Vratio se iz Lukavca. Provod bio vrh vrhova, koncert isto. Ne mogu vjerovat kakav prijem smo imali! Bekime, Asko, Dimmu i svi ostali - hvala vam od srca, ovo govorim u ime cijele sarajevske Metalpunk ekipe! Bilans prethodna dva dana (uz umor i financijsku nulu): sjeban zglob na nozi tak da šepam, ogrebotine posvud, lakat u nos od nekog u šutci na Helltigersima (koji su ubili!).
Organizacija bila popriliÄno dobra, jedino Å¡to bi bilo dobro za ubuduće - security neki koji će notorne debile izbacitvat van.
Ekipa je bila prava, uglavnom iskreni Metalci i Pankeri, atmosfera baš nahajcana, uzor svim ovim pederima po Sarajevu kako se treba ispoštovat metal i metal koncert.
Extinction bio dobar, Merlin ima super vokal, mada više varijacija ne bi škodilo i možda druga djitra, al dobro - to je do njih. Baš znaju dobar riff napravit ljudi.
Helltigers - rasulo. Ko je bio vidio je. Istinski duh.
Necrophilisma - kratko sam ih gledao pošto sam se tad baktao sa iskrenutim zglobom koji me, evo, i sad još boli...
Bombarder - djelomiÄno ispunio moja oÄekivanja, s obzirom na tehniÄke probleme, al je jedna od najboljih atmosfera u dugo vremena. NeÅ¡o i dan danas ko zadnji Å¡ibicar sa ÄŒarÅ¡ije
priiića 
VRH!
Pozdrav i svoj ekipi iz Tuzle, Živinica, Zavidovića, Bjeljine, BrÄkog, Banjaluke, Zvornika, Zagreba, Vinkovaca,... koji su doÅ¡li ispoÅ¡tovat.
LukaviÄani - bogovi ste! Hvala ovoj trojici gore navedenih joÅ¡ jednom.
RJM