Rietas wrote:
Ouuu ;D Svakako mi je Pest uvijek bio drazi od Gaahl-a.Mislim da Infernus jedino ima pravo na Gorgoroth i jos jedan veliki plus kod mene je sto su njegovi albumi svakako vrh Gorgoroth-a.Nadam se da ce ovaj novi biti makar malo u starom fazonu , kako bi mi samo bilo drago.Jos i drummer iz Dissection-a Hi hi hi . ;D
ja sam i ocekivala nesto ovakvo.svakako je to infernusu bio jedini logican (takticki) potez.al vuk stari,nista nije htio da nagovjestava,vec cekao mjesec,dva prije izdavanja albuma.
nadajmo se da nece biti samo marketinski trik i da ce dolazeci album biti bar u neku ruku odraz zlatnog doba ovog dvojca(:
a,nazalost,jedno je nase misljenje ko ima pravo na ime benda, a drugo legalni postupak..posto mislim da su ga Gaahl i Queen of Hell vec 'patentirali'..oko cega se,na kraju krajeva, i vodi to sudjenje..
Quote:
On December 20th, Gaahl and King published a statement that the Norwegian patent office had granted them the legal rights to Gorgoroth's name and logo, explaining why they're currently shown in the lineup. Infernus and Regain have appealed to the 2nd department of the Patent Office.
Sta da ti kazem , ovo je svakako komedija i stvarno mi je smijesno do koje mjere su stigle inkarnacije smrti i zla na ovoj planeti hahaha ;D.To sigurno dobro doprinosi imidzu kada se ovako lijepo ganjaju po sudu.Ne , sada ozbiljno mislim da je svakako moguce da sud odluci za Gaahl-a i King-a.Uzimajuci u obzir da te ljude ne zanima fakt da je Infernus osnovao bend 92.Mislim sama ta stvar koju su uradili Gaahl i King je totalno gay (
) , jer to je svakako dokazalo da je njima najmanje stalo do muzike.Nadajmo se da Infernus misli drukcije i dobije pravo na svoj bend.