Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 07. 2025. 21:57

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 186 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 28. 04. 2004. 01:48 

Uriel wrote:
Jebiga izgleda da sam ja jedini kojem se ovaj zadnji Gorgoroth svidja, i to pravo. Mozda zato sto me zaboli kurac za to je li black metal ili nije ili jesu li se prodali ili nisu. Ja ionako black slusam naforu svidja mi se ili ne svidja, je li ima atmosfere ili nema, a ne koliko je koji band ili album kult, necro, sell out, true ili ti sta ja znam.

Finta je u tome da ja nista ne osjetim u tom zadnjem Gorgorothu. Kao da slusam recimo Black Sabah...ono, ima gitare, ok, ima bubanj, ok...

elevator music.

Tragedija jeste u tome da je Gorgoroth bio bend koji je imao tu magicnu sposobnost da napravi od cistih BM elemenata vrhunski klasicizam (Pentagram, Antichrist)...i da onda ubaci kompletno absurdne elemente iz Heavya/Thrasha u taj svoj BM (UtSoH, Destroyer) i opet zbog kvalitete kompozicije napravi vrhunski metal.

Tek kad je Gorgoroth izgubio svoju primarnu tematiku (stvaranje tamne, insprisane, vizionarske muzike) i to isto zamjenio slijepom agresivnoscu doslo je do kraha.

Nije problem u produkciji, marketingu, vec u kompoziciji samoj. U ispraznosti (slican slucaj kao Slayer - God Hates us All)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 06. 2004. 00:00 

da popravim mišljenje o Gorgoroth-u.
nakon preslušavanja "Under The Sign Of Hell" i "Pentagram"-a mogu reć da su mi dosta dobri, čak su neke stvari i odlične :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 06. 2004. 01:01 

:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 06. 2004. 10:11 

Sto se mene tice ovo je definicija Gorgorotha

Gorgoroth=Bolesnici

gledo sam sta rade na koncertima i mogu reci koliko god volim metal i tu vrstu muzike ono je malo prejerano i za moj ukus...bolesno...nemam drugih rijeci kako opisat ljude...neko je reko najcrnje u metalu....ma oni su crnje od crnjeg..nemam rijeci..dalje od mene s tim ljudima.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 06. 2004. 14:14 

megasmrt wrote:

Gorgoroth=Bolesnici

gledo sam sta rade na koncertima i mogu reci koliko god volim metal i tu vrstu muzike ono je malo prejerano i za moj ukus...bolesno...nemam drugih rijeci kako opisat ljude...neko je reko najcrnje u metalu....ma oni su crnje od crnjeg..nemam rijeci..dalje od mene s tim ljudima.

da, mislim da nebih na njihov koncert otišao, nema šansone.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 06. 2004. 23:10 

Meni su Pentagram i Antichrist albumi,ovo ostalo mi nikako nije leglo(bas se i pitam zasto). kako su se mogli kasnije onako usrat nakon njih sa destroyer-om,a da i ne govorim za Incipit i Twillight koji za mene nisu BM ...
Koldvoid wrote:
Incipit Satan je album koji je kompletno napravljen da bude udure u Nuclear Blast katalogu. Kao nekakav pokusaj avantgardnog Svedskog Death metala koji za rezultat ne zvuci ni kao Gorgoroth, ni kao dobar Death Metal. Kenjaza.
Twilight of the Idols/In Conspiracy With Satan je nastavak srljanja nekad slavnog Gorgorotha

Istina :pivo:
Uriel wrote:
Jebiga izgleda da sam ja jedini kojem se ovaj zadnji Gorgoroth svidja, i to pravo.

Izgleda .A cekaj i Groshi je dobar :udri:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 06. 2004. 13:38 

nisam ih nesto extra previse slusao ali dovoljno sam ih cuo da zakljucim da nisu losi . nije sad da ih volim, ali kao black metal bend nisu losi.
black rules

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 06. 2004. 18:18 

megasmrt wrote:

Gorgoroth=Bolesnici

A šta rade?

btw. gdje mogu skinut njihove lyricse?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 06. 2004. 10:37 

O samom pomisljanju na te stvari stomak mi se okrece zato bolje da se toga vise ne sjecam...neki ce opet mislit da mozda malo pretjerujem ali jebe me se zaista jer ove Satane su nadmasile po meni sve bendove sto se tice straha i tih stvari...usporedite ih sa bilo kojim drugim bendom i ovi drugi ce izgledat kao Britni Spirs pored njih doslovce tako... :lol: :lol: :lol: ...uvjerljivo su NO.1 poslije onoga sto sam gledo. a ti brato ako te zanima samo naprijed i provjeri...good luck ok :wink:

p.s. dobro jedi prije li pogledas njih live ok...moja preporuka for u.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 06. 2004. 23:20 

e jeb´ga, sad sam se tek zainteresirao... ili govori ili reci gdje to mogu vidjet... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 06. 2004. 09:58 

Pa ja sam gledo na TV ovde u hm...Americi. Bila muzicka emisija o najsokantnijim trenucima u Hard Rocku i tako su i oni tamo bili sa svojim ubijanjima neduznih zivotinja na koncertima i ritualima samo njima poznatim. Ako znas za VH1 kanal eto tu je bila emisija. E sad live ako ih hoces gledat to pitaj ove fanove jer ja ti nebi znao rec stvarno..ne pratim ih pa zato. Samo javi kad budes zavrsio sa gledanjem da vidim tvoj komentar poslije jel moze?..hehehe..ajde pozdrav.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 06. 2004. 12:40 

sve je to šoubiznis... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 06. 2004. 23:52 

sad nešto skidam, valjda će se nešto vidjet... :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 06. 2004. 00:02 

valjda je to ovako nešto...

Norwegian band in bloody polish satanic-scandal

http://www.satanist.net/archheretic/vg.jpg
Investigated by the police after TV-live show
With 50-60 decapitated sheep heads on spears, blood and nude, crucified woman, did the Norwegian satanic band Gorgoroth a live show on Polish national TV. The catholic Poland is upset, and the police are investigating the scandal.
The live show by the black metal band Gorgoroth are on the front page on all national medias in Poland. The band are suspected for been “'Insulting Religious Values'”, something that can lead to 2 years prison sentence. The Police are also considering investigating the band for animal abuse.

- On the stage there was blood everywhere. About 60 decapitated sheep head and nude people, alive on great crosses. They where all painted with 100 liters of sheep blood. In addition there were satanic symbols everywhere. One of the crucified females model passed out, ambulance had to be called, says Andrzej Jeziorek.

8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 06. 2004. 02:07 

hahah, jao zivotinja! mislim da sam cito o ovome nedje vec... mocni su skroz!! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 06. 2004. 10:49 

fucking sick man...how can you watch that shit!!!!

actually you're all guys sick...ahahhaa...crazy motherfuckers :lol: :wink:

a gdje sam ja upo jebo te...?? :lol: ...forum ubica. ajde raja ste pa vam oprastam ali zar nisam u pravu kad sam reko da su bolesni a?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 06. 2004. 21:35 

skinuo neki clip s koncerta... od zvuka se čuje samo zujanje, ali tu je slika na kojoj se vidi dio onoga što je opisano u prethodnom tekstu. eto, sad sam miran... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 07. 2004. 01:05 

As most of you already know, Gaahl was sentenced to 18 months in prison on charges that he beat up a 41 year-old man in what the "victim" called a ritual attack. Gaahl has appealed the sentence to the High Court - criminal division, but as these things take a long time here in Norway, nothing has happened yet.

šta..išla mu tip na kurac pa je razbio...pazi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 08. 2004. 23:06 

eto preslušah i Twilight Of The Idols (In Conspiracy With Satan) i mogu zaključit kao laik da je album karčina naspram "pentagram"-a koji mi je definitivno najmoćniji.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 08. 2004. 00:11 
Moderator

ovo je fakat bolesno...mogu poslusat dvije tri stvari, ali fakat, fakat! pustam ih ovaj petak na emisiji :twisted:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 186 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]