..ejšn.. wrote:
ne znam, al nekako imam osjećaj da je i danaÅ¡nje doba tvz. "old skul produkcija" najÄešće odraz neozbiljnosti i lijenosti...
ok prije 20 godina kad se stvarno nije moglo bolje snimiti (a Äesto nije ni trebalo). super je kad je neÅ¡to prljavo, ali druga je stvar kad neÅ¡to zvuÄi ko veÅ¡ maÅ¡ina na centrifugi. sa distorzijom.
jedno je "biti" old skul, a drugo je zajebavati se.
ali ajde, samo radite dalje, bit će valjda i moćnijih snimaka. ništa nije za 2 probe nastalo da valja...
e jebga, ja sam oÄekivo od tebe malo viÅ¡e razumijevanja, ali izgleda da si i ti totalno osto bez umjetniÄkog aspekta...
mi muziku percipiramo iskljuÄivo emocijom i tijelom, a vi, oÄigledno, tehnologijom. ja vas ne krivim, ali iskreno mislim da vam je kukavna majka zbog toga. reÄe dinko, nije Venom imo uslova, kao da on sve to poznaje, a uszvari lupa gluposti malo je reć, navlaći grnu sramotu na sebe... naÅ¡e shvatanje metala ovog kog mi sluÅ¡amo ne tiÄe se produkcije ni kurcukcije ni najmanje... tiÄe se iskljuÄivo onoga Å¡to bi metal trebo da bude po nama - zlo i naopkao. ono Å¡to mi želimo da prenesemo sluÅ¡ateljima jeste OSJEĆAJ, a tehnika, pdorukcoja, i ostalo, to nas manje zanima.
zato stalno citiramo VENOM, ne zbog produkcije, nego zbog osjećaja.