_Morrison_ wrote:
Da vidimo. Prva tvrdnja je da nemam pojma o metalu. Momak imam 200-300 albuma metal muzike od trash-a do black i new age metala. Zakljucak: Metal je jedna idiotska nuspojava Rocka koja se evidentira kroz brze ritam gitare, upotrebu duple pape na basu bubnjeva, i bjedne solaze, sve to popraceno odvratnim urlanjem nekog majmuna koji u biti nema pojma o pjevanju.
Eh, zasto nisam ranije dospjela na forum da ovom smrkavcu malo obrisem nos.
Decko dijeli kompjuter s bratom metalcem koji u mp3-evima ima te sve albume, pa se zato i on moze pohvaliti da ih ima, jer zive na istoj adresi.
Jer; koji kurac bi sakupljao 300 jebenih metalskih albuma ako mu je metal sranje?? Isto ko da ja sad pocnem skupljati pop-dance albume i da komotno izvalim kako mrzim tu muziku jer imam doma 300 dance albuma.
Ma ne, tip je genijalac. Trebas ti smisliti kako da isfuras tako jadnu i suplju ideju da pokrijes svoje opce neznanje o metalskoj umjetnosti.
A glavno da je naslagao atribute protiv metalaca. Treba tebe sine poslati u sanatorij na jedno malo ispiranje mozga jer ti je ocito zastopan svim mogucim smecem, pa mozda nakon toga i pocnes zdravorazumno razmisljati. Eto, stvarno mi je zao sto nas pravi rocker nece moci procitati ovaj moj post.
A nije ni svjestan koliko samo sramoti Morrisona, pokoj mu dusi...