Uzeo bih i ja tebi od Triviuma, cak stavise prodao sam ti je, a mogao sam toni nekih klinaca
Ma rasprava kao rasprava, znas koja je poenta - Poenta je da sve ima svoje vrijeme i mjesto, e ja vjerujem da bendu kao sto je Nifelheim, veci gust svirati na nekom Party Sanu, gdje sviraju bendovi kalibra kao su oni sami, nego na Wackenu, jebiga moje vidjenje Wackena, odnosno domet su bendovi tipa Nigtwish, In Flames itd, znaci komercijalni proizvodi. Na kraju krajeva, tebi koji imas bend sigurno je draze svirati u mjestu gdje publika podrzava tvoj rad, i voli tvoju muziku, nego negdje gdje ces naletiti na masu pristalica sasvim drugacije vrste muzike, i koji ce se dosadjivati dok vi prasite.
E na to sam mislio, al ko mene jebe

to je to DESASTER sam gledo isto na jednom manjem festivalu u austriji,gdje je bilo svakakvih bendova,naravno 10-ak ljudi je doslo samo radi njih ostalih 300-400 ljudi radi ostalih!a s druge strane su jednom prasili u jednoj " sobici" sa MASTER-om gdje je doslo najvise 50-ak ljudi,naravno ovaj puta svi su dosli radi njih,RAZLIKA JE OGROMNA a to se vidi itekako na njima!!!