Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 05. 07. 2025. 06:23

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 37 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 28. 04. 2006. 13:11 

"Bonus tracks include three covers, an EARTH cover (a track from Earth's Pentastar performed live, including the Nachtmysticum singer's instruction to the audience to shut up and pay attention!)"

zakon!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 05. 2006. 09:11 

Chosen By No One ;)

Nije jos...za koji dan

Dobro odrase "The Charioteer" doduse, pa i "Stemmen Fra Taarnet"...jeben bend uzivo, triggeri i sve :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 05. 2006. 01:23 

Instinct:Decay je u prodaji. Jes, sve sto ste sanjali na osnovu Eulogy IV...jes, album godine dosad, jes, jebeniji i od Blue Miasma-e...toliko ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 08. 2006. 00:28 

http://www.youtube.com/watch?v=7tq_OSubWwo&search=nachtmystium

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 08. 2006. 00:43 

sudeci po ovome, GBK i Demoncy su pocetnici za njih.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 08. 2006. 20:38 

nadjoh medju cd-ovima ovo i uzeh poslusah
pa mogu rec da mis se svidio Nachtmystium cd

al opet i onaj reigh of the malicious nije los...a demo stvarnke i onaj holocaust of eternity moram jos malo slusat...nekako mi album na prvo slusanje nije zapao.. :S

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 08. 2006. 04:02 

varga wrote:
nadjoh medju cd-ovima ovo i uzeh poslusah
pa mogu rec da mis se svidio Nachtmystium cd

al opet i onaj reigh of the malicious nije los...a demo stvarnke i onaj holocaust of eternity moram jos malo slusat...nekako mi album na prvo slusanje nije zapao.. :S

"Nachtmystium" je EP. "Reign of the Malicious" je prvi album. "Holocaust of Eternity" i "Unholy Terrorist Cult" su demo izdanja. Svi djele definirajuci zajednicki cimbenik, naspram post-"Demise" radova su, lako receno, infantilni, amaterski...nebitni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 10. 2006. 15:20 

skinuo sam si instinct decay i pravo je dobar, uspio je izgredat neki svoj stil i sad to zvuci ful zrelo. trenutno jedan od boljih USBM bendova.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 10. 2006. 18:41 

eulogy IV i instinct: decay su genijalni...ostala izdanja nisam slušao, ali sumnjam da su na toj razini....

Profile  

Post subject: Re: Nachtmystium
PostPosted: 29. 10. 2006. 23:55 

hm, ne bi rekla da su kopija judas iscariota iako su npr. obradili pjesmu gaze upon heaven in flames,čak i ona zvuči skroz drugačije- podrumaški :D..imaju svoj stil, prepoznatljiv...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 10. 2006. 19:11 

meni je instinct decay pravo odlican album, bolji od sveg sto sam cuo od JUDAS ISCARIOT koji su totalno generic, dok zadnji NACHTMYSTIUM uz klasicne BURZUM / DARKTHRONE finte nudi i nest novo. uz LURKER OF CHALICE najbolje sto sam cuo od USBM, bas zato jer nisu jos jedna norveska kopija.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 10. 2006. 20:13 

nadji sebi Krieg-ov Black House, Destruction Ritual, Blue Miasma, i split sa Morte Incandescente...nes se razocarat.

Nisi slusho GBK? Shteta prava...

Ima Chemerika jos dobrih BM bendova, kad ih se sjetim, javim...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 10. 2006. 20:51 

imaju ameri dobrih bendova, istina. al ja ne slusam samo black il metal, pa ne stignem sve preslusat, nit me bas sve i zanima. KRIEG sam nesto sluso, bas mi i nije pretjerano sjelo, mozd bi morao vise. GBK nisam, iako su stariji bend, malo mi smeta sto su pro nazi, al ak slusam BURZUM, mog i druge, sam da je stvarno dobro, a ne iz te furke.
onak nelose od onog sto sam sluso su PROFANATICA, LEVIATHAN , XASTHUR, CULT OF DAATH, TOXIC HOLOCAUST, etc... ostale bas i nisam tolko popamtio kao nest, al siguran sam da ih ima dobrih. ja volim i avangardni BM, tu su mi uz LURKER od amera zakon noviji BLACK FUNERAL, i naravno stari HAVOHEJ. al nekak vise pratim tu ambijent BM scenu, tipa ABRUPTUM il kasni BEHERIT, tog sad ima isto posvud, al ful volim i rani black/thrash/death zvuk, naravno. uz norveske klasike od kojih mi je ipak najbolji de mysteriis dom sathanas, te ULVER nattens madrigal, pa BURZUM koji bez obzira na sve pravi predobru muziku (u obje faze), pa i npr rani FLEURETY, pase mi dost i francuski BM zvuk, tipa MUTIILATION i sl, a slusam i ove nove techno BM brije ko ABORYM, BLACKLODGE, etc... osim tog mi ful pase BM + funeral doom brija. sori, znam da sam otisao ohoho of topic, ak tek tolko da skuzite gdje sam ;)
WOLD, americki black noise projekt, preporucam onima koje zanima black metal + harsh noise ludilo, mislim da ih je izdo NACHTMYSTIUM lik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 10. 2006. 21:12 

demonic christ mi je zakon sto se tice americke scene.........

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 10. 2006. 10:12 

Ako si slusao od Krieg-a Rise, sono lo Scherno ili Black Church, zao mi je. To je sasvim drugi bend od Destruction Ritual-a pa nadalje, i definitivno vrh, slag Americke scene. On sad fura N.I.L. (noise-BM) i neki funeral doom, to bi uskoro trebalo izac za BKR/Southern Lord.

GBK nisu ni upola fasisti koliko se cine, ustvari su ekstra inteligentni i normala ljudi, al boli njih kita kako ih svjet vidi. Muzicki, definitivno kvalitet samo takav, i jedan od najstarijih BM bendova sa ovih prostora.

Black Funeral je meni vazda bio smece, de gustibus.... Aborym prva dva i mogu podnijet, ostalo je previse. Ako volis te indus-prenose, zbavi novi DIAPSIQUIR obavezno. "Virus S.T.N." fakat gura granice, mislim to je vec manje vise operisano od "Metala" ali je moderna umjetnost, samo takva.

Od Xasthura mi se lagano spava/sere...prva dva i haj al sve ono poslije je neinspirisano, reciklirano i dosadno do bola.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 10. 2006. 19:49 

svaka cast!
hvala za upute u vezi KRIEG, to sto si opiso bi mi trebalo valjat. GBK, ovak ispadnu samo ekipa koja ne jebe politicku korektnost, sto je ok, moje averzije su od cinjenice da je danas "arijevski" fasizam totalni gay trend, heh he.
BLACK FUNERAL mi dobar zadnji, al kuzim da se ne moze svakom svidjeti. da je trash, je, al i to ima svoje drazi, heh. ABORYM su mi zanimljivi, sta cu, volim i elektroniku. ali nije to vrh industrial blacka, neki puno manji bendovi to rade puno bolje. zapamticu za DIAPSIQUIR, nikad cuo.
XASTHUR mi nije nest posebno, dobar s obzirom da je pod utjecajem BURZUM i sl uspio izgradit neki svoj zvuk, za razliku od 90% danasnjeg metala (ili uopce glazbe) koji se svodi na lose kopiranje. al da nije otiso nist dalje od tog, to stoji. cujes jednu stvar i u biti si cuo sve.
DEMONIC CHRIST, to je ona zena na vokalu? mislim da su ne tako davno svirali u sloveniji.
sad je trend zadnji SUNN O))) i kao neki drone BM, ali meni su oni ipak precjenjeni i ne tako zanimljivi za slusat, previse nekak pretenciozno, iako ih nisam gledo u zagrebu, za koji koncert kazu da je bio poprilicno "zao". sad, sta to kome znaci, heh he.
imaju ameri hrpu manjih bendova, koji ne pokusavaju biti taj neki "true" mainstream, tu i tam naletim na myspace na neke koji skroz OK zvuce, al ko bi to sve popamtio...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 10. 2006. 20:46 

e taj od ABSU je dobar! bas ne volim tehnicku svirku, ali ovi to rade kak treba, pravi obskurni/okultni feeling, definitivno.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 37 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]