ma joj
imas ono kad si dobar recimo dok sviras al ovako kad pricas snekim onbda to nije bas isto
eh to ti je to
ma mi uopce nismo onog tipa banda da sad budemo i privatno kao na bini
radimo ono sto nam se svidja
drago mi je cut da smo dobri jer se nikad nismo ni nadali da ce nesto biti od nas
radimo ono sto nam se svidja i sviramo pjeme onako kako ih mi zelimo da sviramo
svaki clan banda slusa drugaciju muzki i valja se zato dogovorit kako cemo svirat
a nismo sad ni najbolji muzicari da mozemo radit svaku pjesmu
u bit dobro nam je ovako kako radimo i ti nasi komentari sto se nekom ne svidjau , za to nista ne mozemo jer hajd sam da cujes kako izmedju nas pricamo , to je jedan citav propast svijeta jer smo nasli zajednicku temu u kojoj se citav nas band pa i nase drustvo u zavidovicima naslo i malo je drugacije od ostalih ponasanja pa eto...
hvala svima koji podrzavaju band sa svim njegovim manama i vrlinama, a kome se ne svidja band neka slobodno kaze da ne valjamo jer mnee eto licno to ne vrijedja jer sam mislim da trebamo biti puno bolji, pogotovo sada kada imamo dva nova clana, bio je shok za cjeli band a pogotovo za mene.uspjeli smo da sa novom clanovima u dvije probe spremimo neke pjesme i na to sam posebno ponosan.mislim da je nas prvi nasup sa novim clanovima bio vise nego dobar a uopte i prvi nas nastup sa starom postavom je bio skoro pa savrsen
hvala puno,
GATES OF ISHTAR je stvarno jedan prejebeno dobar band