Moondust wrote:
SODOM wrote:
ma najbolje metalstvo ti je ono kad hodas gradom a ljudi misle da ti ne slusas nista il da slusas turbo folk,a kad dodjes kuci pustis sebi suffocation i otelembecis se.
vise postujem vake ljude nego one koji su cupavi,bradati u crnini a kad dodju na neku svirku stanu sa strane i samo gledaju.
pa eto recimo, za mene su se cudili kad bi rekao da slusam metal, jer sam uvjek bio "normalan", nisam furao crninu, kosa kratka, nist posebno
sad recimo furam crninu, imam dugu kosu, i opet nisam manje "metal" nego sto sam to bio
a i volim nekad na svirci samo stajati sa strane ili ponekad se zanesem bangom, sutke mi uopste nisu spektakularne, pa sad... ako sam manje "metal" onda neka budem, rok trajanja mozda imam ali mi je negdje ocrtan na tesko vidljivom mjestu (mozda na potiljku) pa ne bi znao reci kad ce mi isteci

Ljudi su puni predrasuda im etiketiranja prema drugima,mene zaboli sta ce neko reci kako da se nosim i dali komentarise kad prodjem pored njega,ima tipova koji oblace crninu,a nema ju veze s mozgom.Ljude cijenim po mozgu ,dali on slusao sinana ili motorhead svejedno mi je,a ne po odjeci i glupostima,ali ima izuzetaka naravno.Nosim sto mi se svidja,bijela majica mi je zakon,a isto tako mogu obuci majcu nekog benda,ali original,a ne ove otirace s pijace,s kojih spadaju slova.
Mrzim taj fol koji neki metalci,pa i rockeri korise,nisam pobornik onog sex, droga,rokenrol,vode neuredan zivot,sjebada teska n,straight edge je nesto fantasticno za mene sto pobornici hc-a smisili.