je Supic radio nije ni za FK MRAMOR
Moje misljenje je da ga treb otjerat.
da njega nije bilo mislim da Bosna ne samo da ne bi izgubila onako visoko, vec ne bi nikako ni izgubila...
uzmi recimo sta je kaziljas sve skino a sta Supa NIJE skinuo.
alo ba... Supa je mnogo bolji od Hasagica... da nije Supe mi bi popushili od Turske, to shto je napravio nekolko greshaka, jebga deshava se, bolje da je sad nego u baražu...
a shto se tiche odbrane vi fakat neate pojma il' niste gledali utakmicu...
SVI SU IMALI ZUTE KARTONE, nisu smjeli taknut igracha, a tako je nemoguche se branit...
pravi Boshnjaci, valjash im 9 puta, deseti put pogrjeshish, odma aaaa ne valja ovaj nosi ga, shupalj vakav-nakav, jebemti narod
i josh poredish supu sa kaziljasom, pa jes ti normalan, uzeo ga poredit sa najboljim golmanom svijeta...
DE MI RECI JESIL TI NORMALAN I JEISL GLEDO UTAKMICU??
Ajd da je napravio jednu gresku, desava se i moze se zazmirit, ajd da je napravio i dvije greske, more neeekako proc al lik je primi 4 pre pre pre presmijesna gola i jos je imao 3-4 mega moronske situacije...ono jarane se ne moze nazvat golmanom...
a valjo nam je protiv turske jedino...znaci tad je imo sretan da n sto ga je lopta pogadjala svaki put...ono sinoc je bilo bruka i za sabanligu (govorim za supica) odbrana je isto bila zalost al je napad ubijo, samo jbg nisu imali dovoljno koncentracije...nelosa igra naprotiv, spanci su ugurali i ono sto nisu namjeravali, a nas nije islo, samo je Supa usro i to da valja
Nakon 4og gola spanci su se poceli zajebavat i pucali mu sa po 40 m...
ko vele "de jarane makar jednu ufati"