Sale Obson wrote:
shaban wrote:
al opet, Zvezda je bas onaj cetnicki klub, kako je prije bilo ne znam, sad znam da imaju neku pjesmu kao:
"druze tito tebe srbi lazu, oni vole djenerala drazu"...mozda su vazda takvi bili, samo tada nisu smjeli to da pjevaju...
jes..i refik shabanadzovic i robert prosinecki i piksi su cetnici.u stvari oni su osnovali ravnogorski pokret i svijet je nastao kad si nastao ti i tebi slicni shabani koji se muche da zavrse osnovnu skolu sa dvicom.
takvi isti i pjevaju fasisticke pjesme i u srbiji i kod nas,i najveca ambicija im je da se nabildaju i da budu najjaci u kraju.
a da steknu neko znanje,eventualno nauce da koriste internet..koga boli qrac za to.ti imas šal fanatikosa,a ovaj ima šal sa vjerom u boga i isti ste glupani i kako mi je samo zao sto moram da vas gledam svaki dan na ulici majmuncine ne pismene.
da si bogdom na poklon umjesto mobitela dobio kakvu knjigu o jugoslovenskom fudbalu pa da si procitao sta korisno..ovako si buzdovanÄina isto ona ko i taj maloumnik u beogradu i zagrebu.
"Zvezda je bas onaj cetnicki klub,
kako je prije bilo ne znam,"
"
mozda su vazda takvi bili"
znaci potpuno si pogrijesio u toj procjeni o meni...totalno, nijedne tacne nemas, al nebitno...
gdje sam ja napiso (jeste, nepismen sam) da je sabandzovic cetnik. Ja ako sam dobro skonto, ovdje je rijec o onome sto je na tribinama...
i ja sam ista "majmuncina" sto mrzim onog ko pjeva pjesme drazi i onaj ko je mozda mom jaranu pobio pola familije? Trebamo da gradimo mir, jel? Naravno, sa svakim normalnim, al lijepo molim da ne izjednacavas mene i nekog tamo cetnika, jer to nikad ne moze bit isto...
zovi me nabildanim "ne pismenim" sabanom koji u skoli prolazi dvicom, sve OK, al da sam ista majmuncina ko taj maloumnik u BGu, nisam...