Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 01. 08. 2025. 17:05

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 42 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: omiljena produkcija
PostPosted: 20. 02. 2008. 01:22 
Administrator

za mene definitivno najjaca je ona na ..and justice for all.
nekako je sirova,riffovi rezu a bubanj pogotovo ubi,nista mi draze nema neg kad krene na blackened-u onaj dobos tak tak tak :) zbog produkcije mi je taj album bas drag jer nigdje nisam cuo onaku produkciju i nema je niko slicnu ja mislim.Unikat pravi,a predobro zvuci..

dalje,Beneath The Remains,prava ded metal produkcija koja ovaj album bas cini remek djelom(naravno zajedno sa njihoovim sviranjem :mrgreen: )

Legion od deicide-a - zlo pravo..

Od deedsa Reduced i Crown imaju precistu produkciju,svaki ton cujes..pogotovo bubanj

Nile - Annihilation Of The Wicked ima savrsenu produkciju,isto je precista i svaka se ona egipatska melodija fino cuje :mrgreen:
a black seeds i amongst imaju nekako najbrutalniju produkciju i zbog tog najvise su mi ova dva albuma nekako najjaca..

i naravno Effigy Of The Forgotten,najdraza suffocationova produkcija,gitare ko motorne pile..na ovim zadnjim albumima mi bezze produkcija,ne zvuci tolko brutalno i nije onaj stari suffo ko na prva 3 albuma(iako sam se sjebo kako zvuce uzivo pjesme sa Soulsa i ovog novog) Breeding the Spawn bi bio sto se tice sporina njihoov najbolji album,samo da produkcija nije karina ..

i onda jos Butchered/Tomb,Formulas Fatal to the Flesh,Spiritual Healing i Human,Failures For Gods(gitare su predobro odradjene)..

Profile  

Post subject: Re: omiljena produkcija
PostPosted: 20. 02. 2008. 19:33 

Kod svakog žanra mi se nađe poneki omiljeni band što se produkcije tiče. Evo, recimo kod thrasha, zadnji albumi Exodusa mi imaju odličnu prodkuciju. Također i Metallica. Mislim da nema lošeg albuma što se njihove produkcije tiče, a o And Justice for all da i ne govorim... Recimo Garage ima tako lijepo ispeglan bass, odlično snimljeno!
Što se tiče death metala, volim produkciju Blood Red Throne-a, nabrijanost Behemoth-ovog bubnja, Cannibal Corpse oduvijek jeben zvuk itd.
Što se new breed muzike tiče, prije svega radi zvuka mogu reć kako su sedmaci i osmaci puno pridonijeli. Evo, recimo Korn, pa onda sav taj današnji mathcore i deathcore žanr ima jebenih bandova kamo je zvuk nedefiniran a tako jeben! Istina, to je Meshuggah škola, al samo nek je više bandova takvih :mrgreen:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 42 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour [ DST ]