Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 09. 08. 2025. 11:13

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270 ... 580  Next
Author Message
 Post subject: Re: Sport
PostPosted: 21. 04. 2010. 23:09 

"Å ta sam danas uradio?"

"Pa eto bio lijep i sunčan dan, otišao na utakmicu.. malo razvaljivao olimpijski stadion.."
"Nista posebno..."

Profile  

PostPosted: 21. 04. 2010. 23:12 

Striker, uz dužno poštovanje.

NE razumiješ, NE gajiš toliko osjećaja prema tome, NE znaš puno toga i NE ZABOLI te kada se desi nešto tako ružno i zamolio bi te da se ne obraćaš tako, mada je sve stvar individualizma. Hvala

Profile  

PostPosted: 21. 04. 2010. 23:13 
Moderator

sihirbog wrote:
nekrodemone,ti si jednostavno ljubomoran na to sto je inter zadnjih par (a i buducih) godina duplo bolja ekjipa od JUVENTUSA....al; ajd,valjda opet dodje vase vrijeme :razz:

maksim po diviziji..nemam ja razloga biti ljubomoran( to bi bilo ko da Manchester United bude ljubomoran na Chelsea), ja priznajem da je inter ove sezone, dosta bolji i kompletniji od Juventusa, pa cak imaju i veličinu kao sto je Mourinho na klupi(mrzim ga al je majstor) ocito je na osnovu pokazanog, naravno sto ne umanjuje moju mrznju prema interu..i bez obzira na ovih par sezona gdje Juve ne briljira a zna se zasto, velicinu klubova ne mozes porediti..e o tome ja pricam, sto se ove sezone tice, inter je sjajno odradio..ali...fuj...kako se ono kaze, kad macke nema, misevi kolo vode...vidjecemo za sezonu-dvije...
a sto se reala tice, to je ultimativna propast dobrih igraca, pa kad se sjetim prosle godine, Juventus ih je u 2 tekme pobijedio i to sa 40 posto sastava...njima treba dobar trener, kao i Juventusu.

Profile  

PostPosted: 21. 04. 2010. 23:15 
Moderator

sto se tice incidenta na kosevu, boli me kurac, ono sto priznajem da je utakmica bila od velikog, prvenstveno moralnog znacaja, i igraci su zakazali, no ne treba da stadion koji i nije vas da trpi..doduse mene fakat boli kurac, ali vama ce biti gore kad budete molili nekoga da igrate na njihovom stadionu(da je pravne zemlje tako bi bilo, al znamo da ce se sarajeo izvuci nekaznjeno sto se toga tice)...

Profile  

PostPosted: 21. 04. 2010. 23:18 

eto otisli van nistelrooy, sneijder i robben iz reala (gdje su nisu ni igrali kako treba) i briljiraju u svojim klubovima. To je najveci znak koliko real unistava igrace.. jedino je veliki zidane ost'o isti kad je otiso u real.

Nego :D

Image

Profile  

PostPosted: 21. 04. 2010. 23:21 

A to vi macka..? :P
Ja tebe ne kontam u ovim ''analizama''.. pa ziv ne bio Juventus se moze da valja pohvaliti samo time sto je ubjedljivo najvise puta osvojio Serie A i svaka cast.. Inter npr. nasuprot tome jedini iz Italije nikad iz nje ispao nije, sto je sam po sebi podatak vrijedan divljenja.. takodjer, vec ove godine moze prestici Juventus po broju naslova europskog prvaka, realne sanse ima, i isto tako daj mi reci sta je Juventus osvojio vrijedno spomena, a da Inter takodjer u svojoj vitrini nema..? gdje je onda razlika.. ja dva, ti tri, on cetiri, oni pet..?
Ti bolan pravis tu razliku kao da je rijec o, ne znam, Juventusu i Romi, a koristis kao referencu Manchester, koji je svjetski klub, al ev tko bi prije 15ak-20 godina rekao da ce toliko napredovati.. pa pogledaj gdje su bili 80e.. komotno si ih mogao u istu recenicu bas s tim Chelseam.. sta ima veze sto nemaju toliko titula.. to tebi instant klub samim time ccc.. pa imaju najstariji stadion u Engleskoj, npr.. a ne mozes ni predvidjeti sta ce biti za jos 10ak godina samo..
Ono sto ja mislim o Juventusu odrazava Torino, gdje isti nema dominaciju u vlastitom gradu.. :P koliko ima simpatizera diljem Italije fala bogu samo odrazava trophy hunterse.. al dobro, moram te malo bockati.. :P :P
A sto se HZ tice, oni su svoje rekli tijekom sezone, pa tako i ovim cinom, a i osobno sam dozivio, samo da vidim koliko licemjerni kasnije ispasti mogu, a ako jos netko 'pije' sve to ok, tako da me ne zanima sekunde..

GRANDE INTER.. bolan, tocka.. 8)

Last edited by Archangel on 22. 04. 2010. 00:58, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 21. 04. 2010. 23:22 

Realu prvo treba drugi predsjednik,pa onda i trener,,fakat je bolilo kad se culo za odlazak robena i sneidera a tek sad boli kad ih vidis kako igraju...

City ako dobije boljeg trenera (uz uslov da ne mijenjaju previse sastav)
onda ima velike sanse za osvajanje premiersipa sljedece sezone.

Murinjo kolko god bio odvratan,dokazuje da je trenutno najbolji u ovom poslu

vecerasnja utakmica je bila ocaj,,,sutra ce se igrat pravi fudbal.
i ne kontam kako je Lyon dosao do polufinala a igra ko penis

Profile  

PostPosted: 21. 04. 2010. 23:24 

Vlad Tepes wrote:
Striker, uz dužno poštovanje.

NE razumiješ, NE gajiš toliko osjećaja prema tome, NE znaš puno toga i NE ZABOLI te kada se desi nešto tako ružno i zamolio bi te da se ne obraćaš tako, mada je sve stvar individualizma. Hvala

Ajd molim te da mi neko objasni prema kome to vi gajite neka osjecanja? Prema
fudbalskom klubu Sarajevo?

Ocigledno je da ne razumijem.. i mislim da nikad necu razumjeti..

Zaboli me kad umre/pogine čovjek ni kriv ni dužan. I zabolime kad pogine radi takve gluposti kao što je odlazak na neku utakmicu nasih klubova.. pojma nemas kako me zaboli
Da sam ravnodusan ne bi nista ni pisao

Profile  

PostPosted: 21. 04. 2010. 23:25 

@ Alejandro

cuj Nistelroj se sjebo u Realu???

pa odigro je sezone zivota tu,,,povreda ga je sjebala ne real

a ni roben ni sneider nisu propali,,,imali su odlicne minutaze i odlicno su igrali i samim tim dobili na vrijednosti i imenu...real im je samo pomogao u daljem razvoju karijere

Profile  

PostPosted: 21. 04. 2010. 23:26 
Moderator

ŽEEEEEEELJOOOOOOOOOOO

Profile  

PostPosted: 21. 04. 2010. 23:29 

sihirbog wrote:
Realu prvo treba drugi predsjednik,pa onda i trener,,fakat je bolilo kad se culo za odlazak robena i sneidera a tek sad boli kad ih vidis kako igraju...

City ako dobije boljeg trenera (uz uslov da ne mijenjaju previse sastav)
onda ima velike sanse za osvajanje premiersipa sljedece sezone.

Murinjo kolko god bio odvratan,dokazuje da je trenutno najbolji u ovom poslu

vecerasnja utakmica je bila ocaj,,,sutra ce se igrat pravi fudbal.
i ne kontam kako je Lyon dosao do polufinala a igra ko penis

Robben i Sneijder ce se na kraju naci u finalu, a kad i kad ispade Real.. :lol:
Vrhunske klase obojica.. steta samo nije i ovaj prvi lagano do Intera se spustio, tek tad bi bili nezaustavljivi pod grande Jose-om.. neema kod Jose-a izmedju.. mrze ga svi ostali, a obozavaju fanovi kluba, al je najjaci.. :D

Profile  

PostPosted: 21. 04. 2010. 23:29 

sihirbog wrote:
@ Alejandro

cuj Nistelroj se sjebo u Realu???

pa odigro je sezone zivota tu,,,povreda ga je sjebala ne real

a ni roben ni sneider nisu propali,,,imali su odlicne minutaze i odlicno su igrali i samim tim dobili na vrijednosti i imenu...real im je samo pomogao u daljem razvoju karijere

kad je zadnji put zaigro za real? ako su ga povrede sjebale sto igra onako dobro u hsv-u??
slazem se s tim da je bio dobar, tu nema dvojbe, al zadnjih godinu il kolko vec nista nije uradio. Da je toliko los bio bi i u hsv-u isti, zar ne? :D

Profile  

PostPosted: 21. 04. 2010. 23:31 
Moderator

@Arch-opet nebuloze bacas, prva stvar zna se zasto je Juventus ispao i nemoj da opet krecemo sa Farsopoliem, jer cemo o tome kad se novo sudjenje zavrsi( a nije bezveze ponovo krenulo sudjenje i koliko ja vidim Moggi je dosta mirniji od Morattia :razz: ), tako da, sto se tice igre oni nikada ne bi ispali, al valja macku malo otjerati da se sirotinja dograbi malo titule preko stele :razz: ..s onom ekipom koju je Juve tada imao, hehe, rezerve su bile dovoljne da osvoje Scudetto, kamoli sta drugo, i sta ako se titule vrate, ostade inter bez tih znojem i parama i advokatima stecenih tituula..pomiri se s tim..GRANDE KRIMINALE...
al ajde, zavrsimo s ovim znas da se nikada necu s tobom sloziti kao ni ti samnom, tako da..nema svrhe.. :D zavrsimo s ovim...

Profile  

PostPosted: 21. 04. 2010. 23:34 

pa vidis,,,nema cekanja,,,lik se sjebo,real doveo igraca koji se uklopio i to je to...
HSV je osrednji klub,tako da nije cudno sto se brzo uklopio

igraci sami sebe sjebu,,,vid ovog benzeme,,,pokupice pare a ne vrijedi ni bona

to pricanje kako real sjebaje igrace je bezveze,isto ko kad seres o metaliki poslije justicea a te albume nisi ni presluso :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 21. 04. 2010. 23:35 

Ma ja, farsopoli, mi smo jadni nevini, bla bla, cry me a river.. :P

Cuj zavrsi.. necu.. :D dodji ovdje hebem li ti sunasce.. :lol:

Profile  

PostPosted: 21. 04. 2010. 23:39 

sihirbog wrote:
pa vidis,,,nema cekanja,,,lik se sjebo,real doveo igraca koji se uklopio i to je to...

to pricanje kako real sjebaje igrace je bezveze,isto ko kad seres o metaliki poslije justicea a te albume nisi ni presluso :mrgreen:

benzema na konju hahaha :mrgreen: boli ga kurac, igrace i dalje za real i kupice pare

Profile  

PostPosted: 21. 04. 2010. 23:40 
Moderator

idi Moratiju u krilo :lol:

Profile  

PostPosted: 21. 04. 2010. 23:40 

KAAAKO TO,,pokupice pare al madrid ce gledat samo na razglednici

a zar nema nijednog navijaca ROME na forumu da sukne i arhandjelu i nekru :razz:

Profile  

PostPosted: 21. 04. 2010. 23:42 
Moderator

Alejandro wrote:
sihirbog wrote:

benzema na konju hahaha :mrgreen: boli ga kurac, igrace i dalje za real i kupice pare

sjetite se sta je s Owenom bilo, pa Morientes, za kojeg mi nikada nece biti jasno sto su ga onako guzili...i sad hoce da daju onog invalida Kaku za Diega i jednog od najboljih stopera trenutno, Chiellinija.. :lol: a taj isti Chiellini se smijao realu vise puta nakon sto je slavio pobjedu nad istim :D

Profile  

PostPosted: 21. 04. 2010. 23:45 

Owan se vratio u formu kad je doso u real,,,povreda ga sjebala ko i nistelroja,
pa taj Owan vise trune u man utd bolan

a morientes je bio karina,,,jedini koji je mogo parirati promasajima onog levata Inzagija.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]