slazem se, dobar je ovo projekt, ima ono nest sto cini da to ima smisla. sad, bolest il ne, heh, bitno da i ja nest osjetim dok slusam... inace, vidih na myspace da vec ima bend koji skida ovog, ono skroz taj stil, ehehe, sta rec. ma za varga, je da smo na sto posto suprotnim polovima, sto se tice neke kao ideologije, al ja ga cijenim, mozda zbog toga sto nesto osjetim i dok slusam njegovu muziku, a zapravo mi je svejedno koji film ko prodaje, sve je to manje vise bezveze. jedna zanimljivost, filosofem je izdo feral faun, lik iz americkog undergrounda, koji spada u anarhiste, ali sa one individualne strane, neki bi rekli i desne, cesto pise i za npr one nabrijance green anarchist, svidio mi se njegov text o unabomberu, nekad sam distribuiro green anarchist pa eto, al kosto rekoh, sve je to meni nekak besmisleno (pazi sad, six iz analene mi skrenuo paznju na to kako su bili u nekom njemackom skvotu gdje je neki lik isteran van zbog burzum majce, kladim se da je na istom mjestu pod normalno distribuiran green anarchist, ahaha), al kada ubodu dobru mjuzu, skidam kapu svakom. in it for music? bolje neg in it for life style trend