Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 19. 06. 2025. 23:35

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 132 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19. 03. 2004. 21:44 

KoldVoid wrote:
Haj nekako skontaj da zbavis par kopija za Bosansku publiku, jebga Rakic tamo te diskove prodaje za badava kad ima uhodan distro i Sombre records mu direktno salje na veliko...ako mozes zbavi kopiju i ja ti saljem repa iz ove moje tunguzije odmah.

Fakat je totalni kurac da BH nema nijedan distro...al imajuci u vidu nase ekonomsko stanje i generalnu (ne) zainteresiranost za sve bez etikete Nuclear Blast-a i Century Media-e...ko god takosta pokusa bice u bankrotu nakon prve kupovine.

Ja cu ostati u potrazi za mp3-em...jer jebga sad zasad nemam druge opcije.

pa ja distribuiram sve sto imaju REX Ekipa , distribuiram sve sto ima RAKIC!!!
distribuiram METAL AGE iz slovacke , Distribuiram Neke od naslova Avantgarde music iz Italije , a bice toga jos sigurno!!!!!!
znaci sve st imaju ljudi u srbiji ja sam obezbedio ljudima u BiH i RS!!!!!!
ok javi mi se na normalan mail
mailto:walkrecords@skaut.net i poslacu ti celokupne ketaloge orginala (pirate strane radim jos samo do kraja maja)!!!!

a The Stone jos nije izasao mislim , nije jos dobio ni rakic !!
a cim stigne do rakica ja cu ga dobiti!!
cena ce biti kao i kod rakica!!!
recimo imam sve albume od The Stone i cene su 10 eura ( tako prodeje rakic i momci iz rex/a)!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 03. 2004. 21:46 

da i da napomenem i to da Sve sto JA DISTRIBUIRAM distribuira i momak iz RAGE RECORDS http://www.rage-records.tk znaci i kod njega se moze kupiti sve sto imam i ja!
radimo zajedno!
jer samo smo zajedno jaci!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 03. 2004. 00:57 

HAIL i SVAKA CAST buraz, NAJZAD neko da se opameti i preuzme stvari u svoje ruke.

I ljudi...fakat da se vise prestane sa tim stancanjem MP3 sranja i prodajom stranih pirata. Valjda ste obrnuli neki kapital do sad, hajmo u ozbilju...Ja bih deset puta radje kupio jedan original mejescno za cvaju neg 4 pirata. Znam da se svi slazete...Hail Metal

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 03. 2004. 12:29 

KoldVoid wrote:
Ja bih deset puta radje kupio jedan original mejescno za cvaju neg 4 pirata. Znam da se svi slazete...Hail Metal
pa ne znam bas
sto mogu da nadjem kao original vec imam kao pirate
a ono malo redje moram kupit kao pirat

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 03. 2004. 19:28 

Jebiga, to je relativa.

Mozda je nemoguce naci jebeni Moonblood album limitiran na 100 kopija na ploci, ali je sramota davat pare za pirate underground bendova...kao i za nekakva usrana bootleg izdanja

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2004. 23:00 

KoldVoid wrote:
Jebiga, to je relativa.

Mozda je nemoguce naci jebeni Moonblood album limitiran na 100 kopija na ploci, ali je sramota davat pare za pirate underground bendova...kao i za nekakva usrana bootleg izdanja

svaka cast!
imas jako iskreno razmisljanje!
da bar svi tako razmisljaju bar sto se tice domacih izdanja!
jer malo je stvari koje se nemogu nabaviti na orginalu!
a ja imam prilike da puno orginala drzim u ruci , gledam i slusam!
stvarno je razlika velika u odnosu na pirate!
kada uzmes orginal i pogledas buklete i sve ostalo jednostavno se najezis!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 03. 2004. 23:08 

Ja na metal gledam kao umjetnost. Masovno produciranu mozda, ali svakako ogranicenu. Koliko sada vrijedi ploca "Bez Milosti"??? Ja sam jedva naso jednu za 120 Eura. Nek se smije ko hoce. Tako stvari stoje. Kad kupite ovlastenu reprodukciju neke slike, jos uvjek podrzavate slikara i imate pravo na njegov umjetnicki rad. Tako je i sa plocama, diskovima, kasetama.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 04. 2004. 02:21 

Evo najzad skinuh naslovnu sa novog....auuuu

JEBAT CE VAS ZAKON VELESA.

The Stone su jos jedanput zajebali sami sebe. Nesto na fol one prve dvije sa Tragom Hromoga Vuka...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 04. 2004. 18:23 

He he, znaci opet chorak?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 04. 2004. 04:21 

Pa jebiga, za vas poklonike sto bi rekli nekad davno "sweet" a sada "pink" metala, tu fakat nema nista

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 04. 2004. 10:51 

Trebalo je i to predeverat :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2004. 16:46 

KoldVoid wrote:
HAIL i SVAKA CAST buraz, NAJZAD neko da se opameti i preuzme stvari u svoje ruke.

I ljudi...fakat da se vise prestane sa tim stancanjem MP3 sranja i prodajom stranih pirata. Valjda ste obrnuli neki kapital do sad, hajmo u ozbilju...Ja bih deset puta radje kupio jedan original mejescno za cvaju neg 4 pirata. Znam da se svi slazete...Hail Metal

eeeeee buraz ja se toga drzim od prvog dana. ja sam originale poceo uzimat davne 93, kad se hljeba nije imalo jesti, prodavo sam humanitarnu (imo viska) i uzimo ploce bathorya i sodoma i cdove bolt throwera i obituarya!! Priznam ja si mogu priustiti original cde, mnogi nemogu, ali brate postoje neka izdanja koja se moraju imati na origigiju! A u zadnje vrijeme kad kupujem cd razmisljam o tome da sam tim direktno podrzo band, pogotovo na ovim koncvertima ubodem nesto, jer tako band najvise zaradi!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2004. 16:52 

KoldVoid wrote:
Ja na metal gledam kao umjetnost. Masovno produciranu mozda, ali svakako ogranicenu. Koliko sada vrijedi ploca "Bez Milosti"??? Ja sam jedva naso jednu za 120 Eura. Nek se smije ko hoce. Tako stvari stoje. Kad kupite ovlastenu reprodukciju neke slike, jos uvjek podrzavate slikara i imate pravo na njegov umjetnicki rad. Tako je i sa plocama, diskovima, kasetama.

Arane ja imam dvije ploce, jest da je jedna izgrebana i malo preskace ali je to jos veci kult! Prodo bi ti je za veseli siljak i desetku kod zelje! Pa djeces bolan 120 eura dati...eto fakat si mogo bolje proci!! :D

Da sam znao da trazis dao bi ti jednu majke mi!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 05. 2004. 16:59 

ontopic - jarane nemogu da vjerujem ali i meni se svidio novi The Stone!!

:lol: :lol:

Ma ne, fakat dobar album. Nisam ti ja za ovog und. BM fola ali ovo brate valja. A i drag mi cd jer su nam komsije to!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 05. 2004. 23:00 

Uriel wrote:
KoldVoid wrote:

Arane ja imam dvije ploce, jest da je jedna izgrebana i malo preskace ali je to jos veci kult! Prodo bi ti je za veseli siljak i desetku kod zelje! Pa djeces bolan 120 eura dati...eto fakat si mogo bolje proci!! :D

Rekao sam da necu vise ovde postovati ali mi djavo neda mira...
Kolega Uriel, ja bih to rekao ovako:

Ovce su za shishanje...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 05. 2004. 18:58 

Uriel wrote:
KoldVoid wrote:

Blento naso ne znaci kupio :D

Dace mi tu plocu Tarik dzabera il mu utalim koji Limbonic Art il Mystic Circle il neko jos vece sranje za to.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 09. 2004. 23:04 

Da sam znao da trazis dao bi ti jednu majke mi![/quote]

Blento naso ne znaci kupio :D

Dace mi tu plocu Tarik dzabera il mu utalim koji Limbonic Art il Mystic Circle il neko jos vece sranje za to.[/quote]

The stone ima sanse da siraju kod nas??
pa ako neko ima volju i mogucnost da organizuje koncert neka se javi (takodje i za may result) a i interesuje me koliko bi bilo voljnih doci u Doboj ako bi se organizovao njihov koncert??

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 09. 2004. 23:37 
Administrator

WALK wrote:
The stone ima sanse da siraju kod nas??
pa ako neko ima volju i mogucnost da organizuje koncert neka se javi (takodje i za may result) a i interesuje me koliko bi bilo voljnih doci u Doboj ako bi se organizovao njihov koncert??

ja sam siguran da bi bilo dosta raje iz SA i okolo, ja bi sigurno dosao
samo daj to radi sto prije dok je jos toplo pa da se moze i vani ostat

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 09. 2004. 01:54 
Administrator

eto mene u rodni grad odma.. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 09. 2004. 23:06 

ja sam siguran da bi bilo dosta raje iz SA i okolo, ja bi sigurno dosao
samo daj to radi sto prije dok je jos toplo pa da se moze i vani ostat[/quote]

pa The stone nebi mogao svirati prije Novembra jer je sada prioritet May Result , momci zavrsavaju album pa ce biti promocija!
ajd videcemo , sta ce se desavati!
ganjam gazdu jednog prostora odavno , ali nemozes gada uganjati!
videcemo ako uspemo Sjebati neku od omaldinskih organizacija!
najbitniji je sto veci odziv!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 132 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]