Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 06. 08. 2025. 13:48

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 180 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 11. 02. 2004. 03:01 

Led Zeppelin wrote:
Hm. Vjerovali ili ne do 2003 godine rock nije imao buducnost uopste. Mislim na pravi rock'n'roll, ne na neke system of a down-ove. Ove godine se pojavilo par dobrih bendova od kojih bi izdvojio White Stripes, Kings Of Leon i Jet. To sto su se pojavili na MTVu nema veze s vezom, ljudi sviraju klasicnu rock zikacu koja se pogotovo u danasnji vakat ne moze svrstati u komercijalu. Vozdrica.

Ocekivao sam ovog gosopdina i ovakav odgovor. Btw slazem se veza nekih bendova koje je moke pobrojao

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 02. 2004. 21:57 

Led Zeppelin wrote:
Dobro Wihte Stripes imaju cetiri albuma iza sebe ali su tek sa zadnja dva postigli veci uspjeh, Kings of Leon, Jet i Darkness su 2003. izdali svoje prve albume. Znam da su pravi rockeri u manjini na forumu pa nemam volje svadjat se o tome da li su oni dosadni ili prva zanimljiva stvar nakon rasula Gunsa.

ja mislim da ce vrijeme pokazat koliko su u stanju navedene grupe da budu dio buducnosti rock n roll, a mr.brownstone je upravu.po rock expressu i nekim underground novinama mzete vidjeti veliki broj pravih rock n roll bendova koji su jos uvijek nepoznati siroj javnosti.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 02. 2004. 03:36 

nece biti vise rock n rolla, danas ti je sve showbiz... :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 02. 2004. 11:57 

pobesnelizmaj wrote:

e vidis uplitanje show biz-a u rnr uopste nema veze s propadanjem pravca
rock je rekao sta je imao reci, pravac je nakon preranog vrhunca popularnosti i kvaliteta dosta dugo stagnirao i otad bendovi jednostavno nisu u stanju ponuditi nesto novo (a da se ne okrecu hebenoj alternativi :? ) mislim s vremena na vrijeme neki bend zakratko iskoci al zar je to dovoljno za globalnu popularnost zanra :?
a sad neka komercijalizacija mislim da ne moze toliko ostetiti muzici koliko mogu nedostatak ideja i jednostavno prezasicenost fanova zvakanjem ideja starih desetine godina.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 02. 2004. 12:57 

Ma buducnost rocka su Linkin Park,Limp Bizkit,Avril Lavigne naravno,kraljica rocka.... :twisted: :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 02. 2004. 02:05 

Metal-Girl wrote:
Ma buducnost rocka su Linkin Park,Limp Bizkit,Avril Lavigne naravno,kraljica rocka.... :twisted: :twisted:

Nazalost
to je jadno

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 02. 2004. 03:44 

ogi wrote:
pobesnelizmaj wrote:

e vidis uplitanje show biz-a u rnr uopste nema veze s propadanjem pravca
rock je rekao sta je imao reci, pravac je nakon preranog vrhunca popularnosti i kvaliteta dosta dugo stagnirao i otad bendovi jednostavno nisu u stanju ponuditi nesto novo (a da se ne okrecu hebenoj alternativi :? ) mislim s vremena na vrijeme neki bend zakratko iskoci al zar je to dovoljno za globalnu popularnost zanra :?
a sad neka komercijalizacija mislim da ne moze toliko ostetiti muzici koliko mogu nedostatak ideja i jednostavno prezasicenost fanova zvakanjem ideja starih desetine godina.

Lepo receno... Samo je beda sto ovi danas slusaju ono sto je pre bilo i sve obradjuju, i niko nema svoju ideju... A rock se javio onda kad skoro nije bilo show biza.... Naravno da je i onda bilo u interesu da se prodaju ploce, ali mislim da je to bilo vise slave radi, nego para... I to je tako vremenom islo dok se tasovi na vagi nisu zamenili... Hocu da kazem da se danas sve vrti oko para, a da je ranije to sve bilo u vezi sa pokretima mladih i odredjenim situacijama u svetu. Ima to mnogo veze s politikom, cak mnogo vise nego sto mnogi misle... o vezi rocka s politikom ima toliko da se prica da cak moze i knjiga da se napise...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 02. 2004. 03:48 

Eh da ... Zaboravio sam napomenuti, rock nemoze niko nikad da povrati dok mu ne dodje vreme za to... Ostaje samo nada u onu izreku : istorija se ponavlja ! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 02. 2004. 21:36 

pobesnelizmaj wrote:
Mislim da i do rocka , i duge kose i panka i svega ne bi bilo da nije bilo odredjene situacije u svetu( ratovi, problemi mladih, socijalni problemi,), tako da kad pricate o rocku, ne smete da zaboravite na to...

zato će rock scena na prostoru exyu bit najjača na svitu. nažalost u nas ima toga svega. osim u janeza jebem im mater

btw darkness rastura samo šta izgledaju ka parodija zeppelina, ali je muzika prava

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 02. 2004. 03:37 

down wrote:
pobesnelizmaj wrote:
Mislim da i do rocka , i duge kose i panka i svega ne bi bilo da nije bilo odredjene situacije u svetu( ratovi, problemi mladih, socijalni problemi,), tako da kad pricate o rocku, ne smete da zaboravite na to...

zato će rock scena na prostoru exyu bit najjača na svitu. nažalost u nas ima toga svega. osim u janeza jebem im mater

btw darkness rastura samo šta izgledaju ka parodija zeppelina, ali je muzika prava

Ma janeza zabole tuki... On ti nije taj temperament... ma jebiga, malo je nas u odnosu na one druge... a i kazem , taj rock ti ide i sa svetskim trendom... a kakvo je stanje rocka u svetu, moze e videti odmah na top 10 MTVa... :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 02. 2004. 15:34 

Vecina danasnjih bendova ima samo jedan cilj :komercijala!
Neznam,nije da su svi losi ali nema onog pravog RnR-a!
Biram The Darkness, I The Storkers!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 02. 2004. 00:17 

ja vjerujem u The White Stripes...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 02. 2004. 01:03 

Å to se tice Darknessa..ja sam totalno mislio da je to sve jedna velika zajebancija...kad ono za pravo. Lol..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 02. 2004. 23:27 

hehehe..smijesno je danas uopste o tome pricati kada se nick carter i avril predstavljaju kao rockeri i kad britney obradjuje pjesme od stonsa...hehe sta jos treba da urade.....!!!!
danas rocka pravog nema po mom misljenju......the darkness nisu losi uopste ..je ..fakat izgledaju kao parodija zeppelina ali mahnita im je muzika...podsjeca na .,..stari... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 02. 2004. 23:55 

pobesnelizmaj wrote:
Ma janeza zabole tuki... On ti nije taj temperament... ma jebiga, malo je nas u odnosu na one druge... a i kazem , taj rock ti ide i sa svetskim trendom... a kakvo je stanje rocka u svetu, moze e videti odmah na top 10 MTVa... :(

ali cekaj ko rock uopce zeli na MTV-u.moj otac je dobro rekao da je MTV unistio muziku i ona je danas spala na to da se gleda, a ne slusa zbog prokletih spotova.ne kazem ja da ne mozes uradit dobar spot, ali muzika je muzika i onda, ipak, treba da se slusa.

Edited by Lena_Rose: pliz, ne quotajte po 5 postova.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 02. 2004. 03:22 

Gia wrote:
ali cekaj ko rock uopce zeli na MTV-u.moj otac je dobro rekao da je MTV unistio muziku i ona je danas spala na to da se gleda, a ne slusa zbog prokletih spotova.ne kazem ja da ne mozes uradit dobar spot, ali muzika je muzika i onda, ipak, treba da se slusa.

Slazem se s time da se muzika sjebala MTVom, ustvari , razvoj medija je to prouzrokovao... a i stanje stvari u svetu je prouzrokovalo to... Razvojem medija islo se na sto vecu komercijalizaciju i potrebu za parama... Jebiga... tako je sve otislo u kurac

Edited by Lena_Rose: ne quotajte po 5 postova.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 02. 2004. 14:18 

Morrison wrote:
Metal-Girl wrote:

Nazalost
to je jadno
...i vise od toga :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 02. 2004. 10:32 

mene više Limp Bizkit živciraju...kolike pare oni okreću....jebem ti MTV..od tebe naprave svj.facu.....jer mnogo mladih gledaju mTV i jedini rock bend je njima Limp Bizkit....ja se ponekad divim sama sebi kako sam uspjela doć do kvalitetne glazbe i underground bendova.....neznam ni kak je počelo...ko zna..da nisam dobila CD od R.A.T.M. možda nikad nebi slušala šta sad slušam...

ko zna kaj će bit u budućnosti....ako MTV prestane prikazivat ovo sranje od muzike,možda ima nade za nas...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 02. 2004. 18:22 

guitargirl wrote:
jedini rock bend je njima Limp Bizkit
rock bend :?: :!: :? :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2004. 01:17 

Sixth Demon wrote:
guitargirl wrote:
jedini rock bend je njima Limp Bizkit
rock bend :?: :!: :? :roll:

upravo tako.zar su bizkitovci uopce rock bend?!?

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 180 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]