Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 20. 07. 2025. 08:38

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 49 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Re: Zamolba
PostPosted: 11. 01. 2010. 16:52 

shitpifter wrote:
Sikirom medju [quote="Medieval wrote:
Više će nas u paklu bit :evil:

u raju je dobro
ali u paklu je ekipa

kako mrzim ovu recenicu , joj , otkinuo bi sebi muda da je nije napisao neki streber koji nema pojma od zivota , slusa cajke ,i na kraju je sigurno mamin sin
jedina recenica koja me moze vishe iritirati je BFMV METAL 4 EVER[/quote]

jarane, to je lajna od Moskrija iz Prti BeeGee-a, što znači da mora bit premoćno[/quote]

ma nabijem ga , danas to previshe djece fura , ono likovi glume neke rockere, metalce a kad turbo -folk zagrmi sve ih ponese , koliko sam ja vidio na faceu i slicnim stranicama na to se furaju upravo wannabe-i neki , mamine maze i tako to , zato mi ta recenica ide na zivce i njoj par slicnih da sad ne idem u off topic

Profile  

PostPosted: 11. 01. 2010. 17:27 

nekad je na mom cd stalku bilo oko 40 cdova, danas ih imam 5
a veze nemam kod koga su ostali...
posudjivanje - nevermore

Profile  

PostPosted: 12. 01. 2010. 15:19 
Moderator

Sikirom medju ochi wrote:
ma nabijem ga , danas to previshe djece fura , ono likovi glume neke rockere, metalce a kad turbo -folk zagrmi sve ih ponese , koliko sam ja vidio na faceu i slicnim stranicama na to se furaju upravo wannabe-i neki , mamine maze i tako to , zato mi ta recenica ide na zivce i njoj par slicnih da sad ne idem u off topic

Brate jel ti išta voliš u životu, ili ti se život svodi na mržnju i pljuvanje? Ja bih se prije družila sa "wannabe" maminim mazama nego ti koji pljuješ po njima.

Profile  

PostPosted: 12. 01. 2010. 18:06 

_MisericorD_ wrote:
nekad je na mom cd stalku bilo oko 40 cdova, danas ih imam 5
a veze nemam kod koga su ostali...
posudjivanje - nevermore

Meni nikad nije ni bilo jasno zasto ljudi posude od nekog original disk da ga preslusavaju .. to isto ima i na racunaru sto je vjerovatno iste kvalitete zvuka.. stvarno ne kontam :mrgreen: jedino ako hoce da se pohvali da je njegov il slicno haha il naravno da ga nikad ne vrati :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 12. 01. 2010. 20:03 

furija wrote:
Sikirom medju ochi wrote:

Brate jel ti išta voliš u životu, ili ti se život svodi na mržnju i pljuvanje? Ja bih se prije družila sa "wannabe" maminim mazama nego ti koji pljuješ po njima.

druzi se ko ti brani , ja takve dvolicne likove prezirem , najgori su mi takvi - ne kao rockeri , metalci itd, vec kao ljudi , a nazalost najvishe je tih wannabe rockera , no hard fillings ako si se nasla slucajno u mom prijasnjem postu :mrgreen:

I koga ja pljujem osim Boga , wannabe-a , i narodnjaka ? Svako ima pravo na ovome da iznese svoje misljenje i svoje licne stavove , nekima se to svidi nekima ne , SLOBODA GOVORA :D

Profile  

PostPosted: 13. 01. 2010. 05:41 
Moderator

Jesam se pronašla, slušam Hamu i Dzemu istovremeno.

Alejandro.
Ogromna je razlika između originala i "muzike s računara".

Profile  

PostPosted: 13. 01. 2010. 13:01 

nije bas ogromna razlika, barem sto se tice kvalitete zvuka.. skines si album u bitrati 320 kbit/s ili 640 kbit/s sa LAME encoderom i imas gotov identicnu kvalitetu zvuka.. tako da se i ne razlikuje bas.. jedino sto na originalu imas tekstove i slike, al i to mozes skinut s neta hahahah :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 13. 01. 2010. 20:52 
Moderator

Pjesma u originalu je nasnimana onako kako je i htjeo vlasnik. I onda mi dođe neki internet sileđija i prilikom konvertovanja sužava format i onda dobiješ škrklju. A ja ne volim škrklje.

Profile  

PostPosted: 14. 01. 2010. 01:25 

furija wrote:
Pjesma u originalu je nasnimana onako kako je i htjeo vlasnik. I onda mi dođe neki internet sileđija i prilikom konvertovanja sužava format i onda dobiješ škrklju. A ja ne volim škrklje.

hahaha.. svejedno isto imas na racunaru i tacka :razz: :D

Profile  

PostPosted: 14. 01. 2010. 01:29 

ili skines flac format ... nemre bolje od onog xD

Profile  

PostPosted: 14. 01. 2010. 01:30 

furija wrote:

Koja kul rijec jebemu,preuzet cu ovo

Profile  

PostPosted: 14. 01. 2010. 02:08 

furija wrote:

ma sta ces se raspravljati sa ovom mp3 generacijom,nemaju pojma koja je draz slusati muziku sa orginalnog diska ;-)
kada platis disk 30km onda ces ga i preslusati kako treba,i konstantno slusati,i cijenit ces bend i muziku vise.....

Profile  

PostPosted: 14. 01. 2010. 02:13 

eto sad mp3 generacija.. bas ti hvala druze moj.. ja samo iznosim neke cinjenice za koje svi znaju ... A sto se tice originalnih cd-ova, od svih drazih bendova imam barem po 1 ako nista.. nek mi ti imas 50 godina i 1000 originala u ormaru pa ne zelis da zivis u novoj generaciji skidanja muzike s neta

Profile  

PostPosted: 14. 01. 2010. 02:31 

Alejandro wrote:
eto sad mp3 generacija.. bas ti hvala druze moj.. ja samo iznosim neke cinjenice za koje svi znaju ... A sto se tice originalnih cd-ova, od svih drazih bendova imam barem po 1 ako nista.. nek mi ti imas 50 godina i 1000 originala u ormaru pa ne zelis da zivis u novoj generaciji skidanja muzike s neta

nemam ja nista protiv mp3-ca,jer je i kod mene vecina muzike u mp3 formatu.....al'!!!
nabio bih to ovog trenutka nogom,svu muziku koju sam godinama na mp3-ci arhivirao i pazio na kojem se disku sta nalazi itd,za ono orginala sto imam :)
jednostavno milion puta mi je gotivnije slusati sa orginalnog diska,i kao sto je furija rekla to je izvorni zvuk koji je izdavac napravio!!!i jos nesto!!!kazes da nema razlike između kvalitete zvuka!sa tim se ne bih nikada slozio,npr.novi nile!!milion sitnih detalja nisam mogao cuti dok nisam poslusao orginalni disk,jeste da su to bas detaljcici i da to ne mjenja koncept albuma svakako,al je itekako bitan,JER JE AUTOR TAKO NAPRAVIO!
isti slucaj sa immolationom(unholy cult),deedsom(crown of souls).....a o starim metal izdanjima sa kraja 80-tih i pocetkom 90-tih kada nije bilo prenasminkanih produkcija da i ne pricam.....however,orginal zakon,KADA NESTO VOLIS ONDA TO NEMA CIJENE ;-)

Profile  

PostPosted: 14. 01. 2010. 02:39 

sve to stoji, sve si dobro rekao... ali kao sto mrkvica rece, imas FLAC ripove koji su identicni snimcima sa cd-a, na kojim se svaki detaljcic (koji si spomenuo) cuje, ali je jednostavno prevelike velicine pa niko i ne skida.. Probaj skinut FLAC rip novog najla pa ces cut svaki detalj s albuma ;)

I meni je naravno draze uzet original i preslusavat ga, citat tekstove il sta vec.. al sta cu kad nemam para il kad mi se jednostavno ne uzima, naravno da cu s neta skinut :D

Profile  

PostPosted: 14. 01. 2010. 02:41 

I necu da se raspravljam, ja sam samo rekao kako ne volim da neko posudi original cd i ne vrati ga i pogledaj u sta predje tema.. ne bi da se zavadim s nekim radi usranog offtopica :D

Profile  

PostPosted: 14. 01. 2010. 02:44 

medical murder wrote:
Alejandro wrote:

nemam ja nista protiv mp3-ca,jer je i kod mene vecina muzike u mp3 formatu.....al'!!!
nabio bih to ovog trenutka nogom,svu muziku koju sam godinama na mp3-ci arhivirao i pazio na kojem se disku sta nalazi itd,za ono orginala sto imam :)
jednostavno milion puta mi je gotivnije slusati sa orginalnog diska,i kao sto je furija rekla to je izvorni zvuk koji je izdavac napravio!!!i jos nesto!!!kazes da nema razlike između kvalitete zvuka!sa tim se ne bih nikada slozio,npr.novi nile!!milion sitnih detalja nisam mogao cuti dok nisam poslusao orginalni disk,jeste da su to bas detaljcici i da to ne mjenja koncept albuma svakako,al je itekako bitan,JER JE AUTOR TAKO NAPRAVIO!
isti slucaj sa immolationom(unholy cult),deedsom(crown of souls).....a o starim metal izdanjima sa kraja 80-tih i pocetkom 90-tih kada nije bilo prenasminkanih produkcija da i ne pricam.....however,orginal zakon,KADA NESTO VOLIS ONDA TO NEMA CIJENE ;-)

Odakle uzimas te diskove

Profile  

PostPosted: 14. 01. 2010. 02:49 

http://www.ebay.de

Profile  

PostPosted: 14. 01. 2010. 02:55 

Zahvaljujem

Profile  

PostPosted: 14. 01. 2010. 02:57