heretik Rajko wrote:
E,Lejnić.Radi se o tome da nemam niÅ¡ta protiv toga Å¡to su ili nisu pozeri,već protiv toga Å¡to nisu viÅ¡e atmosferiÄni gothblekeri.Sada su prazni,isprani i kao takvi ne zadovoljavaju moje standarde.Zato ih i ne sluÅ¡am.A o ukusima se ne raspravlja.Samo pokuÅ¡avam da ti objasnim zaÅ¡to mi kredl viÅ¡e ne leži.A drago mi je da su tebi ok. I nek tako ostane.Vazda ćemo se imat prepucavat oko Äega ako niÅ¡ta drugo.Pusa.
Å teta to ti tako misliÅ¡,ja recimo(znaÅ¡ to jaaaaaako dobro)pratim njihov rad o samog POÄŒETKA,znaÄi nisam se nafurala na njih,prije godinu ili dvije,to traje već deceniju i gledam to sa muziÄke strane i mogu ti reći da taj bend je sve bolji i bolj.Naravno da sam ja luda za starim atmosferama,ali Å¡to ne prihvatiti i njihov novi zvuk,jel samo zato Å¡to to viÅ¡e nisu stara dobra vremena,kad se izlazilo u Kuk i pred narodno pozoriÅ¡te ili negdje drugo tj. kad su raja tek poÄela da naslućuju black metal,treba sada pljunutu na to!Da rezimiramo jel da je Nymphetamine izaÅ¡ao 1996 recimo to bi valjalo???Tako je bilo i sa onim Skyfireom,koji sam ti dala da posluÅ¡aÅ¡ i rekao si da je sada izaÅ¡ao,a ne prije nekoliko godina nebi valjao!Daj molim te neželim da se prepucavam sa tobom ,jer smo raja i pravo si mi drag,ali nemora sve biti istina Å¡to ti kažeÅ¡ i sve Å¡to ti sluÅ¡aÅ¡ da je ono pravo!Pusti ljude da uživaju i sluÅ¡aju Å¡ta im se sviÄ‘a.Netreba ljudima nametati svoje miÅ¡ljenje .Toliko od mene,a ja svoje miÅ¡ljenje o tebi ko Äovjeku neću mjenjati!