Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 06. 2025. 13:50

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 56 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 22. 10. 2004. 01:10 

biafra wrote:
hajde majket kandidiraj se,ja bih prvi za tebe glasao
hahahaha zamisli neleta u predsjednistvu

Pa ako se uskoro ne odjebem iz ove zemlje, ima da padne kandidatura...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 10. 2004. 15:16 

KoldVoid wrote:
Pusti ba Boro, vidjas da u Tuzli nema ni Malika ni Tarika :D

hahahaha fakat :mrgreen:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 10. 2004. 20:06 

Uglavnom je, ali ima izuzetaka. :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2004. 14:57 

oj lude teme.po mom misljenju,metal muziku naravno mogu stvarati stariji ljudi,sto rece neko,kad ti jednom udje u krv,a nije furka,onda ga se ne mozes okaniti.a sad do kad cu slusati metal....pa dok bude dobrih bendova-slusat cu :))))that's it

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2004. 20:15 

hmm mozda neki od nas i prestanu ...a po mom misljenju mislim da ja necu....previse volim ovu muziku da bi je tek tako jednog dana odbacila..i sa njom sve ono sto me veze za nju...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 11. 2004. 22:52 

kad vidim jednog komsiju svane mi covjece. Covjek drma glavom uz paranoid, ko da ima 16, a ne 46 8) :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2004. 01:35 

KoldVoid wrote:

Nema, nema al zato ima Boro... haha... covjece...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 11. 2004. 03:56 
Moderator

pitaj me za 30 godina...sta god bude tad, sigurno necu folk slusat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2004. 15:46 

Acronian wrote:
KoldVoid wrote:

Nema, nema al zato ima Boro... haha... covjece...

ima i Cepko - cojk slomio Massacra - Sick CD kad je cuo kakvo je sranje a mnogi bi sigurno pokusali utalit taj osrednji cd za nesto markica.... to je metalstvo 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2004. 18:21 

Ne bih da sad pricam kao "necu nikad prestat slusat metal" jer nikad se ne zna. Pitanje je hocu li dozivjeti uopste te godine kada slusanje metala dolazi pod upitnik.
Nekom je metal religija dok nekom drugom sporedna stvar koja usput se kaska. Nekoga jednostavno shrvaju mnoge druge obaveze, zena, djeca... a ima i onih koji ostaju pri svom, uglavnom ko je svirao, svirat ce. Nema tu nicega da ga sprijeci. I Benton je otac, pa eno ga fino jos isti ko i prije. Nije to pitanje godina nego pitanje iskrenosti i ljubavi prema metalu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2004. 19:52 

S ovim pitanjem iskrenosti i ljubavi prema metalu se nikako ne slazem! Doduse, ljubav manje vise. Koliko ce tko muziku opcenito slusati ovisi od toga koliko toj osobi muzika u znaci, i kolika joj je pokretacka snaga u zivotu.

Ja se osobno muziku (u mom slucaju rocka) pamtim kao prvu stvar u zivotu, nje se prve sjecam. Metal sam poceo slusati tek kad sam krenuo u srednju skolu.

Da li cu ja metal i rock slusati do kraja zivota, ne znam. Tko od vas zna da ce se jednog dana zasiti svega? Tko kaze da nece, sere ko foka. Znam da mi muzika predstavlja veliki oslonac u zivotu, i da muziku kao muziku nikada necu prestati slusati. Mozda se i zasitim 'zike svoje mladosti, mozda pocnem klasiku samo slusati, tko zna....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 11. 2004. 19:57 

Snake wrote:
S ovim pitanjem iskrenosti i ljubavi prema metalu se nikako ne slazem! Doduse, ljubav manje vise. Koliko ce tko muziku opcenito slusati ovisi od toga koliko toj osobi muzika u znaci, i kolika joj je pokretacka snaga u zivotu.

Ja sam na pocetku posta napisala da to zavisi od toga je li Metal nekonme religija ili nesto sporedno... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 11. 2004. 06:42 
Moderator

brisem svoj prosli odgovor...dok ima ljudi kao sto je motorhead... soul to rock n roll (i metal, naravno) :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 11. 2004. 14:12 

Snake wrote:

Ja se osobno muziku (u mom slucaju rocka) pamtim kao prvu stvar u zivotu, nje se prve sjecam. Metal sam poceo slusati tek kad sam krenuo u srednju skolu.

Da li cu ja metal i rock slusati do kraja zivota, ne znam. Tko od vas zna da ce se jednog dana zasiti svega? Tko kaze da nece, sere ko foka. Znam da mi muzika predstavlja veliki oslonac u zivotu, i da muziku kao muziku nikada necu prestati slusati. Mozda se i zasitim 'zike svoje mladosti, mozda pocnem klasiku samo slusati, tko zna....

U potpunosti se slazem sa svime! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2004. 06:15 

Opce nije upitno dal neko moze slusati rock i metal cijeli zivot. Ocito da moze. Isto tak moze neki muzicar stvarati takvu glazbu cijeli zivot.

Ali me niko ne bude uvjeril da covjek s 18 i 58 god isto razmislja.I zato ne moze raditi iste stvari 40 godina. Mislim da svakome dopizdi raditi manje vise jedno te isto desetljecima i mora poceti nesto drugo. Druga stvar je u tome da jedan prakticki penzioner nema tolko zajednickih stvari s klincima koji slusaju tu muziku. Jebiga, to je zakon prirode. Ne znam, mozda treba odustati dok si jos u prednosti.

I moze meni Robert Plant celi dan pjevati Whole lotta love, al me niko ne bu uvjeril da je to isti feeling ko prije...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2004. 14:58 

Mislim da sve zavisi kako je kome muzika bitna i na kojem mu je mjestu onako po vaznosti i sastavnog dijela zivota.Ja svoj zivot od druge godine ne mogu zamisliti bez muzike...takva sam valjda rodjena,sta ja znam.Kasnije sam pocela i svirati...Neki bi rekli da je to ludo,ali ja sam time ponosna.Pojma nemam da li cu istu muziku slusati za mjesec dana,a kamoli ga par godina.To je stvar feelinga!Tacno da postoje ljudi koji su citav zivot posvetili rocku i stvaranju takve muzike i ja ne kazem da takvih nema,ali ja ne smijem reci da cu bas ja rock voljeti jos 40 godina.Ma,ne znam vise... :P

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 56 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour [ DST ]