Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 05. 07. 2025. 03:03

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 58 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Black - elitni metal?
PostPosted: 16. 03. 2005. 17:17 

Vako, ocito je da ja nemam pojma o metalu. Tako su mi neki metalci objasnili da je black metal zapravo elitna vrsta metala, najkul od metala i da se black metalci smatraju najvecim frajerima. :P

Prije nego sam to cula sam mislila da je black onak primitivan, vrlo basic i recimo primordijalan, a da su vise cijenjene one nakicenije i pretencioznije forme. :wink:

Pa me sad zanima kaj vi mislite o tome? Dal je stvarno black metal elitan i najkul? I zasto je tako? Dal su blekeri glavni frajeri medju metalcima? Objasnite ako znate 8)

P.S. Ovo nije offtopic pa zato molim cijenjenog moderatora da mu ne pada na pamet izbrisati temu zato jer u naslovu nema egzoticno ime nekog anonimnog benda iz zadnje skandinavske vukojebine. Hvala!

Profile  

Post subject: Re: Black - elitni metal?
PostPosted: 16. 03. 2005. 18:01 

Black Ofca wrote:

Pa me sad zanima kaj vi mislite o tome? Dal je stvarno black metal elitan i najkul? I zasto je tako? Dal su blekeri glavni frajeri medju metalcima? Objasnite ako znate 8)

!

Subjektivno, ne.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 03. 2005. 20:09 

haha.. no comment

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 03. 2005. 20:26 

huh... jedini eltizam koji ja u svemu tome vidim je to sto black metal muzika koju samo sacica ljudi zaista osjeca... odatle i taj kult zatvorenosti... od 100 ljudi koji se zaklinju u darkthrone, evenutalno jedan od njih se najezi dok slusa transylvanian hunger, let's be honest you have to be seriously fucked up to consume that monster with PASSION...
ostalo je napuhano, IMO

Profile  

PostPosted: 16. 03. 2005. 20:43 

Black Ofca wrote:
Vako, ocito je da ja nemam pojma o metalu. Tako su mi neki metalci objasnili da je black metal zapravo elitna vrsta metala, najkul od metala i da se black metalci smatraju najvecim frajerima. :P

Hohohohohohoh.....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 03. 2005. 21:10 

khasma wrote:
huh... jedini eltizam koji ja u svemu tome vidim je to sto black metal muzika koju samo sacica ljudi zaista osjeca... odatle i taj kult zatvorenosti... od 100 ljudi koji se zaklinju u darkthrone, evenutalno jedan od njih se najezi dok slusa transylvanian hunger, let's be honest you have to be seriously fucked up to consume that monster with PASSION...
ostalo je napuhano, IMO

a dobro, sad si stavio transilvanian hunger na koji se moraš naježit kad ga čuješ, pa makar i ne slušaš inače black...

Profile  

PostPosted: 16. 03. 2005. 21:54 

Black Ofca wrote:
P.S. Ovo nije offtopic pa zato molim cijenjenog moderatora da mu ne pada na pamet izbrisati temu zato jer u naslovu nema egzoticno ime nekog anonimnog benda iz zadnje skandinavske vukojebine. Hvala!

dobar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 03. 2005. 23:10 

ma elitni kurac. black je sluga deathu :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 03. 2005. 23:20 

khasma wrote:
let's be honest you have to be seriously fucked up to consume that monster with PASSION...

Oni koji me znaju van debilnog formata foruma i chatroom-a ce ti rec, GETTING MAD FUCKED UP IS ALL I DO!

Ako se dovoljno ubijate, tojest, na razini Libijac-Grosho-Akademija, mozda i osjetite "crnu silu", ali Trans. Hunger nije nesto sto se slusa u autu u 8 ujutro kad se ide na poso...osim ako vas jos uvjek ne voza jucerasnji dzoks ;) A mene mashshejtan THC slabo kad popusta :D

khasma wrote:
ostalo je napuhano, IMO

Hajde ba djederu, kad ti smotam jedan DUTCHBASTARD sve ce ti valjat ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 03. 2005. 23:21 

El Foxinho wrote:
ma elitni kurac. black je sluga deathu :twisted:

Jos jedan neprosvjetljeni nepushach biljnih preparata

Profile  

PostPosted: 16. 03. 2005. 23:26 

Black Ofca wrote:

Pa jes :D

Black Ofca wrote:
Prije nego sam to cula sam mislila da je black onak primitivan, vrlo basic i recimo primordijalan, a da su vise cijenjene one nakicenije i pretencioznije forme. :wink:

Pa jes :D

Black Ofca wrote:

Elitan je i Najkul jer mene najbolje voza kad se nadundulim. Iju! Uz to su i ideologija i imidz najzajebaniji i najmetalniji. Nemere bit bolje :D

A dal su Blekeri glavni frajeri? Pa iz mog iskustva, skromnog, Blekeri su inace "najnormalniji". Ne furaju se da su njaki "muzicari", ne gnjave ljude sa "sposobnoscu". Prilicno su komunikativni, nevole poredjenja, i najcesce su najotvoreniji drugacijim (ali skroz drugacijim) formama tamne muzike.

Sad da ima Blekera koje bi bilo najbolje pobit hitnim postupkom pesticidima i bojnim otrovima...ne sumnjam...ipak su ljudi jebiga...

P.S. Ovo nije offtopic pa zato molim cijenjenog moderatora da mu ne pada na pamet izbrisati temu zato jer u naslovu nema egzoticno ime nekog anonimnog benda iz zadnje skandinavske vukojebine. Hvala![/quote]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 03. 2005. 23:49 

ja sam jebeni peder
serem po svemu da je gay
a zapravo sam ja najviše gay
jebo vas to ELITA,šta se kurčite sotime, ja ELITNO pušim kurac
blek metal je PROLJEV i točka

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 03. 2005. 23:54 

Jaaaao... Mene stomak boli -_-
BwahahahahahahahahaahahahABwahahahahahahahahaahahahABwahahahahaha hahahaahahahABwahahahahahahahahaahahahABwahahahahahahahahaahahahA BwahahahahahahahahaahahahABwahahahahahahahahaahahahA! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 03. 2005. 23:55 

Ja i mene, jes vidio svog jarana kako se proso :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2005. 01:00 

e jeb ga..na ovu temu neces dobiti tacan odgovor...
mislim ono da je to sve kako ga ko osjeca...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2005. 01:02 

Mh. Što se mene tiče, black metal je za ljude koji se vole kurčiti pred drugima kak su pravi i zajebani frajeri i metalci/ frajerice i metalke. Čast iznimkama, al su fakat rijetke.
Plus da mi je okej čuti s vremena na vrijeme nešto blacka, ima jebenu energiju, al da ga moram slušati stalno, puknuo bih nakon tjedan - dva...

btw. moderatori, obrisite bar dio posta onog mulca koji se smije prek dva ekrana i razvlači sve skupa. hvala.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2005. 03:23 

Izgleda da svaki cigo svoga konja hvali. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2005. 03:25 
Moderator

Mpgao bih se danima smijati ovim glupostima...ccc...
Ovaj zadnji post je dobar moram priznat.Ima u svemu rečenom malo istine, i moram pay respect Libijcu, ali Čisti, true, die-hard, fucking frost spire, transylvanian, Corpse-paint, fenriz, ubij me polako kurcem, i siluj djevicu ---- black je samo za njega i još par njih, a mi ostali koji pomalo volimo black se opuštamo uz GOATLORDa i pokoji Beherit, a ponekad čak uz Mayhem.Blackeri nisu elita, pa ni kita!Neki misle da jesu, pa još uvijek ne skidaju killere kad dođu kući i kad ih drugi ne vide!Ali su i blackeri jedini koji misle da su elita, pored poweraša nekih jadnih, al šljama pomoz' bog!
Nek black ostane black a ne moda i ta govna!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2005. 04:09 

Pa dobro, samo pitam. Ja najmanje od svih znam kaj je kul ili elitno u metalu, samo pricam ono sto sam cula. A onda ispadne da se samo sramotim .... :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2005. 05:45 

Kaku muziku volis taku furku furas...logika kolektivne nesvjesnosti :D

Al ne, jedino sto je kul kod kilera i blek metalaca je to sto su nekad davno kad su svi bendovi valjali, oni najbolji nosal kilere :D

retrogradnost...ekstremitet...to je valjda parola kraja dvadesetog stoljeca? sta ja znam, neki je kurac vec

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 58 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]