stari serator wrote:
desi se jednom u deceniji jebiga

novi gorgoroth je meni skroz okej. da produkcija je najuzasnija dosad mozda ali u principu gitarske dionice su ekstra na vecini pjesama...bubnjanje je u kurcu i pest zvuci identicno sebi sa O.E. a ni nalik na sebe na Under the Signu il Destroyeru al pusti sebi Antichrist i odma iza njega Quantus...mislim, u biti isti kurac, sa puno losijim bubnjarom i ne bas tako fantasticnim riffanjem...ali opet solidno za matorce koji su bili tako kriticno zalutali...
da je izbacio akusticni album il neki vajt pauvr oi ja mislim da bih bio sretniji...jer sam se bas ovoga i bojao...neko ima djecu i treba mu para...
A jebiga, meni je novi gorgoroth stvarno uzas, nije toliko ni zbog produkcije, jer sam prezivio i zavolio Reinkaos, tako da mi to ne moze unistiti album ako je okej koncipiran.
Glavna stvar koja je meni falila tu su ustvari bili riffovi, previse midpace preseravanja za moj ukus, pogotovo kad je gorgoroth u pitanju, dalje na vokale nemam neke zamjerke,
slazem se da su bubnjevi poprilicno u kurcu, ali opet da naglasim kako nema onih riffcina koje su nosile citava prva 4 gorgorotha, reko sam na temi za gorgoroth a evo da i ovdje kazem da je Ad Majorem Sathanas Gloriam nedostizni masterpiece u mojim ocima naspram quantus. Nisam ni raspolozen da ga ozbiljno uporedujem sa prva 4 gorgorotha.
Za Burzum nema puno jos da kazem, prve dvije i zadnje dvije mi izvlace citav album, jel to sad bas stari material, or vatevr, za mene radi, magija je tu, ne u smislu stare moram priznat, vise u smislu nostalgije ali radi.
A sad ce dusmani rec da moderatori spamaju svoj podforum pa pricaju o gorgorothu na burzum temi. Crknite dusmani