Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 07. 2025. 19:11

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 158 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13. 04. 2003. 15:47 

sto se njihove "glazbe" tice to je nesto najgore sto sam ikada cuo. cista buka :P

vargov potez je bio nesto najgenijalnije, euronymusa je smjestio pod zemlju a sebe u zatvor: svijet je tako postao puno sigurniji i ugodniji :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 04. 2003. 17:44 

Nex wrote:
sto se njihove "glazbe" tice to je nesto najgore sto sam ikada cuo. cista buka :P

vargov potez je bio nesto najgenijalnije, euronymusa je smjestio pod zemlju a sebe u zatvor: svijet je tako postao puno sigurniji i ugodniji :wink:

:D :D :D

Od Mayhema imam samo jednu pjesmu - Cursed In Eternity. Bitrate je 40kbps pa se ne čuje baš dobro. Ali Nex je zbilja dobro opisao njihov zvuk.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 04. 2003. 18:39 
Administrator

Nex wrote:

Ocigledno ne volis black metal jer pljujes po svakom bendu. Ako ti se ne svidja bend preskoci temu i postedi nas svojih glupih izjava.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 04. 2003. 19:41 
ihti wrote:
cile wrote:
e, sqo stvarno mi se ne prepire sa tobom... jer na ovom forumu uvijek si ti u pravu... fakat mi se neda gubit zivce bezveze, ionako ce mi darkman izbrisat postove ako kazem nesto protiv tebe ili nekih tvojih nacela... a i ihti bi me mogo nogirat sa foruma, ako se tebi i darkmanu ne svidi ono sto ja kazem.

Niko tvoje postove nece brisati ako ne budes nekog vrijedjao, a mozes se prepirat i bez vrijedjanja.
I ne seri da ja izbacujem sa foruma ko se ne svidi Darkmanu i sqo. Jedino sam izbacio boru jer je to vecina trazila i nije mi drago sto sam ga morao izbacit.

ma pusti budalu. lik je prepun kompleksa, i sada tu podize neke apele.

znas sta, cile, sjecam se ja tebe jos prije par mjeseci kada smo se zakacili oko Mayhema, i fakat mi se neda prepirati s tobom, jer nema smisla voditi besmislenu diskusiju... ono, razmisljanja nam se uvelike razlikuju, i stoga bi bilo najbolje da se nikada vise ne sretnu. koji se kurac ti onda ne izboris za svoje pravo, ako mislis da sve to sto kazes stoji? znas samo likovati i seruckati. bolje bi ti bilo da svoju energiju i ono malo ostataka inteligencije iskoristis za nesto profitabilnije.

Post subject:
PostPosted: 13. 04. 2003. 19:46 
ihti wrote:
Nex wrote:

Ocigledno ne volis black metal jer pljujes po svakom bendu. Ako ti se ne svidja bend preskoci temu i postedi nas svojih glupih izjava.

ma daj, tip sada vjerovatno pise doktorat o pljuvanju. covjece, kaj taj slusa, mene zivo zanima... ajde ono, pljuje COF sto nije black metal, ali onda bi se barem trebalo ocekivati da ce Mayhem toga postedjeti.
ocito se najbolje razumije u to kako oblatiti neki bend. ti su mi najbolji...

Post subject:
PostPosted: 13. 04. 2003. 20:29 

ma ljudi sto se obazirete na one koji izgleda nastoje samo popljuvati necije misljenje koje nije isto sa njihovim....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 04. 2003. 00:10 

sqo wrote:
covjece, kaj taj slusa, mene zivo zanima... ajde ono, pljuje COF sto nije black metal, ali onda bi se barem trebalo ocekivati da ce Mayhem toga postedjeti.

mayhem je totalno jadan band koji je postao donekle poznat samo zbog sranja kojima su se bavili clanovi. od svih clanova, bivsih i sadasnjih, samo je hellhammer donekle normalan i razumije se u svoj posao. ostali su bili poremeceni nasilnici koji s glazbom nisu imali veze. zbog njih, i njima slicnih, je cijela black metal scena dobila image ubojica, palitelja crkvi i slicno. ako cemo o black bandovima: immortal, emperor, marduk - sve bandovi koji znaju svirati a ne proizvoditi buku.

sto slusam? metallicu, iron maiden, slayer, iced earth, megadeth, exodus, forbidden, annihilator, testament, death, morbid angel, possessed, destruction...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 04. 2003. 07:03 

Nex wrote:
sqo wrote:
covjece, kaj taj slusa, mene zivo zanima... ajde ono, pljuje COF sto nije black metal, ali onda bi se barem trebalo ocekivati da ce Mayhem toga postedjeti.

mayhem je totalno jadan band koji je postao donekle poznat samo zbog sranja kojima su se bavili clanovi. od svih clanova, bivsih i sadasnjih, samo je hellhammer donekle normalan i razumije se u svoj posao. ostali su bili poremeceni nasilnici koji s glazbom nisu imali veze. zbog njih, i njima slicnih, je cijela black metal scena dobila image ubojica, palitelja crkvi i slicno. ako cemo o black bandovima: immortal, emperor, marduk - sve bandovi koji znaju svirati a ne proizvoditi buku.

sto slusam? metallicu, iron maiden, slayer, iced earth, megadeth, exodus, forbidden, annihilator, testament, death, morbid angel, possessed, destruction...

Pa i ne čini mi se kao loš izbor omiljenih bendova :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 04. 2003. 10:20 

BOMBER wrote:
Nex wrote:
sqo wrote:

Pa i ne čini mi se kao loš izbor omiljenih bendova :twisted:

znaci thrasher jel tako 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 04. 2003. 13:29 

ogi wrote:

fanatican thrasher :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 04. 2003. 19:31 

Nex wrote:
ogi wrote:

fanatican thrasher :wink:

tako treba 8)
i ja obozavam: annihilator, megadeth, exodus, testament...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 04. 2003. 19:58 

Malo ste skrenuli s teme ali nema veze sve dok piše da se sluša thrash metal :twisted:

U zadnje vrijeme od thrasha najviše slušam Sodom.
Thrash 'til death!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 04. 2003. 16:03 

Thrash vs. Black
BLACK za mene ima prednost......

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 04. 2003. 16:48 

Ako cemo porediti...naravno, thrash.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 04. 2003. 20:17 

Djambalaja wrote:
Thrash vs. Black
BLACK za mene ima prednost......

bas skrecemo s teme - thrash po meni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 04. 2003. 20:25 
Djambalaja wrote:
Thrash vs. Black

ovo je stvarno ruzno za vidjeti. jednostavno ne kuzim ljude koji uopce idu stavljati dva ili vise metal pravaca u sukob. totalno beze...

Post subject:
PostPosted: 15. 04. 2003. 22:58 

sqo wrote:
Djambalaja wrote:
Thrash vs. Black

ovo je stvarno ruzno za vidjeti. jednostavno ne kuzim ljude koji uopce idu stavljati dva ili vise metal pravaca u sukob. totalno beze...

I opet se u nečemu slažem s tobom. Ne znam koji mi je kurac :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2003. 00:37 

ljudi pa vi stvrano nemate pojma o metalu... :D
tj. o onom pravom iskonskom metalu... slusate neke jadne grupice sa mtv-a koji su kao progresivni i kao uzdizu metal na "neku visu razinu", a ustvari nemate pojma sta je ustvari onaj pravi, iskonski cisti metal...

onaj neki kreten, ne znam tacno koji pise kako je PRAVI THRASHER, a u neka sranja koja je nabrojao uvrstava i Death i Morbid Angel....itd... da sad ne nabrajam... neki kao slusaju death i black metal, a paralelno s tim i punk i RATM... mislim, ono, pogledajte malo sta pisete...

s 2. pak strane, neki dan me pita ihti ko su ti cile Gehenna? pa mislim stvarno... covjek prica kako ima oko 1000 albuma, a nije nikada cuo za Gehennu... i tako te neke stvari, sqo da i ne spominjem...njoj se Nile svidaju zato sto je negdje procitala kako su oni brutalni...ako je metal spao na takve ko sto ste vi, onda ga jebi...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2003. 00:42 

btw, nex je FANATICNI THRASHER (ispravljam se ne PRAVI THRASHER), a usuduje se govoriti o Mayhemu i black metalu uopste...a ti sqo stvarno znas bit ponekad simpaticna... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 04. 2003. 07:14 

Cile bez dlake na jeziku,popljuva nas sve redom :twisted:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 158 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]