http://www.freewebs.com/taarma/prvo da rascistimo, ovo je one man bend, da. zasto mene zanimaju ovakve stvari? pa zato sto bas u ovoj vrsti BM-a geografski polozaj moze igrat veliku ulogu u samoj autenticnosti zvuka, i eventualno originalnosti. ako neko to ne kuzi, zasto onda provjeravat one man lo fi projekt BURZUM, ili BM iz bosne, amen.
TAARMA je XASTHUR stil, vidi se ocit utjecaj, ali meni XASTHUR i nije nest posebno napet, ok na svom zvuku, ali daleko je meni to od pravog mraka. dok ga TAARMA ipak ima, na onaj fucked up nacin. to je valjd razlika izmedju kalifornije i pakistana. presluso sam matrijal sa 7''-a, nije vrh, minimalisticki ambient BM, pomalo i prazan, sto je jelde "cold", malo po ugodjaju i na rani MUTIILATION, mozda ne toliko dramaticno, ali ono sto mi se svidja je ta dobro uklopljena grubost i prljavstina matrijala. ima jos dva oficijelna full length izdanja, i od raznih ambient / depressive / suicide BM stvari sto sam cuo, ovo zvuci medju boljim, nepretenciozno ali efektno.