_Morrison_ wrote:
Da vidimo. Prva tvrdnja je da nemam pojma o metalu. Momak imam 200-300 albuma metal muzike od trash-a do black i new age metala. Zakljucak: Metal je jedna idiotska nuspojava Rocka koja se evidentira kroz brze ritam gitare, upotrebu duple pape na basu bubnjeva, i bjedne solaze, sve to popraceno odvratnim urlanjem nekog majmuna koji u biti nema pojma o pjevanju. (Za solaze i pjevanje cast izuzetcima).
Dalje: Nemate pojma sta znaci dobra pjesma, jedino sta prepoznajete je ritam dovoljno brz za sutku.
Dakle darkman light znam i vise nego dovoljno o tom sranju od muzike (ako se moze uopce smatrat muzikom, vise odgovara izivljavanje na instrumentima) dok za razliku od mene ti nemas pojma o stvarima kao sto su Led Zeppelin ili Pink Floyd, a da ne spominjem manje poznate grupe tipa Grand Funk, Allman Brothers Band ili Iron butterfly.
Toliko.
S nestrpljenjem ocekujem tvoj novi umni isprdak na polju muzike.
O mister Morrison "The Music Expert" brojke uopste nista ne govore, mogao si komotno jos koju nulu dodati, stvar ostaje ista. Tebi je metal u globalu stran pojam i da imalo pojma o pojmu imas ne bi se provaljivao. Ali ipak ti se veliki rocker, i poznavalac metala pa cemu diskusija. Interesantno samo kako niko nema pojma, a samo ti sve znas.
I ne laskaj si tako puno, niti imam namjeru, a ni vremena da se dalje objasnjavam s tobom i tebi slicnim (sve si rekao svojim vanserijskim postovima). Samo se pored tvoje debilne rockerske konstatacije nije moglo mirno proci. Najbolje ti je da se zatvoris u sobu i kao veliki rocker blejis u zid (the wall) i samozadovoljavas se mislju kako je rock vrhunas muzike, ti najpametniji pa si kao takav skontao da samo rock valja.
Long live metal!!! Dream Theater je zakon!