Vermilion.. tvoj post je jedan od najtezih gluposti koje sam ja na ovom forumu procitao.. sjeti se covjece da je ovo internet.. javno mjesto.. misli malo prije nego pocnes svoje frustracije ispucavati na takvom jednom mjestu.. ne moras ti svoj komplex vise vrijednosti i probleme pri pubertetu javno ovako iznositi..
nego, pod broj jedan - sad to sto sam ja iz Sirokog, a netko iz Tuzle ili Muenchena MORA znati vise od mene..

?? molim te.. ne nasmijavaj me.. necu reci za sebe da sam nekakav metal god, ali izvoli pa zapocni kakvu raspravu pa da vidimo gdje stojimo..ja da se blamiram..
yah.. aha.. right..
nadalje.. Korn, Slipknot i slicni nusprodukti i abortusi ''mtv metala'' ja ne smatram metalom.. (pogotovo ne heavy metalom..

cuj heavy metal.. ehh.. jos ces mi tvrditi kako je ONE njihova najbolja pjesma..) nikako, ali ono bas nikako niti cu ja ikada priznati ''nu-metal'' kao jedan od pravaca metala.. nisu potrebne turneje, hvala.. cuo sam sve sto me je zanimalo od doticnih bendova.. eto ih mallcore kid-ovima i onima koji se tako osjecaju..
sto se mene tice sve ja to trpam pod isti kos kao i linkin park i limp bizkit i slicne bendice.. heh.. ''tko ne koristi danas distorziju..'' preglupo da odgovorim na ovo.. ali eto.. kao sto rekoh to zvuci vise kao neka vrsta hardcore-a sa teskom distorzijom s minimalnom inventivnoscu, komplexnoscu glazbe i razinom kvalitete.. nigdje veze s metalom osim u samom imenu pravca..
a sad jarane.. ako je to tebi metal ja ne vidim smisla da nastavljam ovu raspravu.. zapitaj se malo o tome sta metal jest (a uostalom i malo o tim svojim predrasudama o tome gdje ljudi zive i samog utjecaja sredine na pojedinca i kakve to ima veze sa glazbom koju slusa i kulturnih vrijednosti koje preferira).. i onda se zapitaj o tome sta kao ti ovdje forsiras.. jer ja nemam zivaca po tko zna koji put sudjelovati u jednoj raspravi ovoga tipa..
(vidis ihti kao sad zasto sam ja za uspostavu nu-''metal'' foruma.. barem ne bi bilo izljeva gluposti i frustracija ovog tipa.. lijepo odvojis to and they all lived happily ever after..)
a naravno ispricavam se ako sam na bilo kojim nacin ovim postom uvrijedio mocni Korn, Slipknot ili citavu nu-'metal' izbljuvotinu (pardon, industriju)..
yah.. aha.. right..