Zahvaljujem na pojašnjenjima
. LiÄno, a možda će vama to izgledati glupo no aj dont giv a fak - od svih metal pravaca gajim posebno poÅ¡tovanje prema bleku zbog iz razloga:
- Å¡to su im vokali najbolji (shriek majka) i Å¡to mogu prenijeti neku mraÄnu atmosferu (Burzum) i Å¡to su mega kaotiÄni (mathcore da uÄi od bendova tipa De Magia Veterum - zlo) i Å¡to me nasmijavaju spotovi (Dimmu Borgir i oni gdje se blekeri igraju po igraliÅ¡te za djecu - moć
) i naposljetku što nisam slušao ostale pravce toliko da bih o njima imao barem elementarno mišljenje
(al haj meni se može oprostit).
Iiiii iz tog svega nisam htio koristiti blackcore kad da sam neki znalac za ovaj bend. Meni je liÄno blackcore neÅ¡to Å¡to sa blackom kakvog sam imao prilike Äuti nema skoro ni malo veze a to su ovi "neosi" - Abigail Williams (black/deathcore/sympho), Benea Reach (norveÅ¡ki metalcore, norveÅ¡ka boleÅ¡Äura) i She Said Destroy (najprije definisano kao blackcore ali Äudno ono pravo), i joÅ¡ neki, da sad ne tražim po kompu. A prosto povezivanje metalcore-a i blacka...
mm, joÅ¡ nisam Äuo nekog da to tako dobro to mjeÅ¡a i svira. Iskreno, Keep of Kalesin mi je odmah malo zasmrdio, nije meni taj mix onog superosoniÄnog 180 kbps bubjanja i screama lego neÅ¡to. A i riffovi su ono...ma daj ba. Pa joÅ¡ cleanovi, ajoj
. Pa daj Å¡rajkaj malo brate ako možeÅ¡ na metalcore zaobadavaÄinu da Äujem i to ili barem Å¡rajkaj na standardan zvuk samo daj da i to Äujem u muzici koju stalno sluÅ¡am
. Tako da je ovo norsecore super došlo, da ne pravimo zabludu ono. A možda sutra bude popularan taj neki blackcore i prepoznatljiv kao deathcore ali mislim da još nije došlo vrijeme (koliko ja znam i imam prilike da se informišem).