BOMBER wrote:
sad moram na posao, ajd vozdra pa se cujemo

Ja evo sa posla, sto ti je zivot na juznoj hemisferi
evo ti quote
BOMBER wrote:
u hrvatskoj imas jedno pet bendova koji rade, nista interesantno osim onih par iz rijeke i normalno jedinih i najvecih KUD IDIJOTA, ostalo - jebes,
mislim, ovaj zadnji dio je ,ako nista, ono bezze..Mislim 5, ali PET, plus jos pomenuti KUD IDIJOTE(koji jesu legende ali sa metal scenom nemaju NISTA-osim sto se veruda jedno vrijeme lozio da ce izdati SEXTON i HEADBANGER albume ali to je bilo pisanje uz vjetar

...na osnovi cega zakljucujes JEBES OSTALO? to je ipak malo odvec ,ajmo reci, neodmjeren zakljucak. Jos si ti super kakav je ovaj drugi Patriarch, ali on je ocito lose informiran

, da se blago izrazim.
Ma ne koristim ja mozak, nemam sto koristiti-ali bar mi je mozdana supljina ono upola funkcionalna
Netko ce steci dojam da ja imam nesto osobno protiv tebe, boze sacuvaj, samo mi je malo bezveze da prvo kazes JEBES TO(misli se na scenu) a onda da te gorepomenuta ne interesira...slozit ces se nadam se.
a evo da ti nabrojim neke od bendova, iako ce se ovo svesti samo na puko nabrajanje, ali evo mozda netko bude zainteresiran, pa ajde:
WAR-HEAD,GORTHAUR'S WRATH, BUSTUM, UNHOLY INQUISITION, NAZTRAK, DEATH OF FOLK, INFERNAL TENEBRA, SKUR, SAVAGE HARMONY, MALEFORMED,NAILED, ALASTOR, STIMULANS, KOZIAK, EVIL NEVER DIES, VENDETTA, TRON, SERPENT SUN,REQUIEM, SCHIZOPHRENIA, HIBERNUM, SVITOGOR, VEGA, FORLORN LEGACY, UNDERCODE, MYSTERIUM, BALGOR, HAZE, DARKENDOME, KOZLAK, BLOCKADE RUNNER, PANONSKI SINDROM...to je od svjezeg materijala(imaju izdanja u zadnjih godinu/godinu i pol te su koncertno aktivni...meni najjaci su , po mojim saznanjima vec bivsi ali obvezatno poslusati FIRMAMENT, RETALIATION, SOVEREIGN SERAFIN i DEAF AUDITORIUM!!
Mislim da je ovo sasvim OK...Ima vjerojatno masu bendova, ali ja sam trenutacno u Australiji, te je ovo sto znam i imam...kontaktirajte nekoga iz gorenavedenih bendova za vise infosa, ak vas interesira dakako
Eto, necemo se prepucavati, nema smisla, ipak matori tovari ne stoji nam da se kao klinci tu pljujemo(ja sam 31 , po tvojim postovima rekao bi da smo tu negdje)!!!
Uglavnom, nadam se da je ovaj odgovor onak pristojan

!