Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 08. 2025. 01:06

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 113 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13. 07. 2004. 01:44 

Patriarch wrote:
sta je problem? nabrojacu ti 100 srpskih bendova u sekundi. Preko 40 fanzina (u hrvatskoj ne znam ni za jedan), bar 5 izdavackih kuca za metal muziku, i preko 20 distributera. i naravno, hiljade ljudi na koncertima (alogia je svirala pred 1300 ljudi u SKCu u BGu). Razmisljaj malo...

Razmisljaj i ti malo.. informisi se... pa opet napisi post...
Hrvatska ima odlicne magazine..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 07. 2004. 01:52 

Hrvatska ima odličan metal magazin UNITED FORCES.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 07. 2004. 08:08 

ma ok za uf, al je stvarno istina da u srbiji imas vise bendova nego kod svih ostalih zajedno, mh, opet ako izuzmemo slovence al za to sam vec rekao sta mislim

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 07. 2004. 00:27 

BOMBER wrote:
ma ok za uf, al je stvarno istina da u srbiji imas vise bendova nego kod svih ostalih zajedno, mh, opet ako izuzmemo slovence al za to sam vec rekao sta mislim

Ma ne mozes izuzeti slovence.. i oni su nekad bili ex-Yu.
A po meni njihova Noctiferia je bolja od svih ex-Yu bendova zajedno...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 07. 2004. 14:24 

Bomber -EPIDEMIC ZONE su svirali na metal festu u Novom Sadu(jel to bilo '90 ono kad su Stiv i Atila imali "problem" sa koletom,pa su Heller i Pergament ostali uskraceni za nastupe) Vec si pominjao da si tu bio pa me cudi kako to nisi zapazio, a usput tu su svirali i SARCASM...koji su svirali iste godine na Metal festu u Sarajevu...Tu kazes da nikada nisu svirali juznije...ne znam odkuda ti ta informacija.SARCASM su trebali svirati i 91, ali oni i Drinking Skull su iz meni objektivnih(a vama mozda i ne) razloga odustali....
Mislim tvoje je pravo da ti se ne svidja Hrvatska scena, ali bez ikakvog infa o sceni i bez ikakvog znanja davati komentar je u najmanju ruku djetinjasto i neodgovorno(sto ti ocito nisi, mislim dijete jel :P )...kako mozes tvrditi da postoji par bendova koji nesto rade :shock: ...PAR...ovdje je ocito da NEMAS POJMA sto se radi na metal sceni u Hrvatskoj.Ovo isto i za ovog patrijarha, ako nesto ne znas i nisi informiran oduzimati se pravo da to komentiras.
Patrijarh je nesto brojao o Pergamentu ...kako ih je gledao na zadnjem festu i to,kako su najbolji thrash...hehheheh da si bio tu i gledao ih znao bi da su svirali SAMO OBRADE i to onih 70tih hard rock bendova(a ja se kao idijot izvratio vristeci stivu da sviraju nesto svoje)....
Glede scena, mislim ocito bolujete od kompleksa kad se uopce upustate u rasprave tko je bolji tko ima bolje....ja odlicno poznam Hrvatsku scenu, srpsku sasvim solidno a bih scenu povrsno(vecinom radi nedostatka infa i nemogucnosti nabavke materijala...ali ono sto sam cuo obecava TOXIC, AGONIZE rulaju)...Slovensku scenu poznam povrsno, ali evo izuzmi THE STONE(koje strasno cijenim,uz Averna(ak su jos aktivni) i Heretical Guilt) pa DUSK DELIGHT ce oduvati svu vasu thrash scenu, a NOCTIFERIA svu extremnu(ponavljam izuzev THE STONE).Moli vas pokusajte vase nacionalne osjecaje ostaviti po strani bar kad je rijec o metalu...mislim svaki cigo svoga konja fali, ali vi brate usraste totalno...I slijepac bi vidio sto ste po nacionalnosti samo da procita vasa dva posta tu na ovom topicu.
Eto izvinjavam se ... pratio sam forum i stvarno sam ispizdio radi par postova tu na ovom topicu.
Pozdrav metalcima!!!
PS
a samim tim sto si stavio makedoniju na drugo mijesto(a imaju svega 3 aktivna benda(a ti izvoli pa me ubijedi u suprotno, samo mi nemoj spominjati Sanatorium) svjedoci koliko si kompetentat...pa TOXIC DEATH ce oduvati sve njihove bendove samo jednim rifom sa Pathfindera(novi album nazalost jos nisam cuo :twisted: )nije bitno koliko godina imas ,bitno je na koji nacin koristis mozdanu supljinu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 07. 2004. 18:35 

i ti si bratac neke stvari bukvalno shvatio, epidemic zone i sarcasm jesu svirali juzno al ja kazem da to nije bilo pravilo za slovence+ono ostalo sto sam napisao, tj negostoljubivost, izolovanost..., epidemic zone je trebao i album izdat na jugu, ona singlica im je izasla u saradnji sa start today records iz novog sada voje zugica, ali opet izuzetak ne potvrdjuje pravilo, nadalje trenutno ja nemam toliko novca da bih preko nekih jebenih kanala nabavljao albume iz slovenije, pirate isto tako nisam bas zainteresovan da ganjam jer brate na ovoj planeti ima puno boljih bendova od slovenackih, nemam novca za jebenu vizu koja bi mi trebala da odem u sloveniju na neki gig ili festival, mozda i imam toliko novca ali mi se jebeno ne ganja papirologija za put od dva sata pa necu ni provjeravati koliko bi me kostala ta viza a ako mi nesto kvrcne u glavi mozda i hocu.
i za slovenacku i za hrvatsku scenu ja nisam rekao da su nekvalitetne vec da me ne zanimaju a sve iz gore navedenih razloga, prema tome potpuno si u pravu - ja pojma nemam o hrvatskoj i slovenackoj sceni i bodovao sam samo ono sto me interesuje.
da u pravu si, makedonci imaju tri stvarno aktivna benda koja sam uspio i pogledati live i preslusati na audio nosacima i posto mi se to svidjelo i zanima me stavio sam ih na drugo mjesto.
the stone, may result, averna, acroholia, heretical guilt, sacramental blood, azazel, alister, punished, patological splater, wolfs hunger, maroth, interfector, amon din, bethor, cobis death, bombarder,..., i jos hrpa bendova, fanzina, izdavaca mi daju za pravo da imam licno misljenje oko toga ko je na prvom mjestu

a sad ako tebi treba nesto od ovoga pa ajd da dogovorimo kakav trade pa da i ja skontam kvalitete cro scene, ajd ziv bio

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 08. 2004. 18:02 

uh sto mi na qrac idu ovi likovi koji za razmisljanje koriste mozdanu supljinu umjesto mozga, posere jedan opasan i jak post u kom kaze da jedan bend vrijedi vise nego 50 i vise ga nema

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2004. 01:16 

Eh moj Bomby, takvi su mi najkul ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2004. 05:41 

BOMBER wrote:
da me ne zanimaju a sve iz gore navedenih razloga, prema tome potpuno si u pravu - ja pojma nemam o hrvatskoj i slovenackoj sceni

U tomu i jeste poenta, nemas pojma ne kometiraj....procitaj svoje postove! To sto nemas pojma o Hrvatskoj sceni DAJE TI PRAVO DA ZACEPIS O ISTOJ...a svoju boduj ili radi vec sto hoces
BOMBER wrote:
uh sto mi na qrac idu ovi likovi koji za razmisljanje koriste mozdanu supljinu umjesto mozga, posere jedan opasan i jak post u kom kaze da jedan bend vrijedi vise nego 50 i vise ga nema

A ovo je kao meni upuceno??? Pa neces mi vjerovati, neki od nas imaju raditi nesto drugo nego visiti na netu 24/7...ili te naljutilo ste te napokon netko uvatio u lazi...mislim nije bitna kvantiteta postova(taj broj ispod slicice) nego KVALITETA!!!
A ti meni ne ides na kurac(niti ovaj karakter ispod tvog posta) uopce me ne interesirate...ja sam se samo osvrnuo na tvoj post u kom si izvrijedjao nesto o cemu sam kazes pa citiram...
BOMBER wrote:
ja pojma nemam o hrvatskoj i slovenackoj sceni

"Do sljedeceg IDENJA NA KURAC"
:twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2004. 08:12 

ma nek si se ti javio, al ajd kvotaj taj dio gdje sam ja kao komentarisao hrvatsku scenu na neki ultra zajeban nacin osim kratkog osvrta u kome sam rekao da ima jedno pet bendova koji rade, a ti me bratac razuvjeri, reci koji su to bendovi koji imaju albume, koncertno su aktivni,izvrijedjao??? kako vidim ti za razmisljanje jos uvijek koristis mozdanu supljinu, daj ukljuci malo i vijuge nije sad fora da se prepucavamo, razbacaj se podacima, sad moram na posao, ajd vozdra pa se cujemo

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2004. 08:46 

Sjedi, dje ces, pa tek je pocelo... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2004. 13:07 

BOMBER wrote:
sad moram na posao, ajd vozdra pa se cujemo
:twisted: Ja evo sa posla, sto ti je zivot na juznoj hemisferi :twisted:
evo ti quote
BOMBER wrote:
u hrvatskoj imas jedno pet bendova koji rade, nista interesantno osim onih par iz rijeke i normalno jedinih i najvecih KUD IDIJOTA, ostalo - jebes,

mislim, ovaj zadnji dio je ,ako nista, ono bezze..Mislim 5, ali PET, plus jos pomenuti KUD IDIJOTE(koji jesu legende ali sa metal scenom nemaju NISTA-osim sto se veruda jedno vrijeme lozio da ce izdati SEXTON i HEADBANGER albume ali to je bilo pisanje uz vjetar :twisted: ...na osnovi cega zakljucujes JEBES OSTALO? to je ipak malo odvec ,ajmo reci, neodmjeren zakljucak. Jos si ti super kakav je ovaj drugi Patriarch, ali on je ocito lose informiran :twisted: , da se blago izrazim.
Ma ne koristim ja mozak, nemam sto koristiti-ali bar mi je mozdana supljina ono upola funkcionalna :twisted:
Netko ce steci dojam da ja imam nesto osobno protiv tebe, boze sacuvaj, samo mi je malo bezveze da prvo kazes JEBES TO(misli se na scenu) a onda da te gorepomenuta ne interesira...slozit ces se nadam se.
a evo da ti nabrojim neke od bendova, iako ce se ovo svesti samo na puko nabrajanje, ali evo mozda netko bude zainteresiran, pa ajde:
WAR-HEAD,GORTHAUR'S WRATH, BUSTUM, UNHOLY INQUISITION, NAZTRAK, DEATH OF FOLK, INFERNAL TENEBRA, SKUR, SAVAGE HARMONY, MALEFORMED,NAILED, ALASTOR, STIMULANS, KOZIAK, EVIL NEVER DIES, VENDETTA, TRON, SERPENT SUN,REQUIEM, SCHIZOPHRENIA, HIBERNUM, SVITOGOR, VEGA, FORLORN LEGACY, UNDERCODE, MYSTERIUM, BALGOR, HAZE, DARKENDOME, KOZLAK, BLOCKADE RUNNER, PANONSKI SINDROM...to je od svjezeg materijala(imaju izdanja u zadnjih godinu/godinu i pol te su koncertno aktivni...meni najjaci su , po mojim saznanjima vec bivsi ali obvezatno poslusati FIRMAMENT, RETALIATION, SOVEREIGN SERAFIN i DEAF AUDITORIUM!!
Mislim da je ovo sasvim OK...Ima vjerojatno masu bendova, ali ja sam trenutacno u Australiji, te je ovo sto znam i imam...kontaktirajte nekoga iz gorenavedenih bendova za vise infosa, ak vas interesira dakako :twisted:
Eto, necemo se prepucavati, nema smisla, ipak matori tovari ne stoji nam da se kao klinci tu pljujemo(ja sam 31 , po tvojim postovima rekao bi da smo tu negdje)!!!
Uglavnom, nadam se da je ovaj odgovor onak pristojan :twisted: !

Last edited by Malevolent-Croatian on 10. 08. 2004. 14:26, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2004. 13:40 

ne znam jel ko spomeno, al meni je AEON (HR) jedan od boljih bendova sa ovo podrucja, jest da su defunct...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2004. 13:45 

BOMBER wrote:
.
butcherian vibe svojim kvalitetom prelazi okvire fanzina

sta hoces da kazes, kvalitet forme ili sadrzine? nadam se da je ovo prvo, jer milion terrorizera ne mogu ni svijecu drzat klutnom fanzinu poput voices from the dark side ili slayer mag.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2004. 13:49 

Khasma wrote:
ne znam jel ko spomeno, al meni je AEON (HR) jedan od boljih bendova sa ovo podrucja, jest da su defunct...

Kolega, ja sam samo navodio aktivne u zadnjih godinu dvije...mogu ja nabrajati te starije bendove do sutra :twisted: ...mislio sam na svjezije snage i ove starije koji su jos aktivni!!!
AEON rulaju...dobri do bola, a u to vrijeme i dosta originalni(koliko se to na ovim prostorima moze biti)...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2004. 14:23 

Šakom ga, šakom ga!
I ti njega!
Evo nož, evo nož...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Joooooj ljudi, što vi možete trošiti vrijeme i energiju na svađanje oko zaista nebitnih stvari.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2004. 14:33 

Lena_Rose wrote:
Šakom ga, šakom ga!
I ti njega!
Evo nož, evo nož...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Joooooj ljudi, što vi možete trošiti vrijeme i energiju na svađanje oko zaista nebitnih stvari.

Tko se svadja :shock: cisto polemiziramo...nozeve i sake ne preferiram, snajper je puno ucinkovitiji a i drzis distancu ono...ma KUUL je, a i ti bi trebala smirivati situaciju a ne dodavati gorivo i ostale naftne derivate na vatru!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2004. 14:38 

Malevolent here's a piece of advice: na Lenu ne bi potrosio ni metak snajperski, kuzis?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2004. 14:49 

Uriel, ljubavi, push my kar, liz my guz ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2004. 14:50 

Lena_Rose wrote:
Uriel, ljubavi, push my kar, liz my guz ;)

opa Leno, jel to bio poziv za naseg chelu? :P

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 113 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]