Addi wrote:
ma normala, pravi fps i jest za multiplejera. fps da bi bio pravo dobar u singlplejeru mora imat dobru pricu, atmosferu, ko stalker il half lajf il kvejk (2 i 4). bf, cod, moh, kvejk3, to je bas gotiva u multilejeru igrat.
girs of vor sam igro, 2 nivoa mozda, previse jednolicno, sve jedno te isto, i previse onih bacanja, poteza nekakvih. i onda izbriso. probacu sigurno me i me2. volim ja i dobar rpg ako nije previse smoran i peglativan sa nekim istrazivanjima i tim sranjima...
posto sam presao sve sto mi valja od fps igara, trenutno samo igram cod4 u multiplejeru.
cekam novi cod, novi moh. nadam se novom krajzisu, koji vjerovatno necu moc igrat
a trazim neki dobar rpg, de preporuci nesto, kakav je neverwinter nights il witcher? il ovaj dragon age?
Posto ne znam sta si igrao a sta ne ja cu redom :
Fallout 1 & 2 (Dvica je sigurno jedan od najboljih primjera savrsene igre), Baldurs Gate 1 & 2, Gothic 1 & 2 (dvica za mene najbolji rpg, trica je meni licno kurac), Divine Divinity (retardirano ime, dobra igra), Arcanum, Icewind Dale 1 & 2, Morrowind sa expanzijama,Planescape Torment, Risen je isto onako simpatican al ni blizu Gothica, koji mu je neki "spiritualni" prethodnik.
Prvi Neverwinter Nights je meni sasvim dobra igra, al je svakako step down od Baldurs Gate i slicnih velikana RPG-a po svemu osim po grafici (a i to je diskutabilno, meni je ljepsa ona izometrija nego neverwinterov 3d kurac). Dvica je manje vise ista kec, samo bolja grafika.
Witcher je meni licno bezveze, previse fokusiran sa premalo mogucnosti, ni prica me nesto nije fascinirala.